- Konu Sahibi minikdepresif
-
- #1.441
merkezzz sennnnkonyadamı yasıyonnnn yoksaaaa
kuşları cikleten ağaçları çiçeklendiren bahar yavvbahar kimmm gııı:44:
ben merkez degil ilcesindeydim, yani konyaliyimda simdi konyada degilim evlenip teee nirelere geldim bi bilsenannemden de hic ayri kalmamistim 8 aydir uzaktayim annemden of ulen offfff yaralarimi destin heeee ANNEMI COKKKKKKK OSLEDIMMMMMMMMM :84:
ben merkez degil ilcesindeydim, yani konyaliyimda simdi konyada degilim evlenip teee nirelere geldim bi bilsenannemden de hic ayri kalmamistim 8 aydir uzaktayim annemden of ulen offfff yaralarimi destin heeee ANNEMI COKKKKKKK OSLEDIMMMMMMMMM :84:
kuşları cikleten ağaçları çiçeklendiren bahar yavv
hangi ilçeee:44:kıyamam cnm benım nirelere gitinnn balımmmyaralarını deşmem ben nen kaç aylık hamılesınn senn herkes tanıtsın kendını bakemm
Kulu. biliyon mu :44:
Teeeeee gavur memleketine geldim hollanda :84:
Destinya nen
6. ayimiza girdik teyzesimasallah bebikime eccek kadar oldu
polyanan :80:
ne bakiyon kis alttan alttan yazsanaa sende
yisin teyzesi onuuhollandamıı kuluyu bılıym gitmedımdee duydumm destinya adınmı nen yaş kacc
yok nen ş yok bu klavyede senin yazdigindan copy yaptim simdi ş yazdimyani dimek istedim ki deştin ya yarami 22 yasindayim :93:
herkescikler yemege gitttiii:44:bende acıktımm
hadi sende gitde ye yemegini bende utumu yapim bari utu bana bakiyo ben utuye :86:
Sonrada kocis gelir gelemem buyuk ihtimal, aksam girebilurum:82: optum canim tanistigima memnun oldum hep gel emi hemsom
tamam balımmm hadi görüşürük yineee:80:bende cok memnun oldumm cnmm
Culi bırak cuklatları hatun hamile
cocua bişi olcek
Raporları mailledim ben artık gidebilirim.
öptüm fıstıklar.
minik kaçar
mesai bittimi kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?