geyik ordinaryus profesörleri burada

Outlet magazalari vardi bi ara oraya giderdik
valla onlara da baktım öğrencinin ve dar gelirlinin alabileceği fiyatlar asla yoktu.allah sonumuzu hayretsinn.okuyun doktor olun diğer türlü kpss ye gire gire kafayı yersiniz yıllarca.bizim a101 lerde öğretmeninden mühendisine çalışıyorlar valla işsizlikten

Bi 5 sene once giderdik o zaman bi tane pantolon aliyorduk simdi o da yok
Aynen bizim evin katsisinda matket var kasiyer abi bilgisayar muhendisiymis is bulamadim demis

Muhabbetinize doyum olmuyor ama ben artık yatayım, erken kalkmam gerek malum ders çalışacağım. İyi geceler hepinize
en önemlisi ders.kafana hiç birşey takma kulaklığını tak güzel bir müzik eşliğinde uykuya dal.iyi geceler.tanıştığımıza memnun oldukk

Kızlar sizin oralarda Gethit ve Vişne markaları var mı? İkisinin de fiyatları makul. Gethit'in ürünlerine bayılıyorum. Çok güzel etnik kıyafetler de yapıyorlar.

Kızlar sizin oralarda Gethit ve Vişne markaları var mı? İkisinin de fiyatları makul. Gethit'in ürünlerine bayılıyorum. Çok güzel etnik kıyafetler de yapıyorlar.
hiç duymadım bu markaları.etnik kıyafetleri ya sosyete pazarından ya da tunalıda ki küçük butiklerden alıyorumm.

hiç duymadım bu markaları.etnik kıyafetleri ya sosyete pazarından ya da tunalıda ki küçük butiklerden alıyorumm.
Tamamen etnik değil zaten Gethit. Karışık. Şimdi baktım internet satışına başlamışlar. Yaklaşık 10 yıldır Gethit'ten alışveriş yaparım. Çok sevdiğim bir markadır, fiyatları da iyi. Bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…