- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
çok desteklediğiniz , izlediğiniz halk tv nin ( chp nin yandaş kanalının ) gerçek yüzü...
Bu halk provakatörlerin de üstesinden gelecek güçte bir halk.
Ama dikkatli ve akıllı olmakta fayda var.
Kimse demesin ortalığı mahvettiler, ölenler var diye.
Kimse eleştirmeye kalkmasın "halkı" direniyor diye.
O halk direnmeseydi, şimdi hangi emperyalistin vatandaşı olacağımız meçhuldu.
Unutmayın ki kurtuluş savaşı "halk direnişi"yle başlamıştır.
Bu diktatöryel, bu zorba, bu faşist yönetime dur demek gerekiyordu.
Kimse demesin "ne gerek vardı". Böyle yakıp yıkarak hak mı savunulur diye.
Yakıp yıkan, halkına bomba atan, mermi sıkan, düşmanla muharabeye gidiyormuşçasına hazırlananlar bu zorba yönetimin askerleridir bu halk direnişinde.
Ne gerek vardı 2 ağaç için diyenlerin, bunu aklından geçirenlerin zerre vatana ve ulusa sevgisi olduğuna inanmıyorum.
Bu vatan bu halkındır, bu topraklar Türk milletinindir.
Türk milletine bugün çapulcu diyenler, yarın bu halktan oy alabilmek için yine bin bir yalana dolana başvuracaktır.
Uyanalım, asıl "SAĞDUYU" yu vatanımıza yapılan zulmu görerek gösterelim.
Güzel ülkemin bölünmesine, satılmasına, peşkeş çekilmesine izin vermeyelim.
""EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.""
bu yazdıklarını benim msjım için mi söyledinyoksa sana söylüyorum kızım gelinim sen anla diyemi :44:
o zaman ben sizi tutmayayım ... yolunuz açık olsun
olayların bitmesi için bence herkes elinden geleni yapmalı, böyle başlamıştı zaten böyle bitmeli, kendi şahsi gücümüzü küçümsemeyelim yani
bırakın sokaklar provakatörlere kalsın, polislerde sadece onları kovalasın
polis taksimi çevirmiş
çıkmaya çalışan tutuklanıyo
gümüşsuyunda
inönü stadının orda birsürü kişi tutuklanıyo şu an
internetten canlı izliyorum
On air ? RT
bu bankada toplam 5 hesapvar iş ve bireysel. eşime de orantısız baskı uygulayarak yarın hesapları kapattırmaya ikna ettim
halkın isterse bankayı da birkaaç saatte bu açıklamayı yaptırmak zorunda bırakacağının kanıtı
ben de garanti hesabımı kapatacağım yarın yaptıkları açıklama beni bağlamaz bir kere midem bulandı. borsadaki hisseleri düşmüş etekleri tutuşmuş.
https://www.facebook.com/Garanti/posts/10151633423077243
Cincik çok kayda değer bir miktar değildi ama Garantinin hisselerinden biraz vardı benim ailemin elinde, karıştırmıyorsam başka bir bankaylaMinumum bazda getirisi filan bayağı iyi diye tercih edilmişti hatta ama 1000- 1200 tl civarı bir düşüş olmuş bugün o hesapta, ufak yatırımcılarda bile durum böyleyse büyük hissedarlarının paniğini düşünemiyorum.
Tabii ki hayır tatlım
Bunca zaman tüm olanları, zararları direnişçi halka yükleyenlere elbette yazdıklarım.
Senin mesajın beni ateşlemiş o anda
Garanti bankası olayından haberim yoktu.
Bizimkilerin hesapları orada :26:
Yarın anneme söyleyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?