Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bn gdıyorum kızlar cok sınırlendım dıger konuya bı grınde bakın edepsızn yazdgna bnm karsımda durablecegnımı sandın dıyo bıde kıbleyın sunu konusamasn sacmalamsn dha fazla

Barikat kurmaya çalışan iki kişinin ezildiğini söylüyorlar doğrumu?Dün siyah bir araba hızla insanların üzerine dalmış ekşi sözlükte plakasını yazdılar hatta sahibinin ismini de ondanmı bahsediyosunuz?Birisi hala burda saçmalıyo nickini hatırlamıyorumda düşmanmısın sen insanlara nesin ya neyi savunuyosun orana burana sövcem senin

cevap verme geregı duymuyorum
nede olsa anlayabıldgın kadarını anlayacaksın
bosuna dılımıde elımıde yormayayım
hadı sen baskalarına sar sımdı kolay gelsın canım!
yaaa bi git Allah aşkına ya
sen sardın farkında değilsin galiba,
aynı görüşte olmayabiliriz ama bu birilerine hakaret edebiliriz anlamına gelmiyor.
sizin de yazdıgınız gibi
"anlayabıldgın kadarını anlayacaksın"

Ben hiçbirini okumak istemiyorum, benden uzak Allah'a yakın
Bizim amacımız belli duruşumuz belli

Gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. Ama ; 250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer Pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir. Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif alıp "canımsın" demek tercihtir. Tercihini bunlardan kullanan insan değil insanlığını yitirmiş kansızın tekidir...

Okan BAYÜLGEN

sen anca KIB den anlarsın hadı yavrum hadııııııııııı

ne güzel yazmışsın devamı bende yaz yaz bitiremem gibi geliyor tıkandım artık

millet ölüyor yaralanıyor durumu agır oluyor
ama yok polis arabası bozulmus yok şurası zarar görmüş
insandan önemli değil insandan kavrayın bunu
düşünün Allah bizlere akıl ihsan etmiş!

dün izlemeyecem artık dediğim ama merak edip baktığım yandaş medya haberlerde neler neler dediler gözlerimle görmesem kendimden şüphe edecem nasıl böyle yalan haber yaparlar nasıl gerçeği saklarlar aklım almıyor anlamak istemiyorum kabul edemiyorum...içim öyle dolu ki hangi kelimelerle kendimi ifade edebiliyorum bilmiyorum...çooooookkkkk sıkıldım bunlardan çok...

Canım hiç değilse anlamışsın yanlış olduğunu hala deli gibi savunuyorlar kendi bile aşırı güç kullanıldı diyo da destekçileri kabul etmiyo at gözlüklerini hiç çıkarmıyorlar ki

anlayalı epey oldu canım ama oy vermiş bulundum bi kere neyse artık o hatayı ikinci kez öleceğimi bilsem yapmam...
umarım benim gibi aklı başına gelenler olacaktır bundan sonrada..

offff of sara

[h=5]STANBUL - İZMİR - ANKARA OLAYLARINDA ZARAR GÖREN,YARALANAN, ACİL TEDAVİYE İHTİYACI OLAN SOKAK HAYVANLARINA ÜCRETSİZ İLK MÜDAHALE VE TEDAVİ YAPACAK KLİNİK BİLGİLERİ AŞAĞIDA LİSTELENMİŞTİR. KENDİLERİNE VERDİKLERİ BU GÖNÜLLÜ YARDIMDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ. LÜTFEN GÖTÜRDÜĞÜNÜZ SOKAK HAYVANININ DURUMUNU BELGELEYEN FOTOĞRAFLARI GEREKTİĞİNDE KAMPANYA AÇILABİLMESİ İÇİN haysevder@gmail.com ADRESİNE MAİL ATINIZ.

İSTANBUL İÇİN;
Avrupati Veteriner Kliniği/Yeniköy Tel: 0212 223 0015
Vetplus /Beşiktaş Tel: 0212 216 4546
Pıtış /Taksim Tel: 0212 251 2464
Papsivet /Taksim Tel: 0212 293 4672
Taurus / Beşiktaş Tel: 0212 236 9387
Anipoli /Cihangir Tel: 0212 244 6694
Atakent /Halkalı Tel: 0212 470 4050

İZMİR İÇİN;
ASYA VETERİNER KLİNİĞİ
Kazım Dirik Mh 230 Sk. No:20/A
Bornova - İZMİR
Tel: :0232 342 0043

TURKUAZ VETERİNER KLİNİĞİ
1675 sokak No13 D1 Karşıyaka
Tel: 0232-369 39 22-0532 391 34 27-0532 543 73 93

ANKARA İÇİN;
ARCADİA VETERİNER KLİNİĞİ
Taşkent Caddesi, (eski 1.cadde) Tel: 0312 221 09 44

VET MEDİCİNE VETERİNER KLİNİĞİ:
Cinnah caddesi no:43/B
Tel: 0535 838 33 00 / 495 40 63

Eylem alanında zor durumda kalan hayvanlar görürseniz bu adres tüm hayvanlara kapılarını açmıştır. bulduğunuz hayvanı oraya götürerek teslim edebilirsiniz.
Adres: Konur sokak 14/8 Eylül Kafe'nin üst katı
Tel: 0530 306 17 39 / Gizem Hanım
[/h]

Ankara Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, işçi Muharrem Dalsiren'in sağ gözünden yaralandığını doğruladı. alıntı.

bu fotograf yorumsuz.

devamı gelmez inşallah yaralı ve gözaltında olan o kadar çok arkadaşımız varki nasıl ödeyecez haklarını Allah yardımcıları olsun...

bunlar duyduklarımız, daha duymadığımız görmediğimiz bir çok insanımız, kardeşimiz var. biz değil asıl bu başımızdakiler nasıl verecekler bunların hesabını,iki laflarından biri değil mi kul hakkı, ya bu insanlar allahın kulu değil mi? bunca insanın hesabını nasıl verecekkkklerrr nasıl....

cevap verme geregı duymuyorum
nede olsa anlayabıldgın kadarını anlayacaksın
bosuna dılımıde elımıde yormayayım
hadı sen baskalarına sar sımdı kolay gelsın canım!

lütfen tatlım boşveeerrrrrrrr...
tekrar söylüyorum ceza almanızı istemiyorum benim cezam bu tarz polimikler yüzünden verildi ve 2 gün sizlerle olamadım inan bana birlikte olamamak daha kötü bizim birlikte olmaya ihtiyacımız var..bir kişi geliyor aksi bişi yazıyor peşinden bi kaç kişiyi götürüyor ceza alıyorlar inan bana uğraşma anlatamazsın...

sürekli takipteyim böyle bir habere dek gelmedim canım bir daha bakayım inşallah doğru değildir..
dünkü araba faciasınıda gördüm resmen dalmış tam gaz arabayla insanların arasına 3 kişi ağır yaralandı diyorlardı...
o saçmalıyor dediğin kişiyi görme lütfen

Ankara Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, işçi Muharrem Dalsiren'in sağ gözünden yaralandığını doğruladı. alıntı.

Eki Görüntüle 727413

bu fotograf yorumsuz.

bu nasıl bi vahşet yaaa..... bu insanlar ağaçlar kesilmesin derken, gözlerinden ,kulaklarından ve bir çok yerinden yaralanıyolar bu nasıl bi işkence böyleeee..... ya okadar çok şey var ki söylecek ama konu kapanacak banlanacaz diye susuyoz...

Eki Görüntüle 727413

bu fotograf yorumsuz.

Bu nasıl bir vahşettir

aynen canım daha bir sürü şey oluyor her an her saniye bir haber düşüyor...
tarih yazdı bu olup biteni bu günleri bu sahneleri asla unutmayacaz...
Allah kul hakkı ile gelme bana diyor kaç insanın hakkına girdiler bunun hesabı asla verilemeyecek...

Son düzenleme:
[h=5]NTV, Gezi Parkı direnişi sansürünün bedelini ödemeye devam ediyor. Halkın büyük tepkisini çeken kanal, bugün yapılan binlerce kişilik eylemin ardından haber prodüktörünün istifasıyla sarsıldı. Fotoğrafçı Mehmet Turgut da kanala program yapmaktan vazgeçti.

Kanalın sansürüne duyulan tepki büyümeye devam ediyor. Bugün yapılan eylemin ardından, NTV gece haber prodüktörü Ömer Faruk Aykar ve haber merkezinde çalışan Dilara Eldaş istifa etti. Kanal yayın politikasında değişime gitmediği takdirde, istifaların süreceği iddia ediliyor.

Mehmet Turgut da "Falan Filan" programını iptal etti
Ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut da bugün NTV'nin sansür kararını sebep göstererek, kanaldaki programına son verdiğini açıkladı.

Twitter üzerinden açıklama yapan Turgut, NTV'de yayınlanan Falan Filan isimli programına, Taksim Gezi Parkı direnişinde meydana gelen ve tüm Türkiye'ye yansıyan olaylara medyanın tepkisini protesto etmek için son verdiğini belirtti.

Mehmet Turgut açıklamasında, "Hepimizin bildiği nedenlerden ötürü duyduğum rahatsızlık nedeniyle NTV'de yayınlanan Mehmet Turgut'la Falan Filan programına son veriyorum" dedi.
[/h]

nolur o adamın gözü çıkmış olmasın dedim az önce ya, bu nedir ya moralim sıfırında altında artık başka kötü bir olay görmek istemiyorum yeter ya durdurun şu şiddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…