geyik ordinaryus profesörleri burada

Artık internet alışverişine alıştık gerçi. Denk getirirsem İpekyol bile alıyorum ucuza ama Guess imkansız. Sadece bir kere eşime nişanlıyken çanta kitlemiştim oradan. O kadar.
Benim klasik giyinebilecek pek imkanım olmuyor yada kadin gibi o yuzden hic uğramıyorum. Zaten internette dolanırken dolapları doldurdum elbiselerin coguna kolumu sokmadim daha

Ben de inditex markaları çok seviyorum Giderek pahalı oluyor ama yine de milladan iyidir. Trendyolmilla'nın ürünleri pazar malı gibi çok kötü. Üstelik herkeste forma gibi oluyor.
Hele ki tişörtleri. Nakışlı el, ay, yıldızlı tişörtü mesela.

Artık internet alışverişine alıştık gerçi. Denk getirirsem İpekyol bile alıyorum ucuza ama Guess imkansız. Sadece bir kere eşime nişanlıyken çanta kitlemiştim oradan. O kadar.
bize her sene alışveriş çeki verilir işyerinden.guess ck i oradan bedavaya getiriyorumm.

Ev fiyatlari filan nasil artti
Kesinlikle, sadece son 6 ay içinde bile yüzde elliye yakın hatta daha fazla artan yerler var. Üniversiteler açılacak diye de ekstra artıran çok ev sahibi olmuş boş evlerinin kirasını.

Çoğu insan hak hukuk bakmadan fırsatçılık yapıyor

aynen.taşınacaktım iyi bir okul yanına 4000 den aşağı ev bulamadım vazgeçtimm.aidatıyla 4500 tl ev taksidi gibi

Twitterda gundemdi yazik degil mi biz ogrencilere ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…