- 10 Nisan 2014
- 43.965
- 116.728
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.081
benim çocuk ta diyerek lafa başlayacak değilsin yaNe diyeceğimi bilemedim
İyiyim heyecanla akşamı bekliyordummerhaba anne nasılsın?
Size benim çocuğu göstereyim durun dabenim çocuk ta diyerek lafa başlayacak değilsin ya
testler çözüldü mü?İyiyim heyecanla akşamı bekliyordum
Bugün akşama kadar yattım. Belim ağrıdı.testler çözüldü mü?
olsun 1 gün aradan bir şey olmaz.bende de tansiyon sorunu fazlalaştı 4 gündür başım dönüyor devamlı.fazla iş yapmıyorum sadece yemek.araba da kullanmadım bir şey olur diyeBugün akşama kadar yattım. Belim ağrıdı.
geçmiş olsunolsun 1 gün aradan bir şey olmaz.bende de tansiyon sorunu fazlalaştı 4 gündür başım dönüyor devamlı.fazla iş yapmıyorum sadece yemek.araba da kullanmadım bir şey olur diye
Çok geçmiş olsun lütfen kendine çok dikkat et. Bizim için önemlisinolsun 1 gün aradan bir şey olmaz.bende de tansiyon sorunu fazlalaştı 4 gündür başım dönüyor devamlı.fazla iş yapmıyorum sadece yemek.araba da kullanmadım bir şey olur diye
Kanki ben benimkini öpmesem olur mu
teşekkürler lady.ameliyat sonrası tansiyon sorunum vardı ama bu denli değildi cumartesi randevu alıp bir gideyim doktorageçmiş olsun
seni bilerek yazmadım hayatımKanki ben benimkini öpmesem olur mu
an ninde dediği gibi bizim için önemlisinteşekkürler lady.ameliyat sonrası tansiyon sorunum vardı ama bu denli değildi cumartesi randevu alıp bir gideyim doktora
Yhaseni bilerek yazmadım hayatım
canının yanmasını asla istemem
benimki de yanar
Öp lütfen benim yerime. Çocukları çok severim
Öptüm bile
benim bir öğrencim doktor oldu.çok fakir annesi psikolojik rahatsız geliri olmayan bir çocuktu.ama çok çok zekiydi.burs bulduk ona taa ortaokulda.ve o işadamı okutmuş onu üniveriste bitene dek.iletişimim kopmuştu 3 yıl önce tekrar karşılaştık artık devamlı görüşüyoruz aynı şehirdeyiz.o boynu bükük oğlan gitmiş yerine kardiyoloji uzmanlığı yapan yakışıklı kariyerli kendine güvenen genç bir erkek gelmiş.darısı başınızaÇok geçmiş olsun lütfen kendine çok dikkat et. Bizim için önemlisin
beni sormalısınYhasana daha ne kadar aşık olabilirim acaba
sana yardımcı olur aslında istersenbenim bir öğrencim doktor oldu.çok fakir annesi psikolojik rahatsız geliri olmayan bir çocuktu.ama çok çok zenkiydi.burs bulduk ona taa ortaokulda.ve o işadamı okutmuş onu üniveriste bitene dek.iletişimim kopmuştu 3 yıl önce tekrar karşılaştık artık devamlı görüşüyoruz aynı şehirdeyiz.o boynu bükük oğlan gitmiş yerine kardiyoloji uzmanlığı yapan yakışıklı katiyerli kendine güvenen genç bir erkek gelmiş.darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?