Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her yer çapulcu her yer direniş

kızlar şunlara cevap falan vermeyin terörörö diye diye tahrik edip bizi sinirlendirmeye ters cevaplar da verince ' bakın bunlar şiddete meyilli kavgacı ' mesajı vermeye çalışıyorlar biz kendi işimize bakalım.

Arkadaşlar Ankara'da bizzat şahit olduğumuz sey sivil polis belediye çalışanları meydandaki topladıkları bira şişelerini camiye sokuyorlar. Amaçları halkı ikiye bölmek lütfen bu dolduruşa gelmeyin. camiyi polis giremiyor diye revir olarak kullanıyorlar , aksi takdirde polis revirlere gaz bombası atıyor. hiç bir eylemci inancı olsada olmasada allahın evine saygısızlık yapmaz, ordakiler iyi insanlar , dolduruşa gelmeyin!

isterse % 70- 80 olsun biz halkız %10 unumuz bile yeteriz.... görmüyor musunuz anıtkabiri bile yıkarız diyecek kadar cahil cesur bunlar.. ne denir ne söylenir deeee desi var arkadaşımmmmm

yazacak o kadar çok şey varki ama SUSSAM OLMUYO SUSMASAM OLMAZ cümlesindeyim şu an tek dileğim milletin artık uyanması uyananlarada eziyet etmekten vazgeçilmesi

inşallah sara sultanım bu işkence eziyet bir an önce son bulmalı geziye giden acil bir açıklama yapmalı halkı sürekli tahrik edip sonra ideolojik diyemez provakatörler var evet ama onları ayırabiliyoruz..sanırsın bugüne kadar herşey şahaneydi birileri çıktı ortalığı karıştırdı kendi üslubuna tarzına kullandığı cümlelere tahrik edici haline millet dayanamıyor ama yoookkk efenim 3-5 çapulcu işi bu yoksa biz gayet barışık mutlu mesut yaşayan bir halkız...biber gazlarından biri başına düşüverse belki dank eder...

tam tahmin ettiğim gibi......canınını zor kurtarıp camiiye sığınan insanlar bir de orda parti mi veriyordu........ohhh ne güzel şurda içelim haydi eller havaya mı diyorlardı

o fotoğrafa buradaki sazanlar hemen atladı

Son düzenleme:

bide çapulcu olduk iyimi gülermisin ağlarmısın yaaaaaaaaaaa

Sakaryada çok kötü durumdayız,polis heryeri bastı YARDIM.

Herkes yardım istiyor Ankarada ama kimse kendi canını kurtaramıyor anladığım kadarıyla.

isterse % 70- 80 olsun biz halkız %10 unumuz bile yeteriz.... görmüyor musunuz anıtkabiri bile yıkarız diyecek kadar cahil cesur bunlar.. ne denir ne söylenir deeee desi var arkadaşımmmmm

hele anıtkabir çıkışı tam bir kendini bilmezlik hadsizlik ama buna zemin hazırlayanlar var verirsen eline bu kadar rahatlığı yok T.C kaldırmalar yok 2 ayyaşın anayasası demeler tepemizdeki atamıza laf ederse peşinden giden müridleride anıtkabiri gözüne kesitirir işte..

kadınlarımıza uyguladıkları şiddet beni kahrediyor, yok mu kardeşim sizin bacınız, ananız, kardeşiniz... bu nasıl insafff böyle sen kadına nasıl vurursun.benim emniyetimi sağlıyormuşşşşşşş da muşşşş. joplarla vuruyolar ya kahroluyorum, lanet olsun...haberleri izledikçe canım burnuma geliyor....

İnşallah bugün polis gereksiz müdahale etmez insanlara, insanlarda eylemlerini şikayetlerini isteklerini dile getirirler meydanlarda benim görmek istediğim böyle demokratik görüntüler polisiyle kardeş bir halk, halkıyla aynı endişeleri taşıyan kendini onu korumaya adamış bir polis teşkilatı lütfen bu görüntüleri görelim artık ben yaralı dayak yiyen insan görmekten bittim, uykusuzum adım atacak halim yokmuş gibi hissediyorum eylemlere aktif olarak katılmadığım halde moralim sıfır, gülemiyorum şuan hiçbirşeye mal mal ekrana bakıp daha ne olabilir ki diye bakarken daha kötüsünü görmek istemiyorum!

[h=5]Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayların başladığı ilk anlardan itibaren markamız hakkında özellikle sosyal medyada oluşan bilgi kirliliğinin aksine, Starbucks mağazalarımızın kapılarını herkese açık tutup, ihtiyacı olanlara her türlü gerekli yardımı sağladık.

Fiziki koşullarımız ve imkanlarımız el verdiği sürece mağazalarımıza sığınan binlerce kişinin, yiyecek, içecek, hatta tıbbi yardım ihtiyaçlarını koşulsuz olarak karşıladık. Çalışanlarımız, bütün insani koşulları zorlayarak, aldıkları ilkyardım eğitimiyle yüzlerce kişiye gerekli tıbbi ilk müdahaleyi yapmışlardır.

Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin güvenliği en önemli önceliğimiz olup, ihtiyacı olan herkese yardım etmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Öte yandan mağazalarımıza yapılan ve can güvenliğini tehdit eden fiziki saldırıların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Toplumumuzun bu konudaki sağduyusuna ve hassasiyetine sonsuz inancımızla, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Starbucks Türkiye
[/h]yusuf yusuf olayı:)

evet tek gülümsediğim fotoydu buuu...
çarşı alayına karşı adamdır çarşı adammmm...
bende beşiktaşlıyım dip not

başlık çok güzel olmuş kızlar,çocukları uyutayım bende yardım çağrılarını eklemeye başlarım İnşallah..

bu arada gaza gelmeden kışkırtmalara kulak asmadan paylaşım yapalım lütfen bir-iki kişiye bile yardım edebilsek çok güzel bi şey bu.

Bundan sonra akıllanırlar enazından.
Sıra MADO da arkadaşlar,bir protestoda onlar için yapmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…