- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.001
Aklıma o meşhur tweet geldi: senin bizden daha mutlu olmaya hakkın yok, hemen evlenmelisin.Yok ya bekar free takılıyordum da işte bizde gidiyoruz bakalım evlilik nasıl bir meletmiş afhhj
Cnm en güzeli mobiett uygulamasını kullan, ben Atakent mahallesi ile Cumhuriyet köyü arasına baktım meselaKankı babamda marmaray ıle uskudarda ınıp oradan otobusle gecın dedı de marmaray evımın bu tarafta zaten çok kullanıyorum o sıkıntı değil. Üsküdardan sonrasını bılmıyorumordan dırek cumhurıyet köye gıdılır mı tek vasıta ıle
Ağzından yel alsın agjkkşöyle gcerken bi uğrayım dedin iyi yapmışsın
kv li görümceli konularını bekliyoruz varsa
Bende baba evınde çok rahatım evlenınce ne bok yicem farkındalığı geliyor dıye arada yazıyorum agjkkAklıma o meşhur tweet geldi: senin bizden daha mutlu olmaya hakkın yok, hemen evlenmelisin.
Deneyeyım bıCnm en güzeli mobiett uygulamasını kullan, ben Atakent mahallesi ile Cumhuriyet köyü arasına baktım mesela
aç aç adettendirAğzından yel alsın agjkk
Bekarken Üsküdar evliyken Bağcılarsen nişantaşlımıydın calci?burdan buram buram parfüm kokunu alıyorum sankimmm
Evet 138 direk gidiyor yavrumKankı babamda marmaray ıle uskudarda ınıp oradan otobusle gecın dedı de marmaray evımın bu tarafta zaten çok kullanıyorum o sıkıntı değil. Üsküdardan sonrasını bılmıyorumordan dırek cumhurıyet köye gıdılır mı tek vasıta ıle
ben filmlerin çekildiği yerleri seviyorum.balat gibiBekarken Üsküdar evliyken Bağcılar
Ama İstanbul'da çoğu yeri bilirim özellikle Anadolu yakasını
Şimdiden temizlikçini falan ayarla. Ben sudan çıkmış balığa dönmüştüm. Eşim çaktırmamaya çalışıyordu ama ben yüzünden yemeklerin iyi olmadığını anlıyordum. Adam deneme tahtam oldu.Bende baba evınde çok rahatım evlenınce ne bok yicem farkındalığı geliyor dıye arada yazıyorum agjkk
Orayı da biliyorum. Çokça gezmişliğim varben filmlerin çekildiği yerleri seviyorum.balat gibi
ben aşçı sayılırdım ama ev işi hiç sevmiyorumm işkence geliyor.Şimdiden temizlikçini falan ayarla. Ben sudan çıkmış balığa dönmüştüm. Eşim çaktırmamaya çalışıyordu ama ben yüzünden yemeklerin iyi olmadığını anlıyordum. Adam deneme tahtam oldu.
Ben de hiç sevmem. Eşim bazen der bana sen çalış, ben ev erkeği olayım diye.ben aşçı sayılırdım ama ev işi hiç sevmiyorumm işkence geliyor.
Kankı arkadaşın dedığı uygulama ıle baktım ıkı vasıta gösterıyor. Ya da ben anlayamadım bu üsküdardakı otobus durağında 138 var mı dırek ona bınıp tek vasıta mı yapıyorumEvet 138 direk gidiyor yavrum
Ben yemek sıfır artık deneye deneye yıcez oda mecbur zaten dedım bı zahmet sende yap ya da beraber dıye her gün kafasının etını yiyorum ahjkŞimdiden temizlikçini falan ayarla. Ben sudan çıkmış balığa dönmüştüm. Eşim çaktırmamaya çalışıyordu ama ben yüzünden yemeklerin iyi olmadığını anlıyordum. Adam deneme tahtam oldu.
Ikı vasıta gösterıyorda üsküdar sonrası ondan bende anlayamadım
iyi cecelerKizlar hepinizin burda olduğunuzu bilerek uzgun bir sekilde zibarmaya gidiyorum İyi geceler az lak lak yapın
Nerede, bulamadım ben.Ya bdv de kizin biri foto atayim kiyaslayin diyor beni. Bi el atin kizlar zavalliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?