- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.061
Yok ben öyle şeylere hiç takılmam. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.Bu aradacotard sendromu senli benli konuşmam rahatsız ediyor mu? Siz diyebilirim veya abla gibi bir hitap da kullanabilirim
Tamam o zaman. Ben burada hiç muhabbetim olmayanlara siz diyorum. O yüzden biraz dış kapının mandalı gibi siz demek istemedimYok ben öyle şeylere hiç takılmam. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.
Ben de genelde "siz" diye hitap ederim. Ama burada iletişimimiz farklı, yakınlaştık artık.Tamam o zaman. Ben burada hiç muhabbetim olmayanlara siz diyorum. O yüzden biraz dış kapının mandalı gibi siz demek istemedim
Evet yaa ben beykoz yolculuğu nasıl geçti onu merak ediyordum
Güzel gecmistir inşallahEvet yaa ben beykoz yolculuğu nasıl geçti onu merak ediyordum
İnşallah. Senin günün nasıl geçti?Güzel gecmistir inşallah
3,5 yaşındaki çocukla evde çalışmak zor oluyor diyeyimİnşallah. Senin günün nasıl geçti?
İyi geçti. Çocuk aşşırı rahattı, koşa koşa gitti.Katibin Ruhu nerelerdesin? Bebeyi okula götürdün mü? Nasıl geçti ilk gün?
Oğlumla vakit geçiriyorum birazYakşamlaaar herkeseee
Nasısınız iyi misiniz çoluk çocuk nasıl?
H Heytttt beKatibin Ruhu cotard sendromu birmuhendisanne C Calcifer Simurgp Ladycharms muhtesemgatsby
merhaba anne nasılsın?Yakşamlaaar herkeseee
H Heytttt beKatibin Ruhu cotard sendromu birmuhendisanne C Calcifer Simurgp Ladycharms muhtesemgatsby
Çoluk çocuk çok iyi, neyse ki bana çekmemiş.Yakşamlaaar herkeseee
çocuk okulu sevmiş sevindim katip.okula severek giderse başarılıda olurÇoluk çocuk çok iyi, neyse ki bana çekmemiş.
Neyse ki iletişim becerileri var, sakin ve fazla piremses olduğu için endişe ediyordum.çocuk okulu sevmiş sevindim katip.okula severek giderse başarılıda olur
Ne diyeceğimi bilemedimÇoluk çocuk çok iyi, neyse ki bana çekmemiş.
açılır o 2 aya.benim kız utanıyordu öğretmenden bile 1. sınıfta.sonra bir açıldıı kadının peşini bırakmadı koala gibi üstüne atlıyordu.Neyse ki iletişim becerileri var, sakin ve fazla piremses olduğu için endişe ediyordum.
Öp lütfen benim yerime. Çocukları çok severimOğlumla vakit geçiriyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?