- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.341
ya biri tanır diye çok korkuyorum, sevgilimin bile dedikodusunu yaptım buradaBölümü de bakem sen. Sen benim dibimdesin muhtemelen.
Yakalandın bileya biri tanır diye çok korkuyorum, sevgilimin bile dedikodusunu yaptım buradalojistik okuyorum
kız tanınsak ne olacak.bak sassy tanınıyor korkuyor mu?uydurup uydurup yazanlar korkar anca.onlar resim dahi atmıyorlar hemi de banaya biri tanır diye çok korkuyorum, sevgilimin bile dedikodusunu yaptım buradalojistik okuyorum
sen çocuğu okuldan aldıktan sonra sevabına muhteşemi de alYakalandın bilemesafe 10 dk
Kısa boylu bi şey görürsen o benimYakalandın bilemesafe 10 dk
kısa ama güzelsinn. ben de öyleydimm tonla teklif alıyordum da erkeklere ayıracak zamanım yoktu gezmekten.şimdilerdeyse şişmanımmmKısa boylu bi şey görürsen o benim
Alayim bi bakayim zaten resmide var muhtisim birsey arıyorum derim.sen çocuğu okuldan aldıktan sonra sevabına muhteşemi de al
Ay o senin saçlarının güzelliğikısa ama güzelsinn. ben de öyleydimm tonla teklif alıyordum da erkeklere ayıracak zamanım yoktu gezmekten.şimdilerdeyse şişmanımmm
O benim işte. Bizim gibi zengin, kocşlerinin karişleri, biricikişleri niye fakirlerle takılsın ayol? Kendim gibi zengin arkidişlerim var benim. Kocişim her gün çiçekiş, orkidiş alamadan eve gelmez. Her ay pırlantiş alır, her yıl arabişimi değiştirir. Bu yıl pandemi yüzünden çok gezemedik işte, sadece kocişle Güney Koriş'e gittik.hele konulara gelenler var ya hemen.onların kocaları sevgilileri perfect tir.tipleri harikadır evde her işe yardım ederler çok naziktirler çok iyi babadırlar iyi kazanırlar eşlerinden tek kuruş almazlar kendine harca derler.her sene yurtiçi yurtdışı tatillere giderler.gerçek hayatta nerede uleynnn bunlarrr ben niye rastlamıyorummm?
çok zor olurdu öylebizim tekli eğitim lady.ikili olsa göndermezdim buraya
bence bölümün süper gastbycimİstanbul üniversitesinde alakasız bir bölüm okuyorum doktor olamayacağım maalesef anne ve lady gibi
müge anlııııben dizi izlemem özetlerini okuyorum google dan yabancı kalmamak için sohbetlere.vahşett kavga dolu esra erol vs programları izlerim ama.
İyiyim sen nasılsınnHerkese iyi akşamlaaaar
Nasısınız?Simurgp H Heytttt be cotard sendromu birmuhendisanne Katibin Ruhu Ladycharms muhtesemgatsby
Ben de iyiyim işte yuvarlanıp gidiyorumİyiyim sen nasılsınnçok giremiyorum artık siteye koşuşturmalar başladı. Yaz tatili çabuk bitti bu sene
Evett. Senin dersler nasıl gidiyor?Ben de iyiyim işte yuvarlanıp gidiyorumokul başlayacak sanırım senin
İyii şimdilik memnunum çalışma planımdanEvett. Senin dersler nasıl gidiyor?
bugün ne kadar soğuktu tişörtle dışarı çıktım dondummmm.kışlık tek bir şey de yok açıkta.nineler gibi polar aldım sırtıma tekrar kamelyaya indimbende pzt den itibaren pek giremiycem 1 ya da 2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?