geyik ordinaryus profesörleri burada

Ya o çek belli markalarla sınırlı olmuyor mu, abim de mühendis Mavi falan vardı sadece. Devlete bağlı mı çalışıyordu eşin?
devlet evet.bir çok marka sunuyorlar.bu sene mavi ipekyol twist boyner defacto koton etichet gibi bir sürü yer vardı.boyner yetiyor zaten herşey var orada.

Aa Boyner olduğunu bilmiyordum yoksa çek kartını çalardım
sen işi hiçç bilmiyorsunn kuzum.ben yıllardır hem çeke hem de yılbaşı hediyelerine konarım.hediye gelen ürünü değiştirir yerine kendime alırımmm.nasıl o kadar çantam ayakkabım var sanıyorsun?işi bilmek lazımmm

erken tanısaydım seni benim kızınkileri saklardım.bazılarını verdim bazılarını sattım hatıra 3 parça kaldı sadece
Canim ben yine cocuk yapicam dedim vermedim once hicbirseyini sonra vermeye kimseyi bulamadım bu sene götürüp mahkumlar derneğine ve bulduğum birine verdim sonunda. Sadece ilk 6 ayi ayırdım

Aslinda olur ya
Yatirimcin hali bi baska oluyor burada hic dusunmedim bunu
bizim gibi fakir insanların herşeyi bilmesi lazımmm.2. el satış.indirimli ürün nereden ne zaman alınır?en uyguna markalı nasıl giyinilir?

kart vermedilerki telefona uygulamayla alındı bu sene.yani abini de götürmen lazımdı yanında.bu abinin eşi yok galiba.yoksa yolardı seni duysa
Ay kart vardı hatta abim sehpaya koymuştu, benim ihtiyacım yok isteyen varsa buradan alsın diye. O kart baya süründü hatta sehpada Sonra akıbetini bilmiyom kartın

Ay kart vardı hatta abim sehpaya koymuştu, benim ihtiyacım yok isteyen varsa buradan alsın diye. O kart baya süründü hatta sehpada Sonra akıbetini bilmiyom kartın
sen de amma saf çıktın kuzum.benim kız daha çek gelmeden 1 ay önce yolunu yapar bana hediye et babaaaa diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…