- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.321
Benim klasik giyinebilecek pek imkanım olmuyor yada kadin gibi o yuzden hic uğramıyorum. Zaten internette dolanırken dolapları doldurdum elbiselerin coguna kolumu sokmadim dahaArtık internet alışverişine alıştık gerçi. Denk getirirsem İpekyol bile alıyorum ucuza ama Guess imkansız. Sadece bir kere eşime nişanlıyken çanta kitlemiştim oradan. O kadar.
lcw de bile eşofman altı 100 tl idi.orası bile lüks olmuşEskiden Bershka, Zara, Stradivarius’tan giyinirdim. Onlar bile uçuk şimdi. Guess‘in anca önünden geçerim
Hele ki tişörtleri. Nakışlı el, ay, yıldızlı tişörtü mesela.Ben de inditex markaları çok seviyorumGiderek pahalı oluyor ama yine de milladan iyidir. Trendyolmilla'nın ürünleri pazar malı gibi çok kötü. Üstelik herkeste forma gibi oluyor.
bize her sene alışveriş çeki verilir işyerinden.guess ck i oradan bedavaya getiriyorumm.Artık internet alışverişine alıştık gerçi. Denk getirirsem İpekyol bile alıyorum ucuza ama Guess imkansız. Sadece bir kere eşime nişanlıyken çanta kitlemiştim oradan. O kadar.
Benimkilerde yari kuru kafa var yada micki mouseHele ki tişörtleri. Nakışlı el, ay, yıldızlı tişörtü mesela.
Lcw’den bebeğe 90 liraya takım aldı bu gözler. Eskiden ucuz diye onu örnek gösterirdik.lcw de bile eşofman altı 100 tl idi.orası bile lüks olmuş
kuru kafayı gördüm doğru söylüyorrrBenimkilerde yari kuru kafa var yada micki mouse
TABİİ YAAAA.bize her sene alışveriş çeki verilir işyerinden.guess ck i oradan bedavaya getiriyorumm.
Kesinlikle, sadece son 6 ay içinde bile yüzde elliye yakın hatta daha fazla artan yerler var. Üniversiteler açılacak diye de ekstra artıran çok ev sahibi olmuş boş evlerinin kirasını.Ev fiyatlari filan nasil artti
Lcw maymunu geri donmus eski kalitesine doner belkilcw de bile eşofman altı 100 tl idi.orası bile lüks olmuş
İşte hayattaki uyumum.Benimkilerde yari kuru kafa var yada micki mouse
aynen.taşınacaktım iyi bir okul yanına 4000 den aşağı ev bulamadım vazgeçtimm.aidatıyla 4500 tl ev taksidi gibiKesinlikle, sadece son 6 ay içinde bile yüzde elliye yakın hatta daha fazla artan yerler var. Üniversiteler açılacak diye de ekstra artıran çok ev sahibi olmuş boş evlerinin kirasını.
Çoğu insan hak hukuk bakmadan fırsatçılık yapıyor
Şu an bebek çocuk kıyafetleri kaliteli ama yetişkinde yine iş yok.Lcw maymunu geri donmus eski kalitesine doner belki
Twitterda gundemdi yazik degil mi biz ogrencilere yaKesinlikle, sadece son 6 ay içinde bile yüzde elliye yakın hatta daha fazla artan yerler var. Üniversiteler açılacak diye de ekstra artıran çok ev sahibi olmuş boş evlerinin kirasını.
Çoğu insan hak hukuk bakmadan fırsatçılık yapıyor
Nerelere uçtu fiyatlar, sadece piyasa öyle diye bu fiyatlarda çoğu ev, yoksa ederi o kadar olduğu için değilaynen.taşınacaktım iyi bir okul yanına 4000 den aşağı ev bulamadım vazgeçtimm.aidatıyla 4500 tl ev taksidi gibi
Evet ya yetiskin kotuŞu an bebek çocuk kıyafetleri kaliteli ama yetişkinde yine iş yok.
Cocukta evet kaliteli ama o eski kalitesi asla yok bizim çocukluğumuzdaki ürünler kac cocuk buyuturdu. Artik bebekte kaliteyse mothercareŞu an bebek çocuk kıyafetleri kaliteli ama yetişkinde yine iş yok.
onlar türkiye pazarından çekildi çoktan pinaaaCocukta evet kaliteli ama o eski kalitesi asla yok bizim çocukluğumuzdaki ürünler kac cocuk buyuturdu. Artik bebekte kaliteyse mothercare
Ben bir ara yağmurda kalmıştım, lcw ya girip hemen bir yağmurluk alıp çıkmıştım İstanbuldayken, çok kaliteli çıktı, yıllardır giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?