- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.241
siz her şeyi bilen yetkili birine benziyorsunuz1 ay olmuştur.ama büyük gelmiş iade etmiş.tahmin etmiştim zaten o markanın kalıpları çok büyüktür
seni test ettik sevimli akıllı bir kız olduğuna kanaat getirdik.sınavı geçtinntabikide pasaport şart
bende istememişlerdi şak diye girmiştinm konuya
ünlü düşünür ablamız @Katipsondanbir gibi sert girmiştim
tekrardan özür diliyorum aceleci ve sabırsız yapıma verin please H Heytttt be
haftada 2 kere avm ye gidiyorum ben bilmeyeceğimde kim bilecek.bugün hem cepa hem de kentparka gittimsiz her şeyi bilen yetkili birine benziyorsunuz
ayyy teşekkür ederimseni test ettik sevimli akıllı bir kız olduğuna kanaat getirdik.sınavı geçtinn
tüh ben bütün gün atlantiste bekledim senihaftada 2 kere avm ye gidiyorum ben bilmeyeceğimde kim bilecek.bugün hem cepa hem de kentparka gittim
kendi kendine gülüyor bizim kız delirdi mi ne diyordurayyy teşekkür ederim
yalnız ben çok garip bi şekilde mutlu oldum
annem bakıyor ne yapıyor bu diye
evet dedi ki birine mi aşık oldun yoksakendi kendine gülüyor bizim kız delirdi mi ne diyordur
eşim o tarafta arkadaşıyla buluşacaktı ondan orayı tercih ettik.ben oralara asla araba kullanamam.dekor olarak kapıda durur arabam bir markete eczaneye okula yakın arkadaşa gider garibantüh ben bütün gün atlantiste bekledim seni
ne kadar süre ihtiyacın yok bu paraya?1 ay sonra ben yiyeyim biraz dermisin?H Heytttt be acil yatırım tavsiyesine ihtiyacım var, her şeyi sorduğum gibi bunu da sana sorayımElime beş bin lira geçti ama şu an onu harcamaya ihtiyacım yok. Bankada kalsın mı yoksa dolar falan mı yapayım? Babam ben ilgilenmiyorum artık eşek kadar oldun paranın hesabını kendin yap diyor.
Ye ye 5000 yer 5100 verirsinne kadar süre ihtiyacın yok bu paraya?1 ay sonra ben yiyeyim biraz dermisin?
olsun yine de vareşim o tarafta arkadaşıyla buluşacaktı ondan orayı tercih ettik.ben oralara asla araba kullanamam.dekor olarak kapıda durur arabam bir markete eczaneye okula yakın arkadaşa gider gariban
Teşekkürleer ben ergen ergen takılırım köşemde arada komiklik falan da yaparımaz önce konunu okudum.başımızın üstünde yerin var.hoşgeldin.2 ergenusumuz vardı 3.sü de sen ol
güle güle kullanH Heytttt be acil yatırım tavsiyesine ihtiyacım var, her şeyi sorduğum gibi bunu da sana sorayımElime beş bin lira geçti ama şu an onu harcamaya ihtiyacım yok. Bankada kalsın mı yoksa dolar falan mı yapayım? Babam ben ilgilenmiyorum artık eşek kadar oldun paranın hesabını kendin yap diyor.
Sana ben minik cop kutusu ikram edeyimTeşekkürleer ben ergen ergen takılırım köşemde arada komiklik falan da yaparım
tam yerine geldin burada herkes komik herkes az deli.öğretmen mühendis avukat öğretim üyesi ne ararsan varTeşekkürleer ben ergen ergen takılırım köşemde arada komiklik falan da yaparım
İvet kankim süper birisidirseni test ettik sevimli akıllı bir kız olduğuna kanaat getirdik.sınavı geçtinn
öğretim üyesi kimtam yerine geldin burada herkes komik herkes az deli.öğretmen mühendis avukat öğretim üyesi ne ararsan var
ayyy çok teşekkür ederim o senin mükemmelliğin aşkomİvet kankim süper birisidir
Acil bir durum çıkmadıkça ihtiyacım olmayabilir, yine de kendime güvenmiyorum aniden çok saçma bir şeye harcayabilirimne kadar süre ihtiyacın yok bu paraya?1 ay sonra ben yiyeyim biraz dermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?