- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.361
valla onlara da baktım öğrencinin ve dar gelirlinin alabileceği fiyatlar asla yoktu.allah sonumuzu hayretsinn.okuyun doktor olun diğer türlü kpss ye gire gire kafayı yersiniz yıllarca.bizim a101 lerde öğretmeninden mühendisine çalışıyorlar valla işsizliktenOutlet magazalari vardi bi ara oraya giderdik
Bi 5 sene once giderdik o zaman bi tane pantolon aliyorduk simdi o da yokvalla onlara da baktım öğrencinin ve dar gelirlinin alabileceği fiyatlar asla yoktu.allah sonumuzu hayretsinn.okuyun doktor olun diğer türlü kpss ye gire gire kafayı yersiniz yıllarca.bizim a101 lerde öğretmeninden mühendisine çalışıyorlar valla işsizlikten
Ben kendimi bildim bileli hayat bana vaykiki vay vayEskiden Bershka, Zara, Stradivarius’tan giyinirdim. Onlar bile uçuk şimdi. Guess‘in anca önünden geçerim
Ben ordada degilim vay vay diyorum sadeceBen kendimi bildim bileli hayat bana vaykiki vay vay
Ah kuzum bende senin yaşındayken aynisini diyordum sonra bir kac yıl cok güzeldi sonra gerçek vaykiki vay vay neymis ogrendim.Ben kendimi bildim bileli hayat bana vaykiki vay vay
Ben gördüm onu, cinsiyetini söylemeyeceğim. Merak etmeye devam edin.kızlarr sakın pinaya resim atmayınn.erkek üye olabilir demedi demeyinn
en önemlisi ders.kafana hiç birşey takma kulaklığını tak güzel bir müzik eşliğinde uykuya dal.iyi geceler.tanıştığımıza memnun oldukkMuhabbetinize doyum olmuyorama ben artık yatayım, erken kalkmam gerek malum ders çalışacağım. İyi geceler hepinize
hiç duymadım bu markaları.etnik kıyafetleri ya sosyete pazarından ya da tunalıda ki küçük butiklerden alıyorumm.Kızlar sizin oralarda Gethit ve Vişne markaları var mı? İkisinin de fiyatları makul. Gethit'in ürünlerine bayılıyorum. Çok güzel etnik kıyafetler de yapıyorlar.
Tamamen etnik değil zaten Gethit. Karışık. Şimdi baktım internet satışına başlamışlar. Yaklaşık 10 yıldır Gethit'ten alışveriş yaparım. Çok sevdiğim bir markadır, fiyatları da iyi. Bakabilirsiniz.hiç duymadım bu markaları.etnik kıyafetleri ya sosyete pazarından ya da tunalıda ki küçük butiklerden alıyorumm.
bakayımm teşekkürler.Tamamen etnik değil zaten Gethit. Karışık. Şimdi baktım internet satışına başlamışlar. Yaklaşık 10 yıldır Gethit'ten alışveriş yaparım. Çok sevdiğim bir markadır, fiyatları da iyi. Bakabilirsiniz.
Ben internetten aliyordumTamamen etnik değil zaten Gethit. Karışık. Şimdi baktım internet satışına başlamışlar. Yaklaşık 10 yıldır Gethit'ten alışveriş yaparım. Çok sevdiğim bir markadır, fiyatları da iyi. Bakabilirsiniz.
Kendi satış sitelerini açmışlar, ben de yeni gördüm. Adana' da mağazaları var. Genelde oradan alıyorum ben de.Ben internetten aliyordum
kurukafaları nereden alıyorsun?Ben internetten aliyordum
instagramdan hiç alışveriş yapmadım.hoş instagramım da hiç olmadı kiKendi siteleri değilmiş. Ama Instagram'da satış için profil açmışlar.
Kurukafalar diyince, amplified diye bir marka var. Onun kuru kafalı tişörtleri harika. Ama Türkiye'den çekildiler.kurukafaları nereden alıyorsun?
ben korkarımm giyemem onları.pina seviyor amaa.Kurukafalar diyince, amplified diye bir marka var. Onun kuru kafalı tişörtleri harika. Ama Türkiye'den çekildiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?