geyik ordinaryus profesörleri burada

ergenuslar bu sene sıkı ders çalışılacak ona göre.ders aralarında da günde yarım saat sevdiğiniz bir kitap okunacak.günde 15 dakika gazeteler taranacak gündemden geri kalınmayacak.5 dakikada magazin haberi tarayın o da lazımm bdv de konu konu gezilip boşa zaman harcanmayacak.1 2 konuya bakılsa yeter buraya gelin sonra .bdv de bir üye var yüz yıldır kpss ye hazırlanıyor onun gibi olunmayacak.hedefe odaklanılacak başarılacak.hem eğlenilecek hem de ders çalışılacak bu sene ona göre.yapmayanın kulakları çekilecek sanalda olsa

Peki

peki queen imiz
eskiden bdv de pek takılmazdım bu aralar biraz daha aktifim
buraya geliriz

bu ara kısa vade tüm yatırımlar sallantıda.altın dolar bir iniyor bir çıkıyor para kazandırmıyor.anca 1 milyonun olacakta al sat yapacaksın 2 günlük falan o da biz de yok.borsadan da anlamıyorsun bitcoine hiç girme o paranda gider bend e girmedim hiç anlamıyorum.sen altın al en iyisi o paraya.altın daima kazandırır

bi kitap topiği bi bura
bdv yi kesiyorum yavaştan
bi dersaneye yazılıyım
bu iki gündür kızılaya gidiyom o yüzden pek bakamadım derslere
kızılayda mı yazılacaksın dersaneye?batıkentte yok mu iyi bir yer?başarılıyım diye indirim isteseydin ısrar et hatta.

Konu sahıbıne fotograf atmanız gerekıyor

Haha bu yoruma koptum bu arada harbiden ceyceye fotoğraf attık, beğenirse alıyor yoksa hep bi beğenmedime basıyorlar zaten barınamıyorsun topikte Arada da etiketleyip direk çağırıyor o zaman iki elin kanda olsa gelmek zorundasın

Beş bin liram olsa da ne yapsam diye düşünsem duası

Burcaaaaaaak kiiiz sende mi attin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…