geyik ordinaryus profesörleri burada

guess idi.bir daha o mağazaya girmeyeceğimm sinirlerim bozulduu.evdeki trençkotlar candır mağazalardaki tüüüüüüü
Eskiden Bershka, Zara, Stradivarius’tan giyinirdim. Onlar bile uçuk şimdi. Guess‘in anca önünden geçerim

Şimdi çok saçma olabilir ama sizinle bir teorimi paylaşacağım. Geçen gün eşi hayvanlara işkence videoları izleyen bir üye vardı hatırladınız mı? Burada baya konuşuldu neyse işte bugün de show haber de aynı konu işlenmiş. İzleyenler yüzünden bu videoları çekiyorlar diye. Ben haberi yapan kişinin önce burada konuyu okuduğunu düşündüm.

Eskiden Bershka, Zara, Stradivarius’tan giyinirdim. Onlar bile uçuk şimdi. Guess‘in anca önünden geçerim
Ben de inditex markaları çok seviyorum Giderek pahalı oluyor ama yine de milladan iyidir. Trendyolmilla'nın ürünleri pazar malı gibi çok kötü. Üstelik herkeste forma gibi oluyor.

Ben hiçbirine ugramiyorum nerdeyse.
Artık internet alışverişine alıştık gerçi. Denk getirirsem İpekyol bile alıyorum ucuza ama Guess imkansız. Sadece bir kere eşime nişanlıyken çanta kitlemiştim oradan. O kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…