- 4 Haziran 2011

- 28.138

- 69.422

- 598

ohh ne güzel afiyet olsunn..bende çay içiyorum şu ann..bende işyerindeyimm..
sana da afiyet olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ne güzel afiyet olsunn..bende çay içiyorum şu ann..bende işyerindeyimm..
Yok canım neden zor olsunBir sürü yöresel yemek var illa çok ilginç farklı olması gerekmiyor..
Kayseri Mantısıda yöresel bir yemektir..Bunun gibi bilindik bir sürü örnek var
![]()
Allah iyligini versinSağol canım sağlıklı olmak çok güzel yavruu..valla canımcım gelsin bu yaz ayıı. istanbulda bir çok yerde bahar çiçekleri açmış dün işten çıktım eve giderken ağaçlara sarıldım öptüm çiçeklerle konuştum ..benim mevsimim ilkbahar ve yazzz..
vovvvvadana yöresine özel şırdan yapayım diyorum da millet korkup kaçar![]()
Oooooo köy başka canım yaz ayı geldimi bende trabzonun of dağlarına kaçıyorum tatili orda geçiriyorum harika oluyorr..Allah iyligini versinbende ilkbahari severim ama antalyanin sicagi malum pek sevilcek cinsten degil
bu yaz kizcemle koye kacicaz babamiz salarsa
Günaydın canımGünaydınlarrr...Sabah şerifleriniz hayr olsunn. hastalara acil şifalar olsun.. oh oh iyileştim çok şükür 3 gün esir aldı beni bu grip atlattım çok şükürr..Yaşasın sağlık yaşasın yaz ayıı. ve güneşş..![]()
Günaydıngünaydınnn hatunlarrrr
GünaydınGünaydın gecmis olsun canim maşallah yazi erken getirmissin![]()
Günaydıngünaydın arkadaşlar![]()
Tamam canımmecburen nevreste işyerinde yasaklanmıştı site :)
Tamam canım sen bu kategoride yeni tarifleri izle sonra lazım olacakValla Ablacim kendim hiç yapmadığım için bilemiyorm kiii yapmayı ondan gözüm korktuannemle antreman yapayım bare
bakalım neler öğrenecğizzz
![]()
Günaydın canımgünaydın hanımlar
anlaşılan hiç kimse mutfağa girmemiş
bugün markete gidicem ve mutfağa giricem bakalım ne çıkıcak![]()
Hoşgeldin AblacımYeni kategori belli olmuş bile,yöresel yemekler neler çıkar varya şimdi![]()
Günaydın canım
Bekliyoruz MatmazelBugün tarifler gelebilir biri hazır diye biliyorum
![]()
Belki yetişirsin canımsona kalmıyacam nevrestecim...bu kez evde malzeme var sanıyordum yokmuş yoksa ilk olmak istedim![]()
Hoşgeldin AblacımNasılsın
Öyle Ablacım burdan çok güzel tarifler çıkacak![]()
sona kalmıyacam nevrestecim...bu kez evde malzeme var sanıyordum yokmuş yoksa ilk olmak istedim![]()
Ben bu cumartesi nasipse giriyorum mutfağaa.günaydın hanımlar
anlaşılan hiç kimse mutfağa girmemiş
bugün markete gidicem ve mutfağa giricem bakalım ne çıkıcak![]()