- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.201
bende girmiyorum saçma bi avm dizaynı filanorda da varlar asla gitmemmmmm
8-9 sene olabılır evetooo sen 2011 den önce mi ankaradaydın
sen doğmadan önce buluşuyorduk oralarda.gima önü ykm önü gama iş merkezi önü gibibende girmiyorum saçma bi avm dizaynı filan
buluşma noktası ama
ahha yakalandın.ankarada mı okudun yoksa?yoksa sevgilin vardı da onu ziyarete mi geliyordun?8-9 sene olabılır evet
instada eski ankaraya dair görüntüler varsen doğmadan önce buluşuyorduk oralarda.gima önü ykm önü gama iş merkezi önü gibi
ahha yakalandın.ankarada mı okudun yoksa?yoksa sevgilin vardı da onu ziyarete mi geliyordun?
Anladim da ne yapmış olabilirlerBurdan tanıstıklarıma.
ben 2.sınıfa giderken inşa etmişlerdi sanırım8-9 sene olabılır evet
Anlasamadık zamanla bazılarıylaAnladim da ne yapmış olabilirler
ben öğrenciyken avm olarak sadece galleria karum ve beğendik vardı .ben 2.sınıfa giderken inşa etmişlerdi sanırım
karum ne kadar güzel bi avmben öğrenciyken avm olarak sadece galleria karum ve beğendik vardı .
iyi gecelergidip yatayım.herkese iyi gecelerr.nilmeşeker sabaha karşı türkü söylüyor buralarda sahip çıkınnn
Bebwgı yan yatırıp tek bacagını karnına dogru götür
Alttan da cok ıyı cıkıyoe o sekılde
Ve sırt ustu yatırıp 2 bacagını katnına dogeu hafıfce gotür
Cok ile yarıyor.
Kendı gobegının uzerıne koy bebegı gobekler bırlessın o da ıse yarıyor.
O kadar duemuyordu kı benımkı bu sekılde rahat ettım.
Canim sen benim gaz icin dedigimi yapmamışsın belli ki tatli elma yagi al yazik minnaka
Yine yesillendi findik dallari yine yeşillendi fındık dallaru zaten hep yeşildi findik dallari zaten hep yeşildi finduk dallari ceycey beni birakip gitme yatağa ceycey beni birakip gitme yatağa zaten hep ekerdi zalımmmm dilberiiiiigidip yatayım.herkese iyi gecelerr.nilmeşeker sabaha karşı türkü söylüyor buralarda sahip çıkınnn
Olmaz canim ayak tabanlarina sür bisey olmaz.Doktora da sorayım dedim canım ya onu bekliyorum
Malum evhanlıyım ben
O yağın bir yan etkisi olmaz dimi? Emilecek bir şey
Bizim oğlanın gazına iyi gelen tek şey bio gaia damla idi.Son iki yöntemi deniyoruz ama henüz başarılı olamadık. Yan yatırmayı deneyryim bir de. Kıyamıyorum dün hiç uyumadı şimdi uykusuzluktan bayılmış gibi uyuyor
Pnu kullanıyoruz 5 gündür ama henüz faydasını göremedikBizim oğlanın gazına iyi gelen tek şey bio gaia damla idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?