Sagol canim tesekkurler.hamsili pilavi ben merak ediyorum aslinda.denemek istedigim bi tarif.bi kac yerde de bakmistim hatta ama sende yapabilseydin super olardi.
Sagol canim tesekkurler.hamsili pilavi ben merak ediyorum aslinda.denemek istedigim bi tarif.bi kac yerde de bakmistim hatta ama sende yapabilseydin super olardi.
İyiyim canım sağol
Afiyet olsun canım arkası gelmesin bir seferden birşey olmaz
Bende gece bekleyince nasıl olur diye merak etmiştim.Ne olur ne olmaz iyi yapmışsınriske girmemişsin
İyiyim canım sağol
Afiyet olsun canım arkası gelmesin bir seferden birşey olmaz
Bende gece bekleyince nasıl olur diye merak etmiştim.Ne olur ne olmaz iyi yapmışsınriske girmemişsin
MaşaallahBende bugün pırasa ile bir böreğe benzer birşey denedim güzel oldu.2 sayfa önce eklemiştim..Tam diyetlik oldu
Haklısın daha önce denemeyince korkuyoruz.
MaşaallahBende bugün pırasa ile bir böreğe benzer birşey denedim güzel oldu.2 sayfa önce eklemiştim..Tam diyetlik oldu
Haklısın daha önce denemeyince korkuyoruz.
Nevrestem. İşte tarifin ben varya ben bir dilim yedim..ama aksam başka hiç bisi yemedim..Canim tarifin birebir tuttu..ve çok lezzetli..oyduklarimida çikolata sosuna buladimm..
Ellerine sağlık canım harika olmuşAfiyet olsun
Keki normal olması lazım çok kabarır veya kalın olursa iyi olmaz bu ölçü çok uygun oldu.
Benim çıkardıklarım pastayı yaparken uçtu
Ellerine sağlık canım harika olmuşAfiyet olsun
Keki normal olması lazım çok kabarır veya kalın olursa iyi olmaz bu ölçü çok uygun oldu.
Benim çıkardıklarım pastayı yaparken uçtu