geyik ordinaryus profesörleri burada

tek rakibim thy diyecek çocuk mecburen.valla çok şanslısınız bu sene evde olmakla.üniversiteleri açıyorlar evler ateş pahası sistem de karışık dolaşıkk
Diş hekimliği kazandı arkadaşım, ikizi de tıp kazandı. Aynı şehirde. Bugün yurt baktılar. Saçma sapan kötü bir yurt 2200 istiyor ikisine. Yurt da gerçekten kötü. Odalarda çalışma masası falan yok.

1+1 eşyalı ev bulamazlar mı?onlara yeter

Yarın psikiyatri randevum var. Çok gergin hissediyorum. Oysa doktorumdan ben talep ettim bu randevuyu. Her randevu öncesi böyle oluyor. Böyle geriliyorum, ayaklarım geri geri gidiyor. Oysa bir yandan ihtiyacım da var, istiyorum da. Ama hep böyle ya kendimi anlatamazsam, asıl söylemem gerekenleri unutursam gibi kaygılar yaşıyorum. Oysa doktorumu da çok seviyorum, çok ilgili, enerjimiz de uyuyor.

1+1 eşyalı ev bulamazlar mı?onlara yeter
Buldular bir tane 2 + 1 lüks eşyalı çok güzeldi. Kira da 1500. Ailesi okey dedi kendi de çok beğendi ama ikizi istemedi. Yemek temizlik yapmak istemiyorum dedi. Bizim kıza sen tembelsin ben senle eve çıkamam dedi dhejsjsk. Oysa alışkanlıklar ya anneleri hemşire çoğunlukla zaten yemeklerini temizliklerini kendileri yapıyorlar.

Kolajene başladım kızlar

Akşam içiyordum ama sabah saatlerinde daha iyi olurmuş, hatta kahvaltıdan önce.

Bir de kitapçığında bir sürü tarifi var
Ama evde tek bir malzemesi yok ve kim uğraşacak onlarla hergün.

Sabah ayranla içtim fena değil

ihmal etme düzenli git.ben de gittim bir kaç kere iyi geldi verdiği ilaçlar .ölüm korkusu yaşıyordum fazlaca.çözdü doktor

inşallah güzel geçer

ben suya karıştırıp içiyordum tadı çilekliydi zaten

ihmal etme düzenli git.ben de gittim bir kaç kere iyi geldi verdiği ilaçlar .ölüm korkusu yaşıyordum fazlaca.çözdü doktor
Her gittiğimde bana 45 - 50 dakika zaman ayırıyor. Ben istersem tabii seans daha erken de bitebiliyor. O süreç bana çok iyi geliyor ama işte o gitmeden önceki sinir bozucu zaman dilimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…