- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.341
Sey vardi bi de forever newonlar türkiye pazarından çekildi çoktan pinaaa
dolap vb.gibi sitelerde sat giymediklerini.para kazanır başka şeyler alırsın yerlerineMor bi trenckotum vardi sonra buyuduk giyemedim
Benim cocuk buyudu, kaçırmışım. Ben simdi yaparsam diğerini neyle buyutcemonlar türkiye pazarından çekildi çoktan pinaaa
lcw tabikiii.defacto da iyidir.basic tişörtleri var tek renk tam 16 tane aldım .o kadar güzeller .herşeyin üstüne giyiyorum.Benim cocuk buyudu, kaçırmışım. Ben simdi yaparsam diğerini neyle buyutcem
Ya o çek belli markalarla sınırlı olmuyor mu, abim de mühendis Mavi falan vardı sadece. Devlete bağlı mı çalışıyordu eşin?bize her sene alışveriş çeki verilir işyerinden.guess ck i oradan bedavaya getiriyorumm.
Abisinden kalanlarla buyur artikBenim cocuk buyudu, kaçırmışım. Ben simdi yaparsam diğerini neyle buyutcem
3 senedir bende civilden alıyorum biraz lcw biraz koton biraz defactolcw tabikiii.defacto da iyidir.basic tişörtleri var tek renk tam 16 tane aldım .o kadar güzeller .herşeyin üstüne giyiyorum.
devlet evet.bir çok marka sunuyorlar.bu sene mavi ipekyol twist boyner defacto koton etichet gibi bir sürü yer vardı.boyner yetiyor zaten herşey var orada.Ya o çek belli markalarla sınırlı olmuyor mu, abim de mühendis Mavi falan vardı sadece. Devlete bağlı mı çalışıyordu eşin?
kız olursa nasıl olacak?abisinden pembe elbiseler mi kaldı?Abisinden kalanlarla buyur artik
Aa Boyner olduğunu bilmiyordum yoksa çek kartını çalardımdevlet evet.bir çok marka sunuyorlar.bu sene mavi ipekyol twist boyner defacto koton etichet gibi bir sürü yer vardı.boyner yetiyor zaten herşey var orada.
Unisexkız olursa nasıl olacak?abisinden pembe elbiseler mi kaldı?
sen işi hiçç bilmiyorsunn kuzum.ben yıllardır hem çeke hem de yılbaşı hediyelerine konarım.hediye gelen ürünü değiştirir yerine kendime alırımmm.nasıl o kadar çantam ayakkabım var sanıyorsun?işi bilmek lazımmmAa Boyner olduğunu bilmiyordum yoksa çek kartını çalardım
erken tanısaydım seni benim kızınkileri saklardım.bazılarını verdim bazılarını sattım hatıra 3 parça kaldı sadeceUnisexolmayanları verdim gitti
kart vermedilerki telefona uygulamayla alındı bu sene.yani abini de götürmen lazımdı yanında.bu abinin eşi yok galiba.yoksa yolardı seni duysaAa Boyner olduğunu bilmiyordum yoksa çek kartını çalardım
Canim ben yine cocuk yapicam dedim vermedim once hicbirseyini sonra vermeye kimseyi bulamadım bu sene götürüp mahkumlar derneğine ve bulduğum birine verdim sonunda. Sadece ilk 6 ayi ayırdımerken tanısaydım seni benim kızınkileri saklardım.bazılarını verdim bazılarını sattım hatıra 3 parça kaldı sadece
Aslinda olur yadolap vb.gibi sitelerde sat giymediklerini.para kazanır başka şeyler alırsın yerlerine
bizim gibi fakir insanların herşeyi bilmesi lazımmm.2. el satış.indirimli ürün nereden ne zaman alınır?en uyguna markalı nasıl giyinilir?Aslinda olur ya
Yatirimcin hali bi baska oluyor burada hic dusunmedim bunu
Ay kart vardı hatta abim sehpaya koymuştu, benim ihtiyacım yok isteyen varsa buradan alsın diye. O kart baya süründü hatta sehpadakart vermedilerki telefona uygulamayla alındı bu sene.yani abini de götürmen lazımdı yanında.bu abinin eşi yok galiba.yoksa yolardı seni duysa
sen de amma saf çıktın kuzum.benim kız daha çek gelmeden 1 ay önce yolunu yapar bana hediye et babaaaa diyeeeeAy kart vardı hatta abim sehpaya koymuştu, benim ihtiyacım yok isteyen varsa buradan alsın diye. O kart baya süründü hatta sehpadaSonra akıbetini bilmiyom kartın
bizim gibi fakir insanların herşeyi bilmesi lazımmm.2. el satış.indirimli ürün nereden ne zaman alınır?en uyguna markalı nasıl giyinilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?