- 2 Ocak 2017
- 3.423
- 21.511
- 308
Canı sıkılan, geyik ve dedikodu benim işim diyen, polemik yaratmayacak hanımlar gelin iki lafın belini kıralım ayol
Tavuk_suyu_
Khomyuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim şekerim. Hepimize hayırlı olsunTopiğin hayırlı olsun canım , aldık yerimizi, hadi bakalım![]()
Teşekkür ederim kuzummm. Ay evetHayırlı olsun canımm nowayim
Güzel geyikler yapalım![]()
Bana da yer varsa ben de yerimi alıyım. :)Topiğin hayırlı olsun canım , aldık yerimizi, hadi bakalım![]()
Sen kimsiniz?Beni de çağır :)
Tabi ki buyrun ne demek. Ama eski nickiniz neydi?Bana da yer varsa ben de yerimi alıyım. :)
Soru sorucam eski nickim.Tabi ki buyrun ne demek. Ama eski nickinin neydi?
HoşgeldinizSoru sorucam eski nickim.Nick değiştirince baya baya sıfırlanıyormuşuz ya
![]()
HoşgeldinizKoştum geldım![]()
İliş hemen bir yereBana da yer varsa ben de yerimi alıyım. :)
Hoşbuldum ama cok geç saate geldı konu ya benım uykum geldıHoşgeldiniz![]()
Kahve hemenHoşbuldum ama cok geç saate geldı konu ya benım uykum geldıyarına bırsuru konusursunuz nasıl yetıscem ben
![]()
Seni çağırmamış ki?Koştum geldım![]()
Kahve saatım gectı yasak artık puhg yaaa. Zabaanan tüm dedıkoduları okurum artıkKahve hemen![]()
Ay yok yaaa ben sadece birebir muhabbet ettiğim üyeleri etiketledim herkesçikler gelsinSeni çağırmamış ki?
Gidelim gaffurAy yok yaaa ben sadece birebir muhabbet ettiğim üyeleri etiketledim herkesçikler gelsin![]()