Kizlar Kac gundur konuyu takip ediyorum ama hic yorum yapmadim,
ölenler varsa ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH(AMIN),
birseyi merak ediyorum hükümetin istifasini istiyorsunuz ya yerine kim gelsin istiyorsunuz ?
birseyi merak ediyorum hükümetin istifasini istiyorsunuz ya yerine kim gelsin istiyorsunuz ?
Benim kişisel fikrim eve dönmek için daha erken olduğu yönde, direnişin amacı zaten Akp seçmenini uyandırmak, farklı partilere kaymasını sağlamak değildi hiçbir zaman, ki bu yönde bir katkısı da olmadı aksine daha mutsuzlar, kendilerini daha yalnız hissediyorlar şuan ve bu daha büyük bir parti fanatizmi olarak dönüyor. Yine kişisel görüşüm Chp'nin ne ana muhalefet partisi olmayı ne iktidara yükselmeyi haketmediği yönünde. Bu durumdan sandıktan çıkan ne olursa olsun meydanlara dökülen tüm halkın taleplerini karşılama konusunda yeterli değil, genel seçimlerde.
Direnişin amacı, iktidarın destekçi olsun olmasın, yaşam tarzları ne olursa olsun, halkın tüm kesimlerinin yaşam tarzını, kültürünü, değerlerini koruma zorunluluğu olduğunu, bu zorunluluğu gerçekleştirmediği takdirde, halkın bedelini göze alarak hakkını arayacağını göstermekti. İktidardakiler bunu kabullenene kadar direniş sürmeye devam etmeli bana göre.
cidden ya çArşı parti kursa ya vallahi ben de oyu onlara verirdim.Ben Chp'ye vermiştim oyumu..
Chpli değilim.
Sırf boş oy atarsam Akp'ye gitmesin diye verdim.
Kemal Kılıçdaroğlunu beğeniyorum evet ama başkanlık yapamıyor !
Devlet Bahçeli de artık gitmeli..
Bu ne canım siyasi partinin başına gelen kazık gibi saplanıp kalıyor.
Artık ılımlı, hoşgörülü tutum sergileyen bir parti istiyorum..
Haa çArşı parti kursun düşünmeden oyum onlara..
vay be bakış açımı değiştirdin sağolasın tüylerim ürperdiiiii....
Korkuyorum.Ülkemiz resmen iç savaşa sürüklendi halk ve akp yandaşları olarak.Neden giderken o konuşmayı yaptınızki başbakan.amacınız neydi.yeter artık ya daha fazla masum insanlar ölmesin.
açıkçası ben şu anda istifasını istemiyorum, şu an mantıksız bir zaman. ben özür dilenmesini ve bu olaylara saygı duyulmasını, halkın her kesimi için davranılmasını, insanların özgürlüklerine saygı duyulmasını istiyorum.
bu sırada da bir sonraki seçime göre muhalefet akıllı oynarsa, işte o zaman hükümet değişebilir. yoksa şimdi hükümet istifa etse, asıl kaos o zaman yaşanır.
Malesef, ama insanlar demokrasi arayışlarında ölmeye Gezi parkı direnişlerinde başlamadı. En basitinden ilk aklıma gelen örnek Hes protestosunda biber gazından ölen Metin Lokumcu, biraz hafızamızı tazelesek nicelerini daha hatırlarız eminim. Üstelik bunlar sadece duyabildiklerimiz, İstanbulun göbeğinde çıkan olaylarda bile ana akım medya üç maymunu oynuyorsa, kim bilir daha neler neler vardır kulağımıza gelen. Eğer protestolar iktidarı geri adım attabilecek kadar uzun süre devam ederse, bundan sonrası için insan hayatını ve demokrasiyi ön planda tutan kanunlar yapmaları için baskı uygulayabilirse, bundan sonraki ölümlerin önüne geçebiliriz.
Buarada sizin mesajınız üzerinden ilerledim fikirlerimi belirtirken ama, size kişisel olarak muhalefet etmek ya da polemiğe girmek gibi bir amacım olmadığını, sadece fikir tartışması yapabilmek adına yazdığımı bildiğinizi biliyorum. :)
açıkçası ben şu anda istifasını istemiyorum, şu an mantıksız bir zaman. ben özür dilenmesini ve bu olaylara saygı duyulmasını, halkın her kesimi için davranılmasını, insanların özgürlüklerine saygı duyulmasını istiyorum.
bu sırada da bir sonraki seçime göre muhalefet akıllı oynarsa, işte o zaman hükümet değişebilir. yoksa şimdi hükümet istifa etse, asıl kaos o zaman yaşanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?