- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.041
vayy benim mekanımda beni tehdit ediyorsun haa.Ankaraya gelince gösterecem ben sene erkeki
O da abartmış yahu.Ya bılıyorumda bazen cidden ınsanın sinirini bozuyor bazılarının lafları üniversite 2 deyım kadın benı 12 yaşında sandığını evin içinde tüm herkes ortasında söyledi
Ben yaktım bile aghhhBir sıgara yakem
benden tam 3 santim uzunsun ha.atın bunu topikten uzun üye de istemiyorummmm
cilt bakımından genç kalmaktan boşa mı konuştuk.tam 2 cigara birden yandı pesssBen yaktım bile aghhh
Hemde nasıl peşine büyük evli kuzenim saçını mı boyatsak napsak vs dedıO da abartmış yahu.
Yok teyze ben aslında yoğuuum deseydınYa bılıyorumda bazen cidden ınsanın sinirini bozuyor bazılarının lafları üniversite 2 deyım kadın benı 12 yaşında sandığını evin içinde tüm herkes ortasında söyledi
Yaşlanacağım kesıncilt bakımından genç kalmaktan boşa mı konuştuk.tam 2 cigara birden yandı pesss
Hayır çevresinde nasıl cüsseli çocuk varsa tövbe tövbeYok teyze ben aslında yoğuuum deseydın
Yok ben daha balkona cıkamadım.once ıcecek hazurlamam lazım.Ben yaktım bile aghhh
Bende çakma Ankaralı olicegim mekanda tehditvayy benim mekanımda beni tehdit ediyorsun haa.
Ben içiyorum ya kesin cildim erken çökecekYok ben daha balkona cıkamadım.once ıcecek hazurlamam lazım.
Bu arada gunde en fazla 3 sıgara ıcıyoeum
Cok azalttımama arkadas gelınce ıcılıyor bıraz
Bugunu 2 ıle bıtırecwgım mesela
Gunduz pek ıcmem. Telle konusunca ıcerım.Ben içiyorum ya kesin cildim erken çökecekbırakıcam inşallah bakalım
Sizden hıc beklemezdım kontesBen de yaktım, canımı istettiniz hayınlar.
4 5 sene oldu benımGunduz pek ıcmem. Telle konusunca ıcerım.
Şu hayyatta hıcbır seyın baglımlısı olamadım be
Sabah sabah kalkıp ac karnına kahve sıgara ıceblere hep ozendım
Sıgarayı 16 yıldır ıcıyorumdur heralde
18 yaşımdan beri içiyorum ben de.Sizden hıc beklemezdım kontes
Bu nasıl 5 senelık tıryakılık4 5 sene oldu benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?