zaten amaçlarıda bu... neden habire gazlayıp kışkırtıp duruyorlar halkı..saf belirtmeye sağ-sol,a- b partisi durumuna düşürmeye çalışıyorlar sanıyorsunuz...
ben size söyleyeyim bunlar yine iyi günlerimiz... eğer buna dur demessek..devlet orduya muhtac kalacak (şuan hiçbişekilde karışmıyor ordu) ve 82 deki gibi tarih tekerrür edecek...
katiee
ben ınsanların zarar gördüğü noktada vazgeçiyorum sanırım
medya bı suredır böyle zaten şehit haberlerını bıle doğru düzgün yayınlamıyor
hukumetın ıstıfa etmıycenden hepimiz hemfıkırız
insanlar sokakta kalabalaştıkça hukumetın söylemlerıde daha kışkırtıcı hepimiz bununda farkındayız
açıkçası hukumet gözunu karartmış gerı atacak gıbı görunmuyor
ben bu eylemlerden istenılen sonucun alınamıycanı düşünüyorum
tek umudum seçimler halkın elındekı kozda bu zamanı geldığınde ıyı kullanlım
ayol kim bu Osman Pamukoğlu
ben de güya siyasetten alıyorum haadamı biliyorum da yani hayatını falan arastırmadım hiç
Ben siyasetten pek anliyor sayilmam canim,
ama gundemi takip etmiyorum degil...
1 kere oy kullandim onuda akpye verdim
kimse bana makarna bulgurda vermedi belese gitti oyum
bana gore su an hukumet istifa etse ulke yonetecebilecek kimse yok...
aman sakin tepki yagdirmayin bana tartismaya gelmedim,
birseyi merak ettim sordum simdi yine takip edecegim sadece..
kızlar bizim yazıstıgımız sayfa bu değil:44: nasıl oldu
ayol kim bu Osman Pamukoğlu
ben de güya siyasetten alıyorum haadamı biliyorum da yani hayatını falan arastırmadım hiç
Aynı içeriğe sahip konular birleştirilmiştir bundan sonraki ilk hata da desteğimizi keseceğimizi bildiririz....
Türk ordusunda 5 tane üstün birlik yetiştirmiş vatansever eski bir paşamızdır kuzum.
Valla böyle devam ederse ben oyumu kimseye vermicem şöyle düşünüyorum.farzedinki oyunuzu akp dışında chp veya mhp ye vermediniz ve başka bir partiye verdiniz o zaman oylar bölünür ve yine akp kazanır gibi geliyor bana.belkide yalnış düşünüyorumdur bilmiyorum...
Aynı içeriğe sahip konular birleştirilmiştir bundan sonraki ilk hata da desteğimizi keseceğimizi bildiririz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?