Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[h=5]Güncelleme 22:40

Eryaman'da 5000 kişi Göksu Parkı önünde, 1500 kişi Ayaş yolunu kapattı.

Bestekar Sokak ve Tunus Caddesi'nde polis saldırısı var.
[/h]

ve arkadaşlar bu gece olaysız atlatılmalı direnişçiler oyuna gelmemeli bu gece çok önemliymiş lütfen dikkat..oyuna gelmeyin,çatışmayın..

Ben melih gökçekin yol kenarına koydurduğu taşlardan ve polisin dükkanları yağmalama videolarından sonra oyunu kimin düzenlediğini anladım sanırım..

Bu arada provokatörler her yerdeler, halk tv izlerken yandaki chat barı gördünüz mü bilmiyorum...
Orada bir vatandaş polis size saldırırsa silah serbest diyip durdu ama hiç umursanmadı

pois zaten çekilmemeli çekilsin dediğim şey artık gazlarla bombalarla sularla saldırmasın ama eylemciler de gaza gelmesin..yoksa polis çekilirse kendini polis sanan taşlı sopla insanları sokaklarda görmek kaçınılmaz olur ki bu zaten felaketi getirir..evet eylemi izlesin ama kimseye zarar vermeden.

başbakan bızzat kendısı provake edıyor bu olayları yatıştıracak hiç bişi yapılmıycak bence

zaten artık mıllet neden dışarıda kendılerı bıle şaşırdılar bu eylem uzadıkça yıne halkın zararına olacak

ve artık sokaklara taşmaktan başka bı yol bulunmalı sonuçta bı çözüm olmadı işte malasef

ANKARA

Odtü lülerle beraber yüzüncüyıl halkıda polisle çatışmaya girdi.

Yüzüncüyıl apartman kapılarını açalım lütfen, yaralananları içeri alın.""

YAPMAYIN! 1-Her türlü ırkçı söylem 2-Parti yandaşlığı 3-Yanlış bilgilendirme 4-Provokasyon 5-Küfürlü slogan 6-Yağma" YAPMAYIN!

Beşiktaş'ta Sait Çiftçi ve Conrad bölgelerinde polisin hazır bulunduğu duyumunu aldık. Levent tarafından gelecek direnişler lütfen dikkatli olsun!

cumhurbaşkanı verilmek istenen msjı aldık diyor başbakan açıklama yapıyor hangi msjı aldığını anlayamadım gibi bişey diyor

sana geliyorum Allah'ım!

Beşiktaş'ta Sait Çiftçi ve Conrad bölgelerinde polisin hazır bulunduğu duyumunu aldık. Levent tarafından gelecek direnişler lütfen dikkatli olsun!

#direnbeşiktaş

Beşiktaş'ım.Şükürler olsun“@BesiktasBel:Beşiktaş Meydanı'nda halk polisle anlaşma sağladı,Taksim'e doğru yürüyorlar.

sırf şu selahattin demirtaş' a twit atmak için twitter hesabı aldım kendi adıma. daha dün ' biz faşistlerle eylem falan yapmayız' diyerek direnişçilere faşist diyen bu adam bugün ' taksim direnişi meşrudur yanlarındayız ' demiş amaç malum olaya pkk' yı bdp' yi katarak direnişi itibarsızlaştırmak aynen bunları yazdım isterse dava etsin ama nefret ettim yeter artık bu kadar ikizyüzlülük olmaz.

Polis halk anlaşınca Beşiktaş bayram yeri.. Bravo çarşı grubuna.."

Az once gezi parkindaki arkadaslarimizla gorustum burada su an bi sikinti yok ama gumussuyundaki gazdan etkileniyoruz dedi #direngeziparki

herkes olanlardan kendimize ne yarar sağlarsak kardır diye düşünüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
[h=5]Güncelleme 22:40

Eryaman'da 5000 kişi Göksu Parkı önünde, 1500 kişi Ayaş yolunu kapattı.

Bestekar Sokak ve Tunus Caddesi'nde polis saldırısı var.
[/h]

ben o bölgeye çok yakınım şu an ama gidemiyorum nasıl kahroluyorum şu an anlatamam

dün konuyla ilgili fikirlerimi söylediğim zaman ceza aldım bu konuyla ilgili son kez en azından içimde kalanları her zaman olduğu gibi saygılı üslubumla söylemek istedim. üniversitede sınav vardı ama çoğu arkadaşlıkların yıkılmaz dediğim dostlukların bu mesele yüzünden yıkıldığına şahit oldum bugün öğrencilerin derslerini değilde bu konuya odaklandığını gördüm. kimisi diyorki sen neden protestolara karşısın kömür mü verdi devlet diyor sana. ben anlatmadım kendimi protestolara karşı değilim haklarını insanlar aramalı ama bunu kurallar içinde insaca medenice yapmalı.normalde oyumu mhpye veren biriyim hatta. ben olayların büyümüş olmasından amacını fikrini aşmış olmasından ta en başında durumun bu noktaya geliceğini bilmiş olmamdan dolayı rahatsızım. benim bu rahatsızlığım fikir özgürlüğünü savunan sözde idealist kesimi rahatsız etti en trajik olanı özgürlüğü savunan bu kesimin bu düşünceleri duymayı bile içine sindirmeyişiydi üstelik komiktide. bugün diyorlarki akpye oy verenler köy kahvelerinde burnunu karıştıran makarna için dilenen 20 lira için kaymakamlık önünde yatanlarmış. İNSAN OLSAYDINDA 20 LİRA İÇİN SOĞUKTA BEKLEYEN ÇOCUĞA PARA VERSEYDİN İNSAN OLSAYDINDA BİR AÇIN KARNINI DOYURSAYDIN HAYIR İNSAN OLAN MİLLETİNİ SEVEN BİRİ OLSAYDIN ÜLKENİN YARISINA KÖYLÜ ÇOBAN DİYEN ZİHNİYETTEN OLMAZDIN insanlık dersi verenlerin çevreye duyarlı kişilerin aralarında olmadığını savunmuyorum amacını aştığını bu olayların haddini aştığı düşündüğümü en başında söyledim. ama tablo korkunç

arkadaşlıkların bozulmasına insanların birbirine düşmesine daha fazla göz yummayın. canınınızı malınızı emanet ettiğiniz siz rahat uyuyun diye gözünü kırpmadan şehit olan vatan evlatrına katil polis diye sokaklarda gezmeyin. DİNİMİZE KUR AN A PEYGAMERİMİZE KÜFÜR EDEREK GEZMEYİN . şimdi diceksiniz onlar bizden değildi O ZAMAN ONLARLA AYNI YOLDA YÜRÜMEYİN arabları yakanları görün türkiyenin maddi manevi zararlarını görün insanları kışkırtıp daha fazla olayı büyütmeyin YOKSA 40 MİLYON ÇOBAN KARŞINIZA DİKİLİR. artık şu olaydan sonra bende akpye oy vericem bu yapılanlar yüzünden tanıdığım faceden mhpli chpli 47 kişide bu kararı aldı. dahada zararlı çıkmamalı kimse ki bence en zararlı çıkan chp oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…