- 23 Ocak 2021
- 2.451
- 12.180
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bu su ne bulursak sjsjdjdEeeee konu needir ne konusuuoruzzz
Surda yarım saattir biri beni etiketlesede gelsem diye bekliyorum tek vefalı sen çıktın kız oksi
Ben de eli yükselteyim o zamanO zaman ben
o zaman ben veriyorum odunu. Ben kayınpederi hiç sevmem kendisi de bilir bunu. Allah’ıma hamd ü senalar olsun ki kendilerin 6373733838 km öteye taşındıkta kurtuldum sandım. Ama geçen telefonda eşine ne dese beğenirsiniz? Buraya gelince 3 ay kalacakmış. Hemen atladım tabi. Daha gelmeden pazarlık mı yapıyorsun? Benim evim 2+1 kimseyi o kadar misafir edemem dedim. Tabi adam şok![]()
Tabi en cok ben seviyorum senı bakSurda yarım saattir biri beni etiketlesede gelsem diye bekliyorum tek vefalı sen çıktın kız oksi![]()
Bu gece tüm kirli çamaşırları döküyoruz. Ay kirli çamaşır demişken biri yine regl kanı atmış gördünüz müEeeee konu needir ne konusuuoruzzz
Eee hadi lets startEveeeettt hadi yapalım çünkü neden yapmayalım![]()
Etiket beklemeyin ayol. Mevlana gibiyim benSurda yarım saattir biri beni etiketlesede gelsem diye bekliyorum tek vefalı sen çıktın kız oksi![]()
Aaa kv kp konuşacaksak ben cevrım dışı kalırım cok severım çünkü kendilerinı . Sizinkileri dinleyelim mademBen de eli yükselteyim o zaman
Kayınpederi hiç sevmem ve eve sokmuyorum![]()
.Bu gece tüm kirli çamaşırları döküyoruz. Ay kirli çamaşır demişken biri yine regl kanı atmış gördünüz mü![]()
Püüüü namkörBen de eli yükselteyim o zaman
Kayınpederi hiç sevmem ve eve sokmuyorum![]()
Kım kız bakmayalımBu gece tüm kirli çamaşırları döküyoruz. Ay kirli çamaşır demişken biri yine regl kanı atmış gördünüz mü![]()
Gelinim böyle olsun benimkiler bendem uzak dursun diyorumAaa kv kp konuşacaksak ben cevrım dışı kalırım cok severım çünkü kendilerinı . Sizinkileri dinleyelim madem![]()
Olmaz dost kim düşman kim bilelimEtiket beklemeyin ayol. Mevlana gibiyim ben![]()
AmiinGelinim böyle olsun benimkiler bendem uzak dursun diyorum![]()