Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru bilgi akışını sağlamak ve yardıma ihtiyacı olanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tgb izmir bürosu sabaha kadar açık olacaktır. Bize ulaşabilirsiniz. Iletişim: 0551 402 96 60

Taksim ve Besiktas'a Tibbi yardim lazim. Saglik emekçisi dostlarimiz, Gonullu doktor arkadaslarimiz Taksim ve Besiktas'a lutfen..

dolmabahçe'ye inmeyin lütfen

Dualarımızı eksik etmeyelim

Rabbimiz! Bizleri, zulmedenler topluluğu için bir imtihan aracı yapma. O küfre sapmış toplumdan rahmetinle bizi kurtar. (YUNUS 85-86)

Rabbim, bozguncular topluluğuna karşı bana yardım et.(Ankebut 30)

Beni o zalimler topluluğun içinde tutma Rabbim (Müminun 28)

Ben Chp'ye vermiştim oyumu..

Chpli değilim.

Sırf boş oy atarsam Akp'ye gitmesin diye verdim.

Kemal Kılıçdaroğlunu beğeniyorum evet ama başkanlık yapamıyor !

Devlet Bahçeli de artık gitmeli..

Bu ne canım siyasi partinin başına gelen kazık gibi saplanıp kalıyor.

Artık ılımlı, hoşgörülü tutum sergileyen bir parti istiyorum..

Haa çArşı parti kursun düşünmeden oyum onlara..

dipnot : Kendi fikrim hükümet istifa ederse kim gelsin istiyorsunuz diye yazdım.

Yoksa bu olayla partilerin alakası yok..

Son düzenleme:
Kizlar Kac gundur konuyu takip ediyorum ama hic yorum yapmadim,
ölenler varsa ALLAH RAHMET EYLESIN INSALLAH(AMIN),
birseyi merak ediyorum hükümetin istifasini istiyorsunuz ya yerine kim gelsin istiyorsunuz ?

açıkçası ben şu anda istifasını istemiyorum, şu an mantıksız bir zaman. ben özür dilenmesini ve bu olaylara saygı duyulmasını, halkın her kesimi için davranılmasını, insanların özgürlüklerine saygı duyulmasını istiyorum.

bu sırada da bir sonraki seçime göre muhalefet akıllı oynarsa, işte o zaman hükümet değişebilir. yoksa şimdi hükümet istifa etse, asıl kaos o zaman yaşanır.

birseyi merak ediyorum hükümetin istifasini istiyorsunuz ya yerine kim gelsin istiyorsunuz ?

katil bir başbakan olmasın yeter.

zaten amaçlarıda bu... neden habire gazlayıp kışkırtıp duruyorlar halkı..saf belirtmeye sağ-sol,a- b partisi durumuna düşürmeye çalışıyorlar sanıyorsunuz...

ben size söyleyeyim bunlar yine iyi günlerimiz... eğer buna dur demessek..devlet orduya muhtac kalacak (şuan hiçbişekilde karışmıyor ordu) ve 82 deki gibi tarih tekerrür edecek...

cidden ya çArşı parti kursa ya vallahi ben de oyu onlara verirdim.
hem beşiktaşlıyım da

vay be bakış açımı değiştirdin sağolasın tüylerim ürperdiiiii....

Kimsenin bakis acisi beni ilgilendirmiyo.. Zaten bir tek klawye arkasinda eylem yapaninda bakis acisi ortada( biri yapsin ben hazira konayim)
Evet herkezin tuyleri urpermis durumda eylem adinda yapilan MASUM gosteriden dolayi..

İletidir:

Gümüşsuyu ve beşiktaşa inenlere engel olalım lütfen. İnsanlar gezide kalsın

RedHack ★ ‏@TheRedHack 8 dk

An itibariyle @abdocan91'in katledilmesine tepkiler buyuyor. Hatay/Armutlu'ya asker giriş yaptı halk sokağa dökülmeye başladı

:18::18::18::18::18::18::18:

Korkuyorum.Ülkemiz resmen iç savaşa sürüklendi halk ve akp yandaşları olarak.Neden giderken o konuşmayı yaptınızki başbakan.amacınız neydi.yeter artık ya daha fazla masum insanlar ölmesin.

Ah ah adamın umrundamıyız ki yaralı olmuşuz,yerlerde sürüklenmişiz,ölmüşüz...kendi ailesinden insanlar içimizde olmadığı için bizi anlıyamıycak...kafa basmıyor dünya farkında ama o farkına varmamak için yemin etmiş sanki...allahım aklını başına getir bu kulunun(âmin)

İzmir'den iletidir:

İzmir Lozan Meydanı 'nda provakatörler vardır.Etrafı yakmaktadırlar.Onlara uymayın

Mantikli dusunuyorsun canim...

evet tabıkı bılıyorum :)

ben ınsanların zarar gördüğü noktada vazgeçiyorum sanırım

medya bı suredır böyle zaten şehit haberlerını bıle doğru düzgün yayınlamıyor

hukumetın ıstıfa etmıycenden hepimiz hemfıkırız

insanlar sokakta kalabalaştıkça hukumetın söylemlerıde daha kışkırtıcı hepimiz bununda farkındayız

açıkçası hukumet gözunu karartmış gerı atacak gıbı görunmuyor

ben bu eylemlerden istenılen sonucun alınamıycanı düşünüyorum

tek umudum seçimler halkın elındekı kozda bu zamanı geldığınde ıyı kullanlım

Twety sordugun sorunun cevabı şahsım adına bende yok
cevap vermıyorum dıye degıl veremıyorum yok çünkü. ılımlı olsunlar hakları korusunlar yeter ya kimse canını istemiyor ki bunların

Daha önce de yazdım
Aynen katılıyorum.

Her ne kadar hükümeti sevmesek de istemesek de şu an olacak iş değil.
Oldugu an Türkiye'nin bitti andır...

Biraz akıllıca davranıp artık eylemin bitirilmesi gerekiyor.
Birilerine bu korku yeter de artar bile.
Aksi taktirde böyle giderse Akpnin oyları daha da tavan yapacak millet farkında değil...

Keşke yorumlarınla desteğini esirgemeseydin sen de tivicim.
Ben heparın gelmesini isterdim. Yani Osman Pamukoğlunun.

Halkın durumunu merak edersen, iyiler.
Ankara ve izmir karışık.
Araya sızan provakatörler var.

Bugün biraz daha sakin geçti.

#izmir Fuar ve Gündoğdudaki hayvanların alınması için araç ve kişi desteği lazım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…