- 8 Mart 2019
- 7.609
- 37.397
- 548
- 40
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.001
Ama sonuç çok güzel be ceyceyben istememmm çirkin çirkin gezerim daha iyi.kremlere peelinglere devam
İşte ajan sananlar normal degıldı kıAjan mısın? Neden bu kadar kişi seni ajan sanıyor? İşkillendim bak.
hepinizi arkadaşlıktan atıyorum.bana çirkin üye bulunn üleynnnnnnTeşekkür ederim utandım
007 amy leeİşte ajan sananlar normal degıldı kı
Sen bana normal değilsin mi demek istiyorsun?İşte ajan sananlar normal degıldı kı
Afghjj resım yok dımı sildim ama afghjElektra cim cok guzelsin maşallah
Bosa yurumemisim sana
Sildim yerine bi ara bir yorumda l yi k yapmıştım ya aghjjhepinizi arkadaşlıktan atıyorum.bana çirkin üye bulunn üleynnnnnn
Yok canım az once görmüştümAfghjj resım yok dımı sildim ama afghj
Mesela bir üye vardı. Reelde de görüşüyordukSen bana normal değilsin mi demek istiyorsun?
o üyeyi ben tanıyorsam ve sen bana söylemiyorsan yazıklar olsunn.bir ruh hastasıyla arkadaşlık etmiyorumdur umarımMesela bir üye vardı. Reelde de görüşüyorduk
Kankıydık yani.
Bır unluye asıktı hep anlatırdı. Burda kım ona yakın davransa o unlu sanıyprdu.
Sonra en sonunda benı de o unlunun tutugunu sandı
Sence bu kişi normal mı?
Bir şey diyim mi beni 12 yaşında sanmışlardıElektra'nın fotoğrafını gördükten sonra, hiçbir güç foruma foto attıramaz bana.
ben bunlara tam 69 kiloyken resmimi atıyorum seviniyorlar ne kadar zayıfız allahım çok şükür diye.oysa inceliyorum gün be gün haberleri yokkBir şey diyim mi beni 12 yaşında sanmışlardıben sonra gidip saç kesip boyattım giyimimi tarzımı değiştim. Lisedeki halim hele ıyyyyy
bennn.gelinliğini üstünde gördüm ama gene de şüpheliyimmBeni hala kim erkek sanıyor
Ben üniversiteye giderken durakta bir teyze "Hangi ortaokula gidiyorsun?" diye sormuştu. Aklıma o geldi. Kısa boyluyum, bir de çok zayıftım. Hep küçük sanarlardı beni.Bir şey diyim mi beni 12 yaşında sanmışlardıben sonra gidip saç kesip boyattım giyimimi tarzımı değiştim. Lisedeki halim hele ıyyyyy
Senı tanımıyoeum omceden. O yuzden tanımıyorsunduro üyeyi ben tanıyorsam ve sen bana söylemiyorsan yazıklar olsunn.bir ruh hastasıyla arkadaşlık etmiyorumdur umarım
Sırf foto at dıye yapıyordue ceyceyBeni hala kim erkek sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?