Adra coşmuş demek ki
Ben uzak değilim yarışmaya neden hatırlayamadım acaba
Ama iyi olmuş en güzel tek tarif...
Gazel i ben mi göremiyorum uzun zamandır...
Hemde ne çoşmuştu
Ondan sonra düzene girdi zaten her zaman başta konuşup ona göre yapılıyor
Gazel arada uğruyor.Geçen kategoriyi beğenmedi o kebaplar istiyorBuna katılır mı bilmiyorum
Teşekkür ederim canım benim size
de çok geçmiş olsun.İnşallah ciddi bir şey yoktur
eşinin.Birden gelişti bende de baş ağrısı.Benim sonuçlarda yarın çıkacak.
Hemde ne çoşmuştu
Ondan sonra düzene girdi zaten her zaman başta konuşup ona göre yapılıyor
Gazel arada uğruyor.Geçen kategoriyi beğenmedi o kebaplar istiyorBuna katılır mı bilmiyorum
Bu karara sebep olan Adra oldu demek
Baktınız coşuyorlar 4-5 tarif ne demek bir dur demek lazımdı..
Adra ya teşekkür edelim o zaman sayesinde tek tarif kuralı konmuş
Gazel uğruyor ve ben dek gelemiyorsam buradan anlaşıldığı üzere yemek bölümüne ben az uğrar olmuşum
Yöresele kebapla katılabilir aslında
Bu karara sebep olan Adra oldu demek
Baktınız coşuyorlar 4-5 tarif ne demek bir dur demek lazımdı..
Adra ya teşekkür edelim o zaman sayesinde tek tarif kuralı konmuş
Gazel uğruyor ve ben dek gelemiyorsam buradan anlaşıldığı üzere yemek bölümüne ben az uğrar olmuşum
Yöresele kebapla katılabilir aslında
Evet Adra sebep olduSağolsun çok anlayışlı davrandı ve bize küsüp gitmedi hep yanımızda güzel tarifleriyle
Gazel bir ara nick değiştirmişti yakın zamanda eskiye döndü belki ondan farketmemişsindirEvet bizi ihmal ediyorsun
Evet Adra sebep olduSağolsun çok anlayışlı davrandı ve bize küsüp gitmedi hep yanımızda güzel tarifleriyle
Gazel bir ara nick değiştirmişti yakın zamanda eskiye döndü belki ondan farketmemişsindirEvet bizi ihmal ediyorsun
Evet Adra yı hep takdir etmişimdir ve çok beğeniyorum tariflerini temiz çalışmasını özellikle...
Gazel in nicki değişmişti evet biliyorum ama belli ki ben eskiye göre daha az uğrar olmuşum
Evet Adra yı hep takdir etmişimdir ve çok beğeniyorum tariflerini temiz çalışmasını özellikle...
Gazel in nicki değişmişti evet biliyorum ama belli ki ben eskiye göre daha az uğrar olmuşum
Kaç gündür baş ağrısı , baş dönmesi sorunuyla uğraşıyorum
Nevoşum dünyayla iletişimim kesildi resmen.Gittim
bugün doktora kan aldılar sonuçlar yarına çıkacak.