Garanti ile alakalı olan mevzu nedir arkadaşlar ben kaçırdım sanrım
#evedönüyoruz
Twitter bu tagla yıkılıyor ama ben haklı bulmuyorum madem eve donulcektı neden öldu bu kadar insan..
Gozunu, bacağını kolunu kulagını kaybedenlerın hesabını kım verıcek ..
Provokatorlere gelmeyin denirken direnişi bitiriyoruz denmeye başlandı , halbukı İzmir , Ankara 'nın desteğe ıhtıyacı var
#evedönüyoruz
Twitter bu tagla yıkılıyor ama ben haklı bulmuyorum madem eve donulcektı neden öldu bu kadar insan..
Gozunu, bacağını kolunu kulagını kaybedenlerın hesabını kım verıcek ..
Provokatorlere gelmeyin denirken direnişi bitiriyoruz denmeye başlandı , halbukı İzmir , Ankara 'nın desteğe ıhtıyacı var
Kurtuluş Savaşında ilk şehit olanla eve donseydi kahramanlar bugun ugruna yollara dustugumuz vatan olurmuydu.. #BizDeğilPolisEveDönsün
bu tag da var :)
o tag ı akpliler çıkarmış :)
çok desteklediğiniz , izlediğiniz halk tv nin ( chp nin yandaş kanalının ) gerçek yüzü...
3- hiç dikkatinizi çekti mi bugün Uludere'de PKK taciz ateşi açtı
Ben asıl İstanbul'daki bugünkü nispeten durgunluğun hayra alamet olmayışından korkuyorum...Polis sonraki günlerde daha büyük bir püskürtme için hazırlık yapıyor olabilir mi:26:Off daha fazla kimsenin zarar görmesin artık((
Evet bugün burada konuşuldu.
Tam da halk direnişteyken çok manidar geldi hepimize.
dünyanın gözü üstümüzde, cumhurbaşkanı bülent arınç' ı çağırmış yarın çok önemli bir gün olacak, gözaltında yığınla insan var şu an eve dönülürse direniş bitirilirse gözaltında kayıplar da yaşanabilir o zaman bu kayıpları protesto etmek için yeniden organize olmak güçleşebilir. bu yüzden direnişin bitmemesi, provokasyona geçit vermeyerek devam etmesi gerekir, tıpkı bugün gibi yangınlar söndürülerek, yaratıcı esprili pankartlarla sloganlarla direnişe devam edilmesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?