Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ünlü düşünür nihat doğan hayla konuşuyor
ohhhhh bittiii şimdi....

yok şekerim bu düşünür değil konuşur zira ben daha bi konuşmaya başladımmı kolay kolay sustuğunu görmedim konuşmaktan düşünmeye dünüşür olmaya fırsat kalmıyor

Fas'a gidince haber yapmaya baslayan Turk kanallari, ailesi evde yokken parti yapan cocuklar gibi oldu"

gerçekten orantısız zeka

yok şekerim bu düşünür değil konuşur zira ben daha bi konuşmaya başladımmı kolay kolay sustuğunu görmedim konuşmaktan düşünmeye dünüşür olmaya fırsat kalmıyor

aslında bence sadece düşünse ve ne düşündüğünü biz hiç bılmesek

kızler ben normalde izmirliyim ama kayın validemler ankarada oturuyor su anda onların yanındayım geldiğim ilk gün burda bir tanıdığım kardeşi kızılay meydanında rehin kalmıs korkusundan binanın çatısına cıkmıs ve orda 2 gün kalmıstı polisler şortlu tşörtlü olarak sivil şekilde binanın içerisine girip insanları kandırıp önüne kim gelirse herkeze şiddet uygularmıs kız bunu kendi agzıyla anlattı polisler resmen halka zulmederken kahkaha atıyormus polisleri sesmem diye bişey yok ama bu derece şiddet uygulamaları beni gercekten üzdü

Fas'a gidince haber yapmaya baslayan Turk kanallari, ailesi evde yokken parti yapan cocuklar gibi oldu"

gerçekten orantısız zeka

puhahah.
Var bunların bir korkusu ama çıkar yakında.
Belkşde reklam alamamışlardır.
Aslında ciddi bir gücümüz var, bugün starbucks a yapılan protesto belkide hepsini tırstırdı

gerçekten orantısız zeka

Ohoo o neki, cumhurbaşkanı bile korkusundan çıkıp iki kelime edemiyordu. Uçağın kalktığını öğrenince çıkıp bişeyler söyledi işte

bu adam konuşunca ben acayip ezikleniyorum ne dediğini anlayamıyorum ilk dediği cümleyi anlarken hopp üçüncü cümleye geçiveriyor.
konuların bağlantısını yapamadığım için oluyor galiba ((

Başbakan Türkiye de düşünce özgürlüğü var emniyettesiniz dedi...
Düşüncelerimizi söyledik şimdi emniyetteyiz

Off ya,

İlk günden beri Ankara ve Beşiktaş en korktuğum yerler, beşiktaş duruldu umudum Ankara için

Ankara da durumlar karıştı..

Ben sevgilimi aradım telefon çalmadan kapanıyor ???????????:26:

Lanet olsun onlar gibi insana.
Allah aynı muameleyi onlara da bir gün yaşatsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…