evet canım lise öğrencilerine öğle saatinde müdahale oldu maalesef gencecik 15-16 yaşından çocuklardan ne istersiniz be...
ve aynı durumdayız 3 gündür uykum yok bugün saat 3 gibi ayak üstü bişi atıştırdım hala bişey yemedim netin başındayım sürekli hayat durdu sanki gidip eğlenirsem uyursam yemek yersem meydandakilere haksızlık etmiş gibi olacam hayatıma bu direniş son bulana kadar ara verdim..
bende o cesur gazetecimizi izliyoruö tabiki halk tv den..
o kadar güzel sorular sorduki ama her zamanki konu saptı cevap yok aradığınız kişiye ulaşılamıyor
ne dedi evde zor tuttuğumuz %50 var unutuyorki meydanlara çıkmamış bizim gibi evde direnişi destekleyenler var o %50 yi çıkarsın görelim hangimizi evde tutabilirler sonraaa bizde evde zor duruyoruz görünen kısmımız meydanda bunu biri hatırlatsın kendisine
yazacak o kadar çok şey varki ama SUSSAM OLMUYO SUSMASAM OLMAZ cümlesindeyim şu an tek dileğim milletin artık uyanması uyananlarada eziyet etmekten vazgeçilmesi
Arkadaşlar Ankara'da bizzat şahit olduğumuz sey sivil polis belediye çalışanları meydandaki topladıkları bira şişelerini camiye sokuyorlar. Amaçları halkı ikiye bölmek lütfen bu dolduruşa gelmeyin. camiyi polis giremiyor diye revir olarak kullanıyorlar , aksi takdirde polis revirlere gaz bombası atıyor. hiç bir eylemci inancı olsada olmasada allahın evine saygısızlık yapmaz, ordakiler iyi insanlar , dolduruşa gelmeyin!
inşallah sara sultanım bu işkence eziyet bir an önce son bulmalı geziye giden acil bir açıklama yapmalı halkı sürekli tahrik edip sonra ideolojik diyemez provakatörler var evet ama onları ayırabiliyoruz..sanırsın bugüne kadar herşey şahaneydi birileri çıktı ortalığı karıştırdı kendi üslubuna tarzına kullandığı cümlelere tahrik edici haline millet dayanamıyor ama yoookkk efenim 3-5 çapulcu işi bu yoksa biz gayet barışık mutlu mesut yaşayan bir halkız...biber gazlarından biri başına düşüverse belki dank eder...
isterse % 70- 80 olsun biz halkız %10 unumuz bile yeteriz.... görmüyor musunuz anıtkabiri bile yıkarız diyecek kadar cahil cesur bunlar.. ne denir ne söylenir deeee desi var arkadaşımmmmm
Herhalde gülümsediğimiz tek fotoğraf bu olaylarla ilgili;
Göstericiler iş makinesi ele geçirdi!
Adını POMA (polis olaylarına müdehale aracı) koydu!
Göstericiler İnönü Stadı'nın yıkımı için bölgede bulunan bir iş makinasını ele geçirdi
İSTANBUL - Göstericilerin direksiyonuna geçtiği kepçe Beşiktaş istikametine ilerliyor. Kepçenin üzerinde 10'a yakın gösterici bulunuyor. Kepçenin TOMA'ya doğru ilerlemesi üzerine polis gaz bombası attı. Ancak gaz bombası kepçenin ilerleyişine engel olamadı.
Kepçeyi ele geçiren aktivistler araca birde isim buldu. Kısa adı POMA olan Polis Olaylarına Müdahale Aracı göstericilerle polis arasında kurulan barikatta kullanıldı. (ajanslar)
HALKIN TAKIMI
Bundan sonra akıllanırlar enazından.[h=5]Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayların başladığı ilk anlardan itibaren markamız hakkında özellikle sosyal medyada oluşan bilgi kirliliğinin aksine, Starbucks mağazalarımızın kapılarını herkese açık tutup, ihtiyacı olanlara her türlü gerekli yardımı sağladık.
Fiziki koşullarımız ve imkanlarımız el verdiği sürece mağazalarımıza sığınan binlerce kişinin, yiyecek, içecek, hatta tıbbi yardım ihtiyaçlarını koşulsuz olarak karşıladık. Çalışanlarımız, bütün insani koşulları zorlayarak, aldıkları ilkyardım eğitimiyle yüzlerce kişiye gerekli tıbbi ilk müdahaleyi yapmışlardır.
Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin güvenliği en önemli önceliğimiz olup, ihtiyacı olan herkese yardım etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
Öte yandan mağazalarımıza yapılan ve can güvenliğini tehdit eden fiziki saldırıların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz.
Toplumumuzun bu konudaki sağduyusuna ve hassasiyetine sonsuz inancımızla, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
Starbucks Türkiye[/h]yusuf yusuf olayı:)
Ankara'da ki müdahaleler istanbuldakinden çok daha sert gözüküyor..
Ankara'da ki müdahaleler istanbuldakinden çok daha sert gözüküyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?