- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.061
Eskıden acayıp sac boyuyordumBugün ucunu açtığım saçlarım . gece koyu çıktı ama güzel oldu rengi sankim 2 kere daha fıs fıslarsam tam rengi oturacak
aşırı güzeller de miElektra bende Helenistik gelinlikleri cok seviyorum. Atar misin modelini buraya flulayip yüzünü
Ben böyle sac ucu istemiyorum artık beni kandıramazsın yüzünün resmini istiyorum pecesizindenBugün ucunu açtığım saçlarım . gece koyu çıktı ama güzel oldu rengi sankim 2 kere daha fıs fıslarsam tam rengi oturacak
Bı başladım tam başladım hiç sormaBu nasıl 5 senelık tıryakılık
ben hep platin röfleli gezdim ameliyata dek .oz aman kestirdim boyadım kumrala 2 yıldır kuaföre gitmedim zaten yolunu unuttum.beyazları kendi rengi 7.1 e boyuyorum oluyor bitiyor uçları da fıs fıs açıcıyla açayım dedim değişiklik olsunEskıden acayıp sac boyuyordum
Kafama gore de karıstırsım renklerısıkıldım artık
Aa gostermedı mı sana ? Herkesten ıstıyor amaBen böyle sac ucu istemiyorum artık beni kandıramazsın yüzünün resmini istiyorum pecesizinden
Evunu basarum yoksam
Alkol kullanmıyorumElektra nın memelı fotosundan dolayo ondan her sey beklerım. Estetık
Sıgara
Alkol
Keyfala giyip dolasasim varaşırı güzeller de mi
Evet evet evet. Fotoda yüz yok, saçıyla kandıracak bizi.Ben böyle sac ucu istemiyorum artık beni kandıramazsın yüzünün resmini istiyorum pecesizinden
Evunu basarum yoksam
yaa inşallah rahat bi şekide uyur da rahatlarGazı çok. Ikınmaktan kıpkırmızı oluyor
Onun için endişeleniyorum. Bildiğin uykusu var ama uyuyamıyor. Ne zaman dalsa 15 dk sonra sancı geliyor.
Profıl fotondan bahswsıyoeumAlkol kullanmıyorumkız memem yoktu kı ortada
muneye sor sitenin en güvenilir üyelerindenim.eski üyeyim aynı nikle dolanıyorum hiç değiştirmedim.tüm hayatını anlatan üyelerdenim bir de .daha ne istiyorsunuz aaaaaAa gostermedı mı sana ? Herkesten ıstıyor ama
Ay çok güzel fiziğin ya, akrabalar genel olarak şişman seviyor sanırımBenimde bak kola gidiyor ustten bı tek gögüs ve kol ama ustten aşırı kemıklıyım sürekli kılo al buna bir şey yedirmiyor musunuz dıye akrabalar her gördüklerınde laf edip sinirimi bozuyor olmuyor yani alınca popo kol vs oluyor ee yukarı daha ınce duruyor artık böyle beyinsiz misiniz dıye bağırasım geliyor
adam sadece tensel yaklaşıyormuş gibi geldiKizlar benim bi kuzenim var kadin çalışmıyor evhanimi bir cocugu var. Lise mezunu. Bu kadin bosandiktan sonra baba evine döndü. Tam 13 yildir annesiyle yasiyor.
Konustugu bir adam varmis. Adam ameleymis. Birbirlerini seviyorlarmış. Evlilikten konusmuslar cocugu da kabul etmis. Kadin bana şunu sordu ben ne diyecegimi bilemedim. Neden? Cunku ben calisan bir kadin olarak bu soruya ne denir bilemiyorum.
Kuzen dedi ki benim ondan maddi birsey istemem dogru mu? Bugune kadar hediye almamis( 2 yildir birlikteler) hic birsey. Arada bulusup sevisiyorlar anladigim kadariyla. Adam evlenmek niyetindeymis tabi. Ama hic birsey almiyor bana. Yada bu da sana harclik edersin demiyormus. Simdi ben bi kaldim. Cunku ben yapı olarak birinden birseyi istemem isterse 40 yıllık kocam olsun. Ama bu is başka. Aralarinda tensel duygusal paylasimlar var. Ne diyeyim? Ben cok mu onemli dedim teyzem sana veriyor para yok mu diye ama beni onu anlamamkla itham etti biraz hak verdim sonra. Ikisi bir mi diyor?
Evet gece gece kadin kafami yedi bende size yazdim hadeeee yazin biseycikler
Ben artık kımseyw bısı soemak ıstwmıyoeummuneye sor sitenin en güvenilir üyelerindenim.eski üyeyim aynı nikle dolanıyorum hiç değiştirmedim.tüm hayatını anlatan üyelerdenim bir de .daha ne istiyorsunuz aaaaa
Anlamadım gitti balık etli deseler neyse dahasını istiyorlarAy çok güzel fiziğin ya, akrabalar genel olarak şişman seviyor sanırımBen koca popolu falanım yani zayıf değilim hiç. Teyzem görünce 'şu kızın da kemikleri sayılıyo' der Oysa benim yapı itibariyle zayıf sayılmam mümkün değil yani.
konuştuk bitti o konular, çok geride kaldın heheadam sadece tensel yaklaşıyormuş gibi geldi
Peçeli atiyor bana hepAa gostermedı mı sana ? Herkesten ıstıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?