geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben üniversiteye giderken durakta bir teyze "Hangi ortaokula gidiyorsun?" diye sormuştu. Aklıma o geldi. Kısa boyluyum, bir de çok zayıftım. Hep küçük sanarlardı beni.
Benide mezun olduğum lisede üniversitede iken ziyarete gittim normalde beni tanıyan hocam beni yeni yazılmaya geldim sandı

Bende o azim yok bacım ben kilo alınca popo ve bacağa gidiyor o zamanda minyon olumca top gibi duruyorum
senin neren minyon?boyun var bir kere.ben 1.57 minicik kadınım.2.5 yıl önce zapzayıftım yaşımı 10 yaş küçük sanıyorlardı şişmanladım da kurtuldummm

Keşke benim de popoma gitse. Kollarım şişiyor, eşim benimle "pehlivan" diye dalga geçiyor.
Benimde bak kola gidiyor ustten bı tek gögüs ve kol ama ustten aşırı kemıklıyım sürekli kılo al buna bir şey yedirmiyor musunuz dıye akrabalar her gördüklerınde laf edip sinirimi bozuyor olmuyor yani alınca popo kol vs oluyor ee yukarı daha ınce duruyor artık böyle beyinsiz misiniz dıye bağırasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…