- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.961
güzel diyorlar sordum bizimkilereEvet ıstanbul canım
Annem kardeşime almıştı ben de 11 yaşında okudum sayesindebunlardan hiç vermediler bize
sigarayla karışık vanilya kokuyorduGözlerini devirdi, omzunu silkti
Fotoğraf çekımım o taraftada yarın gelinlik denemem var orada bı hafta oncesınde ayırtmam gerekıyormuş. Araçla gıtmeyelım dedım boşagüzel diyorlar sordum bizimkilere
Annem kardeşime almıştıEnem nereden biliyorsunuz siz bunu? Bizim 1. sınıfta okuduğumuz kitaplar.
Ben daha ban yemedim apla. Bakirim bu konuda. Tecrübem yok, korkuyorum.Bencede gelsin söyle şooop diye
ayşegül fav dırAnnem kardeşime almıştı ben de 11 yaşında okudum sayesinde
Biliyorum yavrum.Kankııııı bunlar benı görmedı beykoz cumhuriyet köyünü biliyor musun yarın oraya gıtmem gerek
manzarası güzel duruyor aslındaFotoğraf çekımım o taraftada yarın gelinlik denemem var orada bı hafta oncesınde ayırtmam gerekıyormuş. Araçla gıtmeyelım dedım boşa
Neyse zaten Adana'da yanıyordun sen biraz soğuk iyi gelir belkiBen gö. zünün gılıyım, lütfen. Ay ban geliyor.
Wadpad yazarı gibisinGözlerini devirdi, omzunu silkti
Korkma kuzu , göz açıp kapayana kadar geçip gidiyorBen daha ban yemedim apla. Bakirim bu konuda. Tecrübem yok, korkuyorum.
Yarın oraya gitmem gerek aşkım. Haftaya dış çekımım orada da yarında gelinlik seçmem gerekiyormuş boşa araçla gıtmeyelım dedım. Oturduğum tarafı bılıyorsun toplu taşıma ıle gıdılır mı yoksa araçla mı gıdelim?Biliyorum yavrum.
bizim mekanımız oraWadpad yazarı gibisin
Edebiyattır bunlar hep sanat şeysi yaptım yüksek sanatımı anlamadıysan o sneon sorununWadpad yazarı gibisin
eski belediye başkanımız sanata tüüü tüüü diye tükürüyorduuuuuEdebiyattır bunlar hep sanat şeysi yaptım yüksek sanatımı anlamadıysan o sneon sorunun
arada bi stalklayabilireski belediye başkanımız sanata tüüü tüüü diye tükürüyorduuuuu
Hayırlı olsunFotoğraf çekımım o taraftada yarın gelinlik denemem var orada bı hafta oncesınde ayırtmam gerekıyormuş. Araçla gıtmeyelım dedım boşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?