- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.101
Ay hadi inşallahbenim bir öğrencim doktor oldu.çok fakir annesi psikolojik rahatsız geliri olmayan bir çocuktu.ama çok çok zenkiydi.burs bulduk ona taa ortaokulda.ve o işadamı okutmuş onu üniveriste bitene dek.iletişimim kopmuştu 3 yıl önce tekrar karşılaştık artık devamlı görüşüyoruz aynı şehirdeyiz.o boynu bükük oğlan gitmiş yerine kardiyoloji uzmanlığı yapan yakışıklı katiyerli kendine güvenen genç bir erkek gelmiş.darısı başınıza
yorum yapamadımkatip vanessam gene aşık olmuşşşşş
Öncelikle geçmiş olsun.katip vanessam gene aşık olmuşşşşş
konularını oku boş vakitlerinde.bestseller kitap gibi vallayorum yapamadım
en son kime aşıktı
hayaller ve hayatlarrrÖncelikle geçmiş olsun.
Entel çocuktan ortaokul mezunu dövmeli kekoya keskin geçiş yapmış dkdkkdkd
Müdür karısı Tülin gibi bu da he, üç harfli marketlerin Alaşehir şubesindeydi. Bu da cafe müdürü karısı Vanessa olur djjdjfhayaller ve hayatlarrr
Ben biraz okudun da hepsi çok uzun yakonularını oku boş vakitlerinde.bestseller kitap gibi valla
onun oğlu olduğu idddia edildi ama bilmiyorumm.Bir Murat Menteş lafı dönüyordu o ilgimi çekti. Severim de kendisini
Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim yaa. Hayırlısı olsunşimdi kızımın sınıfına baktım ebadan 20 kişi .öyle bir sınıf ki benim kızın sınıf birinciliği garanti şimdiden.bu sene bitse de iyi bir okula gitsek allahımmm.
Adet oldum karnım acayip ağrıyorselamünnn aleykümmmmmmm
listeyi görünce ben de güldüm.çocuğun yarışabileceği tek çocuk yok sınıfta.ilkokulda vardı ama onlar gitti başka okullaraGüleyim mi ağlayayım mı bilemedim yaa. Hayırlısı olsun
Adaçayı varsa adaçayı için, iyi geliyorAdet oldum karnım acayip ağrıyor
Bu sene en büyük rakibi kendisi olsun prensesinlisteyi görünce ben de güldüm.çocuğun yarışabileceği tek çocuk yok sınıfta.ilkokulda vardı ama onlar gitti başka okullara
tek rakibim thy diyecek çocuk mecburen.valla çok şanslısınız bu sene evde olmakla.üniversiteleri açıyorlar evler ateş pahası sistem de karışık dolaşıkkBu sene en büyük rakibi kendisi olsun prensesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?