geyik ordinaryus profesörleri burada

ya biri tanır diye çok korkuyorum, sevgilimin bile dedikodusunu yaptım burada lojistik okuyorum
kız tanınsak ne olacak.bak sassy tanınıyor korkuyor mu?uydurup uydurup yazanlar korkar anca.onlar resim dahi atmıyorlar hemi de bana

kısa ama güzelsinn. ben de öyleydimm tonla teklif alıyordum da erkeklere ayıracak zamanım yoktu gezmekten.şimdilerdeyse şişmanımmm
Ay o senin saçlarının güzelliği bir tek saçını gördüğüm için ona yorum yapabilirim sadece Ben çok korkuyorum birine platonik aşık olurum da Vanessa gibi gezerim diye. Erkeklere ayıracak vaktim var ama aşık olacak vaktim yok şu an için

O benim işte. Bizim gibi zengin, kocşlerinin karişleri, biricikişleri niye fakirlerle takılsın ayol? Kendim gibi zengin arkidişlerim var benim. Kocişim her gün çiçekiş, orkidiş alamadan eve gelmez. Her ay pırlantiş alır, her yıl arabişimi değiştirir. Bu yıl pandemi yüzünden çok gezemedik işte, sadece kocişle Güney Koriş'e gittik.

Ay kendini kaptırınca güzel oluyormuş ha! Siz de deneyin kızlar gerçekmiş gibi hissettim.

İstanbul üniversitesinde alakasız bir bölüm okuyorum doktor olamayacağım maalesef anne ve lady gibi
bence bölümün süper gastbycim
bizi güzel dizilerle aydınlatacaksın çoğu kişi tv den çok etkileniyor etkilenicez senin dizilerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…