Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durmayacaklar ..
Polis Kızılayda Liselilere bile saldırmış , yaralanan çocuklar varmış acil rt geçiyorlar ..
Çok mutsuzum , yemek yiyemıyorum , uyuyamıyorum , gülemiyorum bile..
Hayatımla ilgili bir çok planım varken şuan aklım hep Direnişte..

[video=youtube;IHUO4M9CbD0]http://www.youtube.com/watch?v=IHUO4M9CbD0[/video]

[h=1]Melek Baykal programını böyle açtı...[/h]

şu an halk tv de başbakanı çileden çıkaran gazeteciden bahsediliyor. helal olsun diyorum bu gazateciye, helal olsun.hem cinsimiz cesur, korkusuz, yandaşlar örnek alsın bu bayan gazetecimiziiii... alnından öpüyoruzzzz

kanallar şaşırttı beni ''polislerin gazı bitince taş attılar, yok artık eve gaz attılar'' diye haber yapıyolar şaşırdım valla

Cok guzel bir yazı... Olayın gerçekliğini göz önüne seriyor...

böyle sahneleri görünce kin ve öfekeye dönüşüyor içimdekiler dayanamıyorum artık yüreğim dağlanıyor Kızılayda polis hiiiçççç acımıyor hiç bundan daha kötü sahneler olduğundan adım gibi eminim...nasıl buna bir dur denmez nasıl...

Herhalde gülümsediğimiz tek fotoğraf bu olaylarla ilgili;

Göstericiler iş makinesi ele geçirdi!
Adını POMA (polis olaylarına müdehale aracı) koydu!
Göstericiler İnönü Stadı'nın yıkımı için bölgede bulunan bir iş makinasını ele geçirdi

İSTANBUL - Göstericilerin direksiyonuna geçtiği kepçe Beşiktaş istikametine ilerliyor. Kepçenin üzerinde 10'a yakın gösterici bulunuyor. Kepçenin TOMA'ya doğru ilerlemesi üzerine polis gaz bombası attı. Ancak gaz bombası kepçenin ilerleyişine engel olamadı.

Kepçeyi ele geçiren aktivistler araca birde isim buldu. Kısa adı POMA olan ‘Polis Olaylarına Müdahale Aracı’ göstericilerle polis arasında kurulan barikatta kullanıldı. (ajanslar)

HALKIN TAKIMI

[h=5]Polis'in Kızılay'da belediye işçisinin gözünü gaz bombasıyla çıkarma olayından sonra Redhack 1 saat içersinde elindeki bütün polis belgelerini yayınlayacağını duyurdu..[/h]

Ankara beni çok endişelendiriyor,
İş iyice çığırından çıktı deniyor,gözaltında olup haber alınamayanlar çokmuş,gönüllü avukat arkadaşlarkarakollara gidin nolur

[h=5]Polis'in Kızılay'da belediye işçisinin gözünü gaz bombasıyla çıkarma olayından sonra Redhack 1 saat içersinde elindeki bütün polis belgelerini yayınlayacağını duyurdu..[/h]

Geç bile kaldılar Anonymos da harekete geçti.

yazacak o kadar çok şey varki ama SUSSAM OLMUYO SUSMASAM OLMAZ cümlesindeyim şu an tek dileğim milletin artık uyanması uyananlarada eziyet etmekten vazgeçilmesi

Hacettepe ve Odtü öğrencilerini MTA da sıkıltırmışlar,üzerlerine helikopterle gaz sıkılıyormuş.

Ankara'da Melih Gökçek yerlere kasten taş bıraktırıyor. Kimse bu oyuna gelmesin. Taş atmayın. Ankara'lı arkadaşlarınıza ulaştırın.
PAYLAŞ HERKESE YAYALIM !!!!

evet canım lise öğrencilerine öğle saatinde müdahale oldu maalesef gencecik 15-16 yaşından çocuklardan ne istersiniz be...
ve aynı durumdayız 3 gündür uykum yok bugün saat 3 gibi ayak üstü bişi atıştırdım hala bişey yemedim netin başındayım sürekli hayat durdu sanki gidip eğlenirsem uyursam yemek yersem meydandakilere haksızlık etmiş gibi olacam hayatıma bu direniş son bulana kadar ara verdim..

bende o cesur gazetecimizi izliyoruö tabiki halk tv den..
o kadar güzel sorular sorduki ama her zamanki konu saptı cevap yok aradığınız kişiye ulaşılamıyor
ne dedi evde zor tuttuğumuz %50 var unutuyorki meydanlara çıkmamış bizim gibi evde direnişi destekleyenler var o %50 yi çıkarsın görelim hangimizi evde tutabilirler sonraaa bizde evde zor duruyoruz görünen kısmımız meydanda bunu biri hatırlatsın kendisine

bütün dünya başıma yıkıldı.......

Son düzenleme:
Kızılay Güvenpark ta polsin arkasında 300 kişilik bir grup ellerinde sopalarla bekliyormuş.
Oralara yaklaşmayın, yayın lütfen deniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…