- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 548
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.981
üzerime yürümesiyle duvara çarptım,kaçacak yerim yoktuWadpad yazarı gibisin
Canim dugun ne zaman seninTeşekkür ederim
Valla kuşum oraya 138 otobüsü gidiyor otobüs işi ters sana. Araçla gitmen en mantıklısı. Üsküdar tarafta olsan tek vasıta ile gidebilirdinYarın oraya gitmem gerek aşkım. Haftaya dış çekımım orada da yarında gelinlik seçmem gerekiyormuş boşa araçla gıtmeyelım dedım. Oturduğum tarafı bılıyorsun toplu taşıma ıle gıdılır mı yoksa araçla mı gıdelim?
Adam haklı içinde dinozor olmayan sanat olur mueski belediye başkanımız sanata tüüü tüüü diye tükürüyorduuuuu
ankaraya mutlaka gel ve tanış kendisiyleAdam haklı içinde dinozor olmayan sanat olur mu
Sigara dumanını ağzıma üflediüzerime yürümesiyle duvara çarptım,kaçacak yerim yoktu
benimsin baş belası dedi gür ve kalın bir sesle
şimdi ne yapacaktım
sen nişantaşlımıydın calci?burdan buram buram parfüm kokunu alıyorum sankimmmValla kuşum oraya 138 otobüsü gidiyor otobüs işi ters sana. Araçla gitmen en mantıklısı. Üsküdar tarafta olsan tek vasıta ile gidebilirdin
aman Allahım bu ne etkileyici bi hareketti böyleSigara dumanını ağzıma üfledi
Kankı babamda marmaray ıle uskudarda ınıp oradan otobusle gecın dedı de marmaray evımın bu tarafta zaten çok kullanıyorum o sıkıntı değil. Üsküdardan sonrasını bılmıyorumValla kuşum oraya 138 otobüsü gidiyor otobüs işi ters sana. Araçla gitmen en mantıklısı. Üsküdar tarafta olsan tek vasıta ile gidebilirdin
Vaaaay Allah omur boyu saglik mutluluk huzurla surdursun canim ❤17 gün sonra
ben seni evli sanıyordum önceden17 gün sonra
Amın inşallahVaaaay Allah omur boyu saglik mutluluk huzurla surdursun canim ❤
Konunun adı neYa bdv de kizin biri foto atayim kiyaslayin diyor beni. Bi el atin kizlar zavalliya
Yok ya bekar free takılıyordum da işte bizde gidiyoruz bakalım evlilik nasıl bir meletmiş afhhjben seni evli sanıyordum önceden
Bizim gibi lümpenlerin arasında ne yapıyor acaba bu burjuva?sen nişantaşlımıydın calci?burdan buram buram parfüm kokunu alıyorum sankimmm
Hanı konuyu bulamadımYa bdv de kizin biri foto atayim kiyaslayin diyor beni. Bi el atin kizlar zavalliya
şöyle gcerken bi uğrayım dedin iyi yapmışsınYok ya bekar free takılıyordum da işte bizde gidiyoruz bakalım evlilik nasıl bir meletmiş afhhj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?