Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Osman Pamukoğlunun gelmesi zor iş geçen seçimlerde kendi partisi bıraktı adamı
%10 alsa iyiydi
Ben Sarıgül gelsin isterim sosyal demokrat düşüncesi var takip ettiğim kadarıyla

Olayın İktidarın devrilmesiyle sonuçlanmasını bende istemiyorum, darbe desteğiyle, halk eliyle ya da dışkuvvetler yardımıyla ne şekilde olursa olsun. Çünkü Arap Baharındaki gibi daha fanatik partilerin, liderlerin yükselişiyle sonuçlanacağına inanıyorum. Benim temennim, Tayyib'in makam sevdasının, gururunun önüne geçmesi ve gerekli adımları kendi refahı için atmak zorunda kalması yönünde.

Söylediklerinizde haklısınız, çok da insancıl bir bakış açısı bana göre. Ama ben sandığa güvenmiyorum ya bilmiyorum. %10 barajı olsun, partilerin propagandalarının halkın bir kesimi kucaklamaları üzerine kurulu olmaları olsun. Bir de bin yıldır filan Chpli olan bir aileden geliyorum biraz da ondan sanırım. Ne darbe yıllarında ne öncesinde ne de günümüzde sürdürdükleri tavrı hiç birşekilde onaylamayan yine de kötünün iyisi oldukları için onları destekleyen ve cidden yeterli oy oranına sahip olabilecek farklı bir parti olmadığı için seçme şansı olmayan bir sürü insan olduğunu bilmek çok umut kırıcı geliyor bana.

Valla böyle devam ederse ben oyumu kimseye vermicem şöyle düşünüyorum.farzedinki oyunuzu akp dışında chp veya mhp ye vermediniz ve başka bir partiye verdiniz o zaman oylar bölünür ve yine akp kazanır gibi geliyor bana.belkide yalnış düşünüyorumdur bilmiyorum...

İşte ülkeyi yönetebilecek bir kişiyi söyledim canım.

Bilin ki, damarlarında biraz olsun vatan sevgisi taşıyan herkes bu ülkeyi yönetebilir.

Tepki olarak algılama nolur, ama Türk halkına bunca zulum varken, olabilecek bir istifa karşısında yerine kimin geçeceğini merak etmene kırıldım.

Vallahi çözüm bulabilecek her bir kişiyi desteklerim şu an..

Yeter ki artık ülkede bazı şeyler aşılsın.

Kimse kimsenin dinine, etnik kökenine karışmasın.

Şehitlere gereken değer verilsin.. Kelle diye anılmasınlar.

Halk isteklerini söylesin artık..

Ve en önemlisi HALKI DİNLEYECEK BİRİ OLSUN..

kızlar bizim yazıstıgımız sayfa bu değil:44: nasıl oldu

Aynı içeriğe sahip konular birleştirilmiştir bundan sonraki ilk hata da desteğimizi keseceğimizi bildiririz....

sapla saman birbirine karışmadığı müddetçe bu eylemlerden olumlu bir sonuç alabiliriz bence. ama işte kurunun yanında yaşta yanmasın... çok başka yerlere çekiliyor sık sık

bende mustafa sarıgulun cesaretlenıp bı partı kurmasını beklıyorum ama daha çok beklerım snaırım

atatürke ayyaş diyen adam o koltukta kalırsa ben kendimi asla iyi hissetmeyecem. ekonomi, istikrar bunların hepsi zamanla düzelir.
ama bizim başka cumhuriyetimiz yok. atanın adını ayaklar altında çiğnetmeye değmez hiçbişey.
hepinize iyi geceler.

Evet boş oy verenler, barajı aşamayan partiler, barajı aşamayan bağımsızların oyu cumburlok AKPye niye bu kadar oy aldı sanıyorsunuz..

Kızlar siyasete daldık unuttuk meydanları, var mı haber alabilen?

Bizim çapulculardan hala haber yok ve ciddi meraklanmaya başladım ben.

kaç gündür uykusuzum ve yarın okulum var.
kendi adıma burda destek veren herkese sonsuz teşekkürler.
sabaha aydınlık güzel ve en önemlisi barışla uyanalım.
iyi geceler kızlar görüşürüz

Son düzenleme:
alın size bir alternatif daha; NİHAT DOĞAN
sosyal medyada başladı buram buram reklam yapmaya
adam şakşakçı bulur da sandıkçı biraz zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…