Şu adamcağızın fotoğrafına hiçbir görüşle değil, vicdan ve merhamet duygularınızla bakın
Gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. Ama ; 250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer Pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir. Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif alıp "canımsın" demek tercihtir. Tercihini bunlardan kullanan insan değil insanlığını yitirmiş kansızın tekidir...
Okan BAYÜLGEN
[h=5]Polis'in Kızılay'da belediye işçisinin gözünü gaz bombasıyla çıkarma olayından sonra Redhack 1 saat içersinde elindeki bütün polis belgelerini yayınlayacağını duyurdu..[/h]
ne güzel yazmışsın devamı bende yaz yaz bitiremem gibi geliyor tıkandım artık
dün izlemeyecem artık dediğim ama merak edip baktığım yandaş medya haberlerde neler neler dediler gözlerimle görmesem kendimden şüphe edecem nasıl böyle yalan haber yaparlar nasıl gerçeği saklarlar aklım almıyor anlamak istemiyorum kabul edemiyorum...içim öyle dolu ki hangi kelimelerle kendimi ifade edebiliyorum bilmiyorum...çooooookkkkk sıkıldım bunlardan çok...
anlayalı epey oldu canım ama oy vermiş bulundum bi kere neyse artık o hatayı ikinci kez öleceğimi bilsem yapmam...
umarım benim gibi aklı başına gelenler olacaktır bundan sonrada..
offff of sara
Durmayacaklar ..
Polis Kızılayda Liselilere bile saldırmış , yaralanan çocuklar varmış acil rt geçiyorlar ..
Çok mutsuzum , yemek yiyemıyorum , uyuyamıyorum , gülemiyorum bile..
Hayatımla ilgili bir çok planım varken şuan aklım hep Direnişte..
şu an halk tv de başbakanı çileden çıkaran gazeteciden bahsediliyor. helal olsun diyorum bu gazateciye, helal olsun.hem cinsimiz cesur, korkusuz, yandaşlar örnek alsın bu bayan gazetecimiziiii... alnından öpüyoruzzzz
bütün dünya başıma yıkıldı.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?