Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

biz atadan chp liyiz benim dedemler balıkesirde yabancı düşmanlara karşı yunan işgalinde Efeymiş resimleri evde var hatta
hep chp verdim ama kılıçdaroğlu iyi adam gerçekten ama çevresindekileri beğenmiyorum.
MHP belediye seçiminde vermiştim balıkesiri akp den kurtamak için nitekim akp den kurtardık....
ama MHP de bahçeliyi sevmiyorum MHP li arkadaşlarımda onu sevmiyor...

Aminnn.......

Twety sordugun sorunun cevabı şahsım adına bende yok
cevap vermıyorum dıye degıl veremıyorum yok çünkü. ılımlı olsunlar hakları korusunlar yeter ya kimse canını istemiyor ki bunların

Vatan sevgisi önemlidi kuzum, vatan sevgisi olmayan kimse bu ülkede iktidar koltuğuna oturmamalı.

Önce vatan.

şimdi hepar yazacaktım bende vallahi.
hükümet şu an istifa etmemeli ama özür dilemeli halkı yatıştırmalı kendini geri çekmeli biraz suları durultmalı.
10 ay sonra seçim var halk tepkisini orda ortaya koymalı artık.

Bence asker müdahale etmesin,

Hükümet de düşmesin.

Demokratik ! seçime kadar.

Ama Gül'ü desteklerim.

Çıksın RTE'yi ve abuk subuk konuşan bazı bakanlar var onları ayıklasın partisinden.

Mis gibi çözüm işte ?

elim kolum bağlı duruyorum kafayı yicem.........

Sakın böyle düşünüp daha fazla modunu düşürme arkadaşım sen hiç değilse buradan sesini duyurmaya çalışıyorsun.yazılanları okuyarak bilgi alıyosun.hadi bunu da yapmayanlardan olsaydın.oturup halâ dizi izleyen yarışmaları takip eden biri olsaydın.. Ayy ne yapardın o zaman.. İyi ki burada biZimlesin iyi ki söyleyecek bi kaç sözün var...

hükümet düşse yerine kim gelebilir..
chp ve mhp de akp gibi bence işe yaramaz.
ben oyumu hepar'a verdim.. çünkü osman pamukoğlu belgesellerinden de izlediğim kadarıyla kesinlikle ülkemizi çok iyi şekilde yönetir.. çok net özü sözü bir bi insan.. saygım sonsuz paşama.. boş oy atacağıma hepar'ı seçtim.. keşke halkta doğru yolu seçebilse ama öyle bir şey ki sadece akp chp mhp.. başka yok sanki..

halk eylemlerde istifa diyor.
eylemciler istifasını istiyor.
herşeyin hayırlısı ...

Ben siyasetten pek anliyor sayilmam canim,
ama gundemi takip etmiyorum degil...
1 kere oy kullandim onuda akpye verdim
kimse bana makarna bulgurda vermedi belese gitti oyum
bana gore su an hukumet istifa etse ulke yonetecebilecek kimse yok...
aman sakin tepki yagdirmayin bana tartismaya gelmedim,
birseyi merak ettim sordum simdi yine takip edecegim sadece..

Olaylar sürekli farklı farklı yerlere gidiyor, boyutu iyice değişiyor.

Yetmezmiş gibi, yeni yeni tahrik unsurları ortaya çıkıyor.

Benim yüreğim kaldırmayacak artık bir tek genç insanın daha canının yanmasını ve daha fazlasını.

Allah yardımcımız olsun.

Seçim öne alınsın o zaman.
Bari bunu yapsınlar.
Şimdi vazgeçerlerse bu sefer daha da ezmeye kalkışacaklar, bunların gücü bu kadardı diyecekler, pes ettiler diyecekler.
Kimse kusura bakmasın, ölenlerin, yaralananların ve sakat kalanların acısı bir "özür dilemekle" geçmez asla!!

kuzu sen böyle normal yazarsan kim sana tepki verecek ki
tebessümle okudum yazdıgını hatta

inanın dün 6 da yattım çok az uyudum hemen tv açtım ...
ekmek almaya gittim eve geldim ne oldu bişi varmı diye evdekilere soruyorum
hemen kk açıyorum
yorumlarınızı okuyorum...

kesinlikle katılıyorum, erken seçim isteyenlerde var, o da yanlış. erkenden seçim yapılsa akp bu sefer %60 oy alır..

şimdi biz burada konuşuyoruz, direnişi eylemi yuzde 90 destekliyoruz ama bizim bile sert bir şekilde %10luk eleştirdiğimiz bölüm varken, bir de karşı tarafın gözüne nasıl gözüktüğünü anlayabilmemiz lazım.

kendi özgürlüklerimizi savunurken, başkasının özgürlüğünün kısıtlanmaması lazım.

keşke geçse başa seçimlerde Osman Pamukoğlu.
adam gibi adam gerçekten

kendine halkına bu kadar düşman bi adam benim başbakanım asla olamaz

Kim ister ki askeri müdahaleyi?
Ülkenin ve halkın geldiği nokta, 80 ihtilalinin bir eseridir.

Amaaaaaaa.....
Koca bir ama geliyor işte ardından. Kelimeler dökülecek.
Ama zamanı değil.
Benim halkım tüm gücünle direnirken, siyaset yapmanın sırası değil.

Bu ülkenin tam bağımsız ve bölünemez yapısına, bu ülkenin misakı milli sınırlarına her kim dokunmaya kalkarsa, o askeri müdahaleye ben bile giderim!
Gönül ister ki halk bunun idrakına kendisi varsın, lakin olmuyorsa ülkeyi verecek değiliz!

Pis oyunlarını ve kirli politikalarını çeksinler artık vatanımın üstünden.

ayol kim bu Osman Pamukoğlu
ben de güya siyasetten alıyorum ha adamı biliyorum da yani hayatını falan arastırmadım hiç

adamlar zaten ülkeyi yönetemiyor
inan Fenerbahçe,galatasaray,beşiktaş koğalisyon kursun onlar yönetsin...

Seçim olsun diyorsunuz da ortada adam mı var seçilcek ?
Hepsi birbirinden ... neyse yazmıyayım...
Bence içeri atılan paşalar çıkarılmalı , Hükümet düşmeli
Biliyorum delilik gb geliyor ama akp'nin bu koltuktan öyle seçimle falan ineceği yok
Asla inmezler..
Adam hala 2023'ten bahsedıyor yüzsüz..
Antakya 'da ölen arkadasın son yazısını yayınladılar , ağlamaktan çiğerlerim paylıycak ..
Ne yapsak elımızden ne gelır nasıl durdurucaz bu katliamı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…