Polis halk anlaşınca Beşiktaş bayram yeri.. Bravo çarşı grubuna.."
sırf şu selahattin demirtaş' a twit atmak için twitter hesabı aldım kendi adıma. daha dün ' biz faşistlerle eylem falan yapmayız' diyerek direnişçilere faşist diyen bu adam bugün ' taksim direnişi meşrudur yanlarındayız ' demiş amaç malum olaya pkk' yı bdp' yi katarak direnişi itibarsızlaştırmak aynen bunları yazdım isterse dava etsin ama nefret ettim yeter artık bu kadar ikizyüzlülük olmaz.
sırf şu selahattin demirtaş' a twit atmak için twitter hesabı aldım kendi adıma. daha dün ' biz faşistlerle eylem falan yapmayız' diyerek direnişçilere faşist diyen bu adam bugün ' taksim direnişi meşrudur yanlarındayız ' demiş amaç malum olaya pkk' yı bdp' yi katarak direnişi itibarsızlaştırmak aynen bunları yazdım isterse dava etsin ama nefret ettim yeter artık bu kadar ikizyüzlülük olmaz.
İstanbu sakinlemiş halaylar,eğlenceler başlamış diye msj atıyorlar darısı ankaraya İnşallah..
dün konuyla ilgili fikirlerimi söylediğim zaman ceza aldım bu konuyla ilgili son kez en azından içimde kalanları her zaman olduğu gibi saygılı üslubumla söylemek istedim. üniversitede sınav vardı ama çoğu arkadaşlıkların yıkılmaz dediğim dostlukların bu mesele yüzünden yıkıldığına şahit oldum bugün öğrencilerin derslerini değilde bu konuya odaklandığını gördüm. kimisi diyorki sen neden protestolara karşısın kömür mü verdi devlet diyor sana. ben anlatmadım kendimi protestolara karşı değilim haklarını insanlar aramalı ama bunu kurallar içinde insaca medenice yapmalı.normalde oyumu mhpye veren biriyim hatta. ben olayların büyümüş olmasından amacını fikrini aşmış olmasından ta en başında durumun bu noktaya geliceğini bilmiş olmamdan dolayı rahatsızım. benim bu rahatsızlığım fikir özgürlüğünü savunan sözde idealist kesimi rahatsız etti en trajik olanı özgürlüğü savunan bu kesimin bu düşünceleri duymayı bile içine sindirmeyişiydi üstelik komiktide. bugün diyorlarki akpye oy verenler köy kahvelerinde burnunu karıştıran makarna için dilenen 20 lira için kaymakamlık önünde yatanlarmış. İNSAN OLSAYDINDA 20 LİRA İÇİN SOĞUKTA BEKLEYEN ÇOCUĞA PARA VERSEYDİN İNSAN OLSAYDINDA BİR AÇIN KARNINI DOYURSAYDIN HAYIR İNSAN OLAN MİLLETİNİ SEVEN BİRİ OLSAYDIN ÜLKENİN YARISINA KÖYLÜ ÇOBAN DİYEN ZİHNİYETTEN OLMAZDIN insanlık dersi verenlerin çevreye duyarlı kişilerin aralarında olmadığını savunmuyorum amacını aştığını bu olayların haddini aştığı düşündüğümü en başında söyledim. ama tablo korkunç
arkadaşlıkların bozulmasına insanların birbirine düşmesine daha fazla göz yummayın. canınınızı malınızı emanet ettiğiniz siz rahat uyuyun diye gözünü kırpmadan şehit olan vatan evlatrına katil polis diye sokaklarda gezmeyin. DİNİMİZE KUR AN A PEYGAMERİMİZE KÜFÜR EDEREK GEZMEYİN . şimdi diceksiniz onlar bizden değildi O ZAMAN ONLARLA AYNI YOLDA YÜRÜMEYİN arabları yakanları görün türkiyenin maddi manevi zararlarını görün insanları kışkırtıp daha fazla olayı büyütmeyin YOKSA 40 MİLYON ÇOBAN KARŞINIZA DİKİLİR. artık şu olaydan sonra bende akpye oy vericem bu yapılanlar yüzünden tanıdığım faceden mhpli chpli 47 kişide bu kararı aldı. dahada zararlı çıkmamalı kimse ki bence en zararlı çıkan chp oldu.
Canım bir daha twitterda yazma böyle şeyler, onlar bunu istiyor zaten..
Millet yemi yesin, dava açsınlar, hop hapistesin.
Lütfen bizim taraftan kimsenin hapse falan girmesin
Bırak birbirlerini yesinler onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?