kask numaralarının veriliş amacı neydi zaten kapatınca o amac dısına cıkmıs olmuyorlar mı nasıl iş bu ya
kask numaralarının veriliş amacı neydi zaten kapatınca o amac dısına cıkmıs olmuyorlar mı nasıl iş bu ya
Eki Görüntüle 727618
lozandaki ateş.bu ateşi direnişçiler yaktı diyen namerttir.sabahtan beri merkezimiz gündoğdudur diyoruz.. #direnizmir
Demet Gümüş, Ankara.
Kendisinden dün saat gece 12den beri haber alamıyoruz. (Bugün 3 Haziran ve saat 11.32)
Kendisi en son Kızılay avm içindeydi. Arkadaşlarıyla birlikteydi. Polisler almışlar. En son haber Ankara İl Emminet Müdürlüğündeyken geldi.
Polisler götürürken kafasını çarpmışlar. Avukat aranmıştı. Hastahaneye götürülmüştü. Devlet demiryolları hastahanesine. Ancak orayı aradık ama buraya bu isimde biri gelmemiştir dendi.
Nerede olduğunu bilmiyoruz. ODTÜ öğrencisi. Eğer bilen gören duyan varsa lütfen rica ediyorum.
0537 350 22 01 numaralı telefona ulaşsın.
bu adam konuşunca ben acayip ezikleniyorum ne dediğini anlayamıyorum ilk dediği cümleyi anlarken hopp üçüncü cümleye geçiveriyor.
konuların bağlantısını yapamadığım için oluyor galiba((
Ankara da durumlar karıştı..
Ben sevgilimi aradım telefon çalmadan kapanıyor ???????????:26:
aslında bence sadece düşünse ve ne düşündüğünü biz hiç bılmesek
@TheRedHack: Elimize olaylarda gorev yapan polislerin gorev bolgeleri, isimleri, unvanlari, koordine edecekleri yerler ve telefon numaralari gecmistir.
@TheRedHack: Elimize gecen ve Taksim olaylarinda Polisi yonlendiren tum organizaston $eflerinin cep numaralarini vs ilk polis saldirisinda yayinlayacagiz
@TheRedHack: Elimize olaylarda gorev yapan polislerin gorev bolgeleri, isimleri, unvanlari, koordine edecekleri yerler ve telefon numaralari gecmistir.
@TheRedHack: Elimize gecen ve Taksim olaylarinda Polisi yonlendiren tum organizaston $eflerinin cep numaralarini vs ilk polis saldirisinda yayinlayacagiz
vay arkadaş alaman merkel bile uyardı akp yi şimdi...
hasbama noluyosa sanırsın pek seviyooo Türkiyeyi
hukuk devletine uygun davranın demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?