Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
izmirde durumlar çok bıçak sırtında.. halkın arasinda çok heyecanlı çocuklar ve onlar ateş yaktığında gir diyecek siviller var #direnizmir

Aman ha

Ankara eryaman göksu park tarafındaki 5000 kişilk eylem ve ayaş yolunu kapatmaları beni tedirgin ediyor niyemiii bu bölge akp nin kalesi olan sincan a çok yakın ayaş yolu bilhassa kötü haberler duymak istemiyorum Allahım sen koru diyorum...

Son düzenleme:

Rütbende yazanı çok beğendim aklıma gelmemişti izninle çalıyorum

arkadaşlar sakın ortalığı karıştırmak isteyenlere cevap yazmayalım
prim vermek yok
hepimiz kuranımızı peygamberimizi vatanımızı seven insanlarız.
tezatını söyleyip bizi kışkırtmaya çalışananlara cevap yok...

Kesin bilgi: Beşiktaş'ta polis çekildi. Tek şartları Başbakanlık binasına yaklaşılmaması. direngeziparkı

[h=2]ABD'den yayın yapan CNN International televizyonunda deneyimli gazeteci Christiane Amapour'un bugünkü programının konusu Gezi Parkı protestolarıydı.[/h]

Programa telefonla katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ile Amanpour arasında gergin anlar yaşandı.

Tartışmanın bir noktasında Amanpour'un "Taksim Meydanı'nda alışveriş merkezi yapılacak mı?" sorusuna Çavuşoğlu, "Kesinlikle öyle bir şey yok" yanıtını verdi.
Amanpour'un konukları arasında Çavuşoğlu'nun yanı sıra CNN İstanbul temsilcisi Ivan Watson, akademisyen Soli Özel ve oyuncu Memet Ali Alabora da vardı.
Özel, Amanpour'un alışveriş merkeziyle ilgili sorusuna, "Bunu Erdoğan kendisi söyledi, biz uydurmadık. Alışveriş merkezi ve rezidans olacak dedi. Ancak dünkü konuşmasında müze vs. seçeneklerden bahsetti. Nihayet alışveriş merkezi denklemden çıkmış gibi görünüyor" diye yanıt verdi.

[COLOR=#909090 !important]

[/COLOR]

ukalayım1711 Şu an bu konuya yazanların hepsi aynı şeyi söylüyor zaten
Dün fikirlerini söylediğin için değil hakaret ettiğin için banlandın diye biliyorum.

evet kapasiten yetmez lafı hakaret olarak algılanyorsa muhakkat birinin kapasitesiz olduğu biliyor ve bunu kompleks yapıyor olmasındandır :) aksi taktirde benimle tartışma cesaretini sürdürürdü diye düşünüyorum :)

kızlar bu topık ıyı oldu karşıt goruslu olduğu bellı olan arkadaşların orada yazmaya devam etmek onlar ıcınde bızler ıcınde gerıcı olabılır
ınsalla burası kapanmaz artık bulmakta zorlanıyorum sızlerı benzer konu cogaldıgından

bunu gözünüzü seveyim paylaşın yalvarıyorum paylaşın arkadaşım mermi yemiş bacağına acill olarak doktor bekliyor gezi parkında acilll olarak gezi parkına doktor lazım acill olarak gezi parkına doktor lazım gözünüzü seveyim şuraya yardıma gidin...

Son düzenleme:
12 den once alsancagi terk et bu sefer farkli cok farkli geliyorlar bilgi kesinlikle dogru saglam yerden geldi #izmirdedirenis #direnizmir

basmane kapısının önünde polisler toplanmış Tomalar var.alsancağa girişler polisler tarafından tutulmuş. gündoğdudan ayrılmayın
#direnizmir

ne mutlu ki sitede KİB butonu var..

Tartışmak yerine onu kullanalım bugün.

Desteğe devam

offf hala aynı yerdesiniz aynı cümleler,hakaretler..sonrada neden banlandım? bi bakın bakalım siz gelene kadar tek bi tahrik tek bi ağır söz eden var mı?evet bizler kapasitesiziz ve sizinle tartışacak cesaretimiz yok haydi selametle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…