ve arkadaşlar bu gece olaysız atlatılmalı direnişçiler oyuna gelmemeli bu gece çok önemliymiş lütfen dikkat..oyuna gelmeyin,çatışmayın..
Arkadaşlar polis çekilsin diyoruz ama böyle bir şey imkansız aslında.
Eylem varsa polis orda olmak ZORUNDA, hele bakanlık binasını zaten korumak zorunda.
Polisi çekip sokakları korumasız bırakmazlar.Kaldı ki bırakmasınlar çünkü aradaki provokatörler ve sempatizanlar yağma ve darp yapabilir.
Bence başbakan ılımlı ve herkesi yatıştıracak bir açıklama yaparsa yavaş yavaş dağılır grup. Aksi halde polis çekilmez
Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum
neden neden neden...
ne kadar önemli sorular bunlar ve tespitler...
eylem gün geçtikçe amacından sapıyor bizler amacımızı biliyoruz ama halk gergin gençler çoğunlukta kanları deli akıyor ne kadar kontrol etsekte bir yerlerden fire verebiliriz gazı yiyip can havliyle saldırcaklardır eylem uzadıkçada sinirler daha da çok gerilecektir...bir an evvel başbakanın aklını başına alması lazım...
herkes olanlardan kendimize ne yarar sağlarsak kardır diye düşünüyorsırf şu selahattin demirtaş' a twit atmak için twitter hesabı aldım kendi adıma. daha dün ' biz faşistlerle eylem falan yapmayız' diyerek direnişçilere faşist diyen bu adam bugün ' taksim direnişi meşrudur yanlarındayız ' demiş amaç malum olaya pkk' yı bdp' yi katarak direnişi itibarsızlaştırmak aynen bunları yazdım isterse dava etsin ama nefret ettim yeter artık bu kadar ikizyüzlülük olmaz.
[h=5]Güncelleme 22:40
Eryaman'da 5000 kişi Göksu Parkı önünde, 1500 kişi Ayaş yolunu kapattı.
Bestekar Sokak ve Tunus Caddesi'nde polis saldırısı var.[/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?