- 21 Kasım 2017
- 29.459
- 128.839
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.301
Seni unutmam mümkün mü, ahu gözSen nerdesin kac gündür
Bizi unuttun mu
bıyıkları da harikadır.yağlıyor hergün bakım içinSeni unutmam mümkün mü, ahu göz
Hemde badem yagiylabıyıkları da harikadır.yağlıyor hergün bakım için
Hosgeldin canimTopik coşmuş, ben de geldim kabul varsa
Tatilciler dönmüsss tey teySeni unutmam mümkün mü, ahu göz
Altindan miydiherşey nasılda pahalanmış.bugün bir trençkot beğendim beğenmez olaydım etiketi 1800 tl idi.elimle okşadımm okşadımmm çıktım mağazadan sinirlerim bozulduuu
valla çok güzeldii.ama 24 ay takside vermiyorlar verseler hemen alacaktımmmAltindan miydi
Ben bugünkü internet sorunuyla yazmayı zor başarıyorum banlanmak bile mucizemHadi gizlar bugun de banlanmadik
Banlanmalık konu mu vardı yineHadi gizlar bugun de banlanmadik
Hangi marka?herşey nasılda pahalanmış.bugün bir trençkot beğendim beğenmez olaydım etiketi 1800 tl idi.elimle okşadımm okşadımmm çıktım mağazadan sinirlerim bozulduuu
guess idi.bir daha o mağazaya girmeyeceğimm sinirlerim bozulduu.evdeki trençkotlar candır mağazalardaki tüüüüüüüHangi marka?
Eskiden Bershka, Zara, Stradivarius’tan giyinirdim. Onlar bile uçuk şimdi. Guess‘in anca önünden geçerimguess idi.bir daha o mağazaya girmeyeceğimm sinirlerim bozulduu.evdeki trençkotlar candır mağazalardaki tüüüüüüü
guess idi.bir daha o mağazaya girmeyeceğimm sinirlerim bozulduu.evdeki trençkotlar candır mağazalardaki tüüüüüüü
Ben hiçbirine ugramiyorum nerdeyse.Eskiden Bershka, Zara, Stradivarius’tan giyinirdim. Onlar bile uçuk şimdi. Guess‘in anca önünden geçerim
Ben de inditex markaları çok seviyorumEskiden Bershka, Zara, Stradivarius’tan giyinirdim. Onlar bile uçuk şimdi. Guess‘in anca önünden geçerim
Ev fiyatlari filan nasil arttiHer şey pahalı. Kıyafet, ayakkabı eskisi gibi rahat alamıyoruz artık cidden. Bir trençkot için 1800 nedir allasen
Artık internet alışverişine alıştık gerçi. Denk getirirsem İpekyol bile alıyorum ucuza ama Guess imkansız. Sadece bir kere eşime nişanlıyken çanta kitlemiştim oradan. O kadar.Ben hiçbirine ugramiyorum nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?