- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.221
Biz de çeşit çeşit şey kullanmıştık. Aile hekiminiz bio gaia önerdi, gerçekten de işe yarayan tek şey oldu.Pnu kullanıyoruz 5 gündür ama henüz faydasını göremedik
Sonra sıkayet var da tesekkur etmemı bekledıler sanırım yorum olarakMorhipo paramı iade etmıyordu
Sikayet var a yazdım. Hemen aradılar ve parayı hesabıma aktardilar
Ne bekleyecegım 3 ay
H Heytttt be bilirSelam, yeni ordinaryüs profesör kabul ediyor musunuz aranıza yoksa benim doçentlikten mi başlamam gerek
Konu sahıbıne fotograf atmanız gerekıyorSelam, yeni ordinaryüs profesör kabul ediyor musunuz aranıza yoksa benim doçentlikten mi başlamam gerek
Aaa gerçekten miKonu sahıbıne fotograf atmanız gerekıyor
yok kız şaka ama konu hep bi ara fotoğrafa bağlanıyorAaa gerçekten mi
Haa ben de dedim noluyor pasaportla mı alıyorlar bu topiğeyok kız şaka ama konu hep bi ara fotoğrafa bağlanıyor
tabikide pasaport şartHaa ben de dedim noluyor pasaportla mı alıyorlar bu topiğe
az önce konunu okudum.başımızın üstünde yerin var.hoşgeldin.2 ergenusumuz vardı 3.sü de sen olSelam, yeni ordinaryüs profesör kabul ediyor musunuz aranıza yoksa benim doçentlikten mi başlamam gerek
kız kendiliklerinden atıyorlar beni sevdikleri için.sen atmasan da olur bluzunu gördüm o da yeterKonu sahıbıne fotograf atmanız gerekıyor
ne zaman gördün bluzunukız kendiliklerinden atıyorlar beni sevdikleri için.sen atmasan da olur bluzunu gördüm o da yeter
bdv den tanıdığımız sinir bozan üyeyse almıyoruz valla.orda zor çekiyoruz bir de bu topikte çekemeyizHaa ben de dedim noluyor pasaportla mı alıyorlar bu topiğe
1 ay olmuştur.ama büyük gelmiş iade etmiş.tahmin etmiştim zaten o markanın kalıpları çok büyüktürne zaman gördün bluzunu
atlantise gittin mi bu günbdv den tanıdığımız sinir bozan üyeyse almıyoruz valla.orda zor çekiyoruz bir de bu topikte çekemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?