Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Hadi kızlar ben kaçtım gidem evimede nevrestenin tatlısını yapam akşama atarım resmini öpüldünüzz..

dmrsda şef kemerini almışsın tekrar tebrikler canım

Sagol canim tesekkurler.hamsili pilavi ben merak ediyorum aslinda.denemek istedigim bi tarif.bi kac yerde de bakmistim hatta ama sende yapabilseydin super olardi.

Sagol canim tesekkurler.hamsili pilavi ben merak ediyorum aslinda.denemek istedigim bi tarif.bi kac yerde de bakmistim hatta ama sende yapabilseydin super olardi.
tebrikler sizin tarif almış bayılmıştım zaten........

anemmm benim haritada lengerin içinde gördüğüm benim caaanım memleketimin dolmasımı

ama o evde yapılsa güzel olur ama meşe odunuyla bi gecede ağııır ağır ğişşe odun ateşindee ımmmmmmmm

Merhaba Adra'cım nasılsın
Börek nasıl olduKaç dilim yedin
İyiyim Nevoş sen de iyisin inşallah.

Börek çok güzel oldu.1,5 dilim yedim.Aman mideme bile gitmemiştir ne olur ondan.Üstüne de bir saat yürüdüm.Gece pişirdim.Hamur olur diye korktum.

İyiyim Nevoş sen de iyisin inşallah.

Börek çok güzel oldu.1,5 dilim yedim.Aman mideme bile gitmemiştir ne olur ondan.Üstüne de bir saat yürüdüm.Gece pişirdim.Hamur olur diye korktum.
İyiyim canım sağol
Afiyet olsun canım arkası gelmesin bir seferden birşey olmaz
Bende gece bekleyince nasıl olur diye merak etmiştim.Ne olur ne olmaz iyi yapmışsınriske girmemişsin

İyiyim canım sağol
Afiyet olsun canım arkası gelmesin bir seferden birşey olmaz
Bende gece bekleyince nasıl olur diye merak etmiştim.Ne olur ne olmaz iyi yapmışsınriske girmemişsin
Yok yok iyi gidiyorum maşallah.

Normal börek olsa bekletirdim ama bol sütlü olunca iyice şişti.Hamur olursa diye pişirdim ben de.

Yok yok iyi gidiyorum maşallah.

Normal börek olsa bekletirdim ama bol sütlü olunca iyice şişti.Hamur olursa diye pişirdim ben de.
MaşaallahBende bugün pırasa ile bir böreğe benzer birşey denedim güzel oldu.2 sayfa önce eklemiştim..Tam diyetlik oldu
Haklısın daha önce denemeyince korkuyoruz.

MaşaallahBende bugün pırasa ile bir böreğe benzer birşey denedim güzel oldu.2 sayfa önce eklemiştim..Tam diyetlik oldu
Haklısın daha önce denemeyince korkuyoruz.
Ablam da yapıyor pırasadan mücver gibi bir börek.Bakayım benziyor mu.

Nevrestem. İşte tarifin ben varya ben bir dilim yedim..ama aksam başka hiç bisi yemedim..Canim tarifin birebir tuttu..ve çok lezzetli..oyduklarimida çikolata sosuna buladimm..

Ellerine sağlık canım harika olmuşAfiyet olsun
Keki normal olması lazım çok kabarır veya kalın olursa iyi olmaz bu ölçü çok uygun oldu.
Benim çıkardıklarım pastayı yaparken uçtu
ollldummm ollldummm.Tatif ocakta pisiyorrr son fotoyuda cekem yukleyecegimnn bekleyin beni geliyrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…