Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok desteklediğiniz , izlediğiniz halk tv nin ( chp nin yandaş kanalının ) gerçek yüzü...

Birincisi iddaa konusu olan kanal Doğu perinceğin Ulusal Tv'siymiş paylaştığınız resme göre, ikincisi bu tarz iddaaları %100 gerçekmiş gibi büyük bir özgüvenle paylaşmadan - ve direk inanmadan önce - yanında büyük fontlarla döşenmiş yazılar olan resimler yerine olayı kanıtlayan videolar olmasına özen gösterirseniz, daha sağlıklı olur, biz de sizin kanaatinize, objektifliğinize saygı duyup, inanabiliriz.

bu yazdıklarını benim msjım için mi söyledin yoksa sana söylüyorum kızım gelinim sen anla diyemi :44:

Vefat Eden Abdullah Cömert'in son yazdığı yazı.
Allah Rahmet Eylesin..

olayların bitmesi için bence herkes elinden geleni yapmalı, böyle başlamıştı zaten böyle bitmeli, kendi şahsi gücümüzü küçümsemeyelim yani

bırakın sokaklar provakatörlere kalsın, polislerde sadece onları kovalasın

arkadaşlar Hatay'da bir gencin polis kurşunuyla öldüğü haberi var polise kurşun sıkma hakkını kim veriyor? bir suçlu kaçarken dahi polis iki kere ihtar etmek sorunda kaldı ki bu adamlar katil değil kaçak değil kurşun nasıl sıkılıyor anlamıyorum bu çocuğun hesabını kim verecek Allah kahretsin ,

bu yazdıklarını benim msjım için mi söyledin yoksa sana söylüyorum kızım gelinim sen anla diyemi :44:

Tabii ki hayır tatlım
Bunca zaman tüm olanları, zararları direnişçi halka yükleyenlere elbette yazdıklarım.
Senin mesajın beni ateşlemiş o anda

Merhaba

Herkes için en hayırlısı ve daha fazla can yanmaması için ayrıca başlangıçtaki şekli de hatırlanmak suretiyle, bu en doğrusu olur gibi düşünüyorum ben de ve katılıyorum bu konuda size.

Böyle bir sonucu da asla ve asla -bir yenilgi- veya -bir kayıp- olarak düşünmemeli hiç kimse.

polis taksimi çevirmiş
çıkmaya çalışan tutuklanıyo
gümüşsuyunda
inönü stadının orda birsürü kişi tutuklanıyo şu an
internetten canlı izliyorum
On air ? RT

Polisle halkın karşı karşıya getirilip resmen 'düşman' edilmesi, bir ülke için ne kadar büyük utanç kaynağı...

Cincik çok kayda değer bir miktar değildi ama Garantinin hisselerinden biraz vardı benim ailemin elinde, karıştırmıyorsam başka bir bankayla Minumum bazda getirisi filan bayağı iyi diye tercih edilmişti hatta ama 1000- 1200 tl civarı bir düşüş olmuş bugün o hesapta, ufak yatırımcılarda bile durum böyleyse büyük hissedarlarının paniğini düşünemiyorum.

evet zaten tutuşmuş genel müdürlük acil toplantı yapmışlar halkın tekmesi böyle olur işte

Garanti bankası olayından haberim yoktu.

Bizimkilerin hesapları orada :26:

Yarın anneme söyleyeyim bakalım

Tabii ki hayır tatlım
Bunca zaman tüm olanları, zararları direnişçi halka yükleyenlere elbette yazdıklarım.
Senin mesajın beni ateşlemiş o anda

bu kız niye bana bu kadar patladıkı diyodum bende

tabiki polisin yaptıklarıda yenilir yutulur cinsten değil .. zaten dün baro başkanı açıklama yaptı delilleri toplayın atmayın diye dava bu olaylar bittiğinde dava açılacak nihaetinde..

kinle hırsla üzerine gelen polisin yanında da insan armut toplayacak değilya mecbur kendini savunacak ama yakıp yıkmayacak..kamu ve bankalara zarar vermeyecek..talan edip yağmalamayacak... o zaman haksız duruma düşerler...

neyse bende yatayım artık...iyi geceler herkese....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…