- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.731
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.021
ütü de yapamıyorum de kilitle ona.yoksa hayat boyu çile çekersin demedi demeeeBen yemek sıfır artık deneye deneye yıcez oda mecbur zaten dedım bı zahmet sende yap ya da beraber dıye her gün kafasının etını yiyorum ahjk
Temızlık yemek vs hep ortak olacak bakalım temızlık vs yapıyor zaten normalde de ınşallah adama bı değişiklik ayılık gelmezütü de yapamıyorum de kilitle ona.yoksa hayat boyu çile çekersin demedi demeee
Kanki arabayla git valla telef olursunIkı vasıta gösterıyorda üsküdar sonrası ondan bende anlayamadım
En gıcığı ütü ve cam zaten. Onları kilitlerse süper olur. Bir robot süpürge al, bir de kablosuz, ohh mis.ütü de yapamıyorum de kilitle ona.yoksa hayat boyu çile çekersin demedi demeee
Ben metro tercihli baktım şimdi, Üsküdar'da inip M5 metro hattını kullanabilirsin. Sonrada 138 ile direkt gidiliyormus.Ikı vasıta gösterıyorda üsküdar sonrası ondan bende anlayamadım
Bızde şu an ona karar verdıkKanki arabayla git valla telef olursun
Arabaya karar verdım kuzu telef oluruz belli oldu adhjkBen metro tercihli baktım şimdi, Üsküdar'da inip M5 metro hattını kullanabilirsin. Sonrada 138 ile direkt gidiliyormus.
En mantıklısı cnm, çok aktarma varmış maalesefArabaya karar verdım kuzu telef oluruz belli oldu adhjk
Kablosuz süpürgem yok ama robot süpürge gerçekten muhteşem birşeymiş. Her kadinin hakkı benceEn gıcığı ütü ve cam zaten. Onları kilitlerse süper olur. Bir robot süpürge al, bir de kablosuz, ohh mis.
Ya zaten bir yerden sonra yollar köy yolu gibi. Otobüs mahveder seniBızde şu an ona karar verdık
Kablosuzumea geçen hafta aldım. Hamallık yapıyormuşum resmen.Kablosuz süpürgem yok ama robot süpürge gerçekten muhteşem birşeymiş. Her kadinin hakkı bence
Benimde doğumgünü hediyem robot süpürgeKablosuzumea geçen hafta aldım. Hamallık yapıyormuşum resmen.
Boşa başıma bela almıyım doğru dedınYa zaten bir yerden sonra yollar köy yolu gibi. Otobüs mahveder seni
Bende kablolusunu aldım dyson ın şarjlıyı pek önermedıler nedenseKablosuzumea geçen hafta aldım. Hamallık yapıyormuşum resmen.
O kadar zengn değilimBenimde doğumgünü hediyem robot süpürge36 yaşında geçte olsa bu lükse kavuştum. Gerçekten insan en çok kendini sevmeli ve hayatını kolaylaştırmalı .
Seninkinin modeli Dyson mı?
Kabloyla tak çek topla geri tak yapmaktan nefret ediyorum. Çekim gücünü en üst düzeyde kullandığımda şarjı çabuk bitiyor benimkinin. Tahminimce Dyson çok daha iyidir bizdeki Çinli'den.Bende kablolusunu aldım dyson ın şarjlıyı pek önermedıler nedenseonun yerınede robot aldık
Dyson kablolu aldım. Şarjlısını alırken yurt dışındaki satıcılardan Türk olan abi bu şu an popüler ama ben önermem bir kaç sene içinde bataryası gidiyor. Bataryada zaten verdığın para ama kablolu senelerce gıder demiş. Bende neyse o zaman kablolu olsun dedım bırde robot alınınca yeter dedımKabloyla tak çek topla geri tak yapmaktan nefret ediyorum. Çekim gücünü en üst düzeyde kullandığımda şarjı çabuk bitiyor benimkinin. Tahminimce Dyson çok daha iyidir bizdeki Çinli'den.
Noldu kaçırdım benErkekler hep mi aynı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?