- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.021
Gelınlık fotosu mu attı?bennn.gelinliğini üstünde gördüm ama gene de şüpheliyimm
evet yakında evlenecek ya attı beğendim valla gelinliği de .gene de pina erkek olabilir diyorummGelınlık fotosu mu attı?
evet yakında evlenecek ya attı beğendim valla gelinliği de .gene de pina erkek olabilir diyorumm
Bende o azim yok bacım ben kilo alınca popo ve bacağa gidiyor o zamanda minyon olumca top gibi duruyorumben bunlara tam 69 kiloyken resmimi atıyorum seviniyorlar ne kadar zayıfız allahım çok şükür diye.oysa inceliyorum gün be gün haberleri yokk
bana foto atmayan tek sen kaldın bilesinnSırf foto at dıye yapıyordue ceycey
Keşke benim de popoma gitse. Kollarım şişiyor, eşim benimle "pehlivan" diye dalga geçiyor.Bende o azim yok bacım ben kilo alınca popo ve bacağa gidiyor o zamanda minyon olumca top gibi duruyorum
Benide mezun olduğum lisede üniversitede iken ziyarete gittim normalde beni tanıyan hocam beni yeni yazılmaya geldim sandıBen üniversiteye giderken durakta bir teyze "Hangi ortaokula gidiyorsun?" diye sormuştu. Aklıma o geldi. Kısa boyluyum, bir de çok zayıftım. Hep küçük sanarlardı beni.
Fotoya karsıyım .bana foto atmayan tek sen kaldın bilesinn
senin neren minyon?boyun var bir kere.ben 1.57 minicik kadınım.2.5 yıl önce zapzayıftım yaşımı 10 yaş küçük sanıyorlardı şişmanladım da kurtuldummmBende o azim yok bacım ben kilo alınca popo ve bacağa gidiyor o zamanda minyon olumca top gibi duruyorum
ipekyol bluzundan bulurum seni benFotoya karsıyım .gızlılıge önem veeıyoeum ajan gıbı konustum
Ama bunun avantaj olduğunu bilmelisin. Şu anda 37 yaşında olduğuma inanmıyorlar.Benide mezun olduğum lisede üniversitede iken ziyarete gittim normalde beni tanıyan hocam beni yeni yazılmaya geldim sandı
Onda bi suru fotom varSırf foto at dıye yapıyordue ceycey
Minyon olmak bence cok ıyı. Ben de 1.60senin neren minyon?boyun var bir kere.ben 1.57 minicik kadınım.2.5 yıl önce zapzayıftım yaşımı 10 yaş küçük sanıyorlardı şişmanladım da kurtuldummm
Benimde bak kola gidiyor ustten bı tek gögüs ve kol ama ustten aşırı kemıklıyım sürekli kılo al buna bir şey yedirmiyor musunuz dıye akrabalar her gördüklerınde laf edip sinirimi bozuyor olmuyor yani alınca popo kol vs oluyor ee yukarı daha ınce duruyor artık böyle beyinsiz misiniz dıye bağırasım geliyorKeşke benim de popoma gitse. Kollarım şişiyor, eşim benimle "pehlivan" diye dalga geçiyor.
ipekyol bluzundan bulurum seni benresmini atmakla hata yaptınnnn
1.60 boyum orada topuklu var afhksenin neren minyon?boyun var bir kere.ben 1.57 minicik kadınım.2.5 yıl önce zapzayıftım yaşımı 10 yaş küçük sanıyorlardı şişmanladım da kurtuldummm
Ankaraya gelince gösterecem ben sene erkekievet yakında evlenecek ya attı beğendim valla gelinliği de .gene de pina erkek olabilir diyorumm
benden tam 3 santim uzunsun ha.atın bunu topikten uzun üye de istemiyorummmmMinyon olmak bence cok ıyı. Ben de 1.60
Ya bılıyorumda bazen cidden ınsanın sinirini bozuyor bazılarının lafları üniversite 2 deyım kadın benı 12 yaşında sandığını evin içinde tüm herkes ortasında söylediAma bunun avantaj olduğunu bilmelisin. Şu anda 37 yaşında olduğuma inanmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?