- Konu Sahibi minebahadir
-
bebekte geyrek batması nasıl oluyor bilen arkadaşlar varmı benim bebeğim 5 aylık biri bana geyrek batmasında dışkı rengi değişir dedi bebeğimin dışkı rengi değişti ama mamaya yeni başladık ben ondandır diye düşünüyordum ama yinede aklım takıldı bilgisi olna arkadaşlar yardım ??????
Benim kayınvaldem söyledi getirin düzelteyim demiş . Çıkıkçi değil birşey değil nasil düzeltecekse . Götürmek istemiyorum kızımı bir yerini kıracak edecek .nasil duzeltilir ki ne yapmak gerekir
annemde bebegi yüzüstü çevirip sağ koluyla sol ayağını arkadan birbirine değdirmeye çalışıyor değerse sorun yok değmezse gevregi batmış oluyormuş.düzeltmeye gelince belini iyice ovdu sonra yaptı değdi birbirine.başka düzeltme yöntemi görmedim.Bu geyrek batmasimidir nedir bu kusmada yapiyor kizim 3 gundur kusuyor emmiyordu cok gaz vardi
Annem tenhada sikistirdi kizimi
Benim wc de olmami firsat bilip kizimin geyregini duzeltmis cok kizdim ama cocuk rahatladi hic kusmadi bugun
Gazinida cikartmis o an rahatladi demek ki uzun uzun uyudu cocuk
annemde bebegi yüzüstü çevirip sağ koluyla sol ayağını arkadan birbirine değdirmeye çalışıyor değerse sorun yok değmezse gevregi batmış oluyormuş.düzeltmeye gelince belini iyice ovdu sonra yaptı değdi birbirine.başka düzeltme yöntemi görmedim.
arkadaşlar benim 3 aylık kızım var sırt üstü yatırınca çok ağlıyo ayağımda sallayacağım zaman kıyameti koparıyo kucağıma alınca susuyo geğreği batmıştır diyorlar ne yapmam lazım acik yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?