Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Garanti ile alakalı olan mevzu nedir arkadaşlar ben kaçırdım sanrım

Gezi Parkı eylemleriyle başlayan ve Türkiye çapına yayılan protestolar sırasında yaşananları sınırlı şekilde haberleştiren ana medyaya öfke dinmezken, yaklaşık 2 bin kişilik bir grup Doğuş Grubu’nun sahibi olduğu NTV’nin binası önünde kanalı protesto etti. NTV ise protestoyu canlı olarak yayınladı. Eş zamanlı olarak Doğuş bünyesindeki başta Garanti Bankası olmak üzere diğer kuruluşlar protesto edildi. İki hafta önce“Galataport” ihalesini kazanan Doğuş Grubu’nun Borsa İstanbul’da işlem gören Garanti Bankası hisseleri de yüzde 9 oranında değer kaybetti.

#evedönüyoruz

Twitter bu tagla yıkılıyor ama ben haklı bulmuyorum madem eve donulcektı neden öldu bu kadar insan..
Gozunu, bacağını kolunu kulagını kaybedenlerın hesabını kım verıcek ..
Provokatorlere gelmeyin denirken direnişi bitiriyoruz denmeye başlandı , halbukı İzmir , Ankara 'nın desteğe ıhtıyacı var

Evet bu benim de dikkatimi çekti.
Bugün alsancak için aklım çıktı ama arkadaşım bana diyor ki noluyor ya sakin ol, burası sakin.

Korku yaratıp direnişi bitirmek için yayılıyor sanırım.

Kurtuluş Savaşında ilk şehit olanla eve donseydi kahramanlar bugun ugruna yollara dustugumuz vatan olurmuydu.. #BizDeğilPolisEveDönsün

bu tag da var :)

o tag ı akpliler çıkarmış :)

1- daha ilk gün aklı basında açıklamalar yaptılar basbakan dahil, Topbaş, Arınç.. hiç sevmesem de hepsini takdir ettim ve çok şükür dedim, ertesi gün tv.ler canlı yayında polisin çekilişini halkın meydana girişini verirken birden polis geri döndü ve tekrar çatışma başladı

o andan beri bitmedi ve o andan sonra başbakan 180 derece döndü ben %50 oy aldım bunlar birkaç çapulcu seçmenimi zor zaptediyorum demeye başladı

noldu da döndü??

2- çok muhalif bir parti vardı yıllardır biz demokratik hak ararız biz özgürlüklerden yanayız şuyuz buyuz diyen bunlar tam olarak nerde?

3- hiç dikkatinizi çekti mi bugün Uludere'de PKK taciz ateşi açtı

Hatayda bir genç öldürüldü

Son düzenleme:
Ben asıl İstanbul'daki bugünkü nispeten durgunluğun hayra alamet olmayışından korkuyorum...Polis sonraki günlerde daha büyük bir püskürtme için hazırlık yapıyor olabilir mi:26:Off daha fazla kimsenin zarar görmesin artık ((

dünyanın gözü üstümüzde, cumhurbaşkanı bülent arınç' ı çağırmış yarın çok önemli bir gün olacak, gözaltında yığınla insan var şu an eve dönülürse direniş bitirilirse gözaltında kayıplar da yaşanabilir o zaman bu kayıpları protesto etmek için yeniden organize olmak güçleşebilir. bu yüzden direnişin bitmemesi, provokasyona geçit vermeyerek devam etmesi gerekir, tıpkı bugün gibi yangınlar söndürülerek, yaratıcı esprili pankartlarla sloganlarla direnişe devam edilmesi gerekir.

Valla ellerinde Türk bayrağından başka silahı olmayan, tamamen hak için direnen halka düşman gibi saldıran zihniyetten her şey beklenir.

Ben de tedirginim.

Her cümlenin altına imzamı atıyorum cincom.
Bugün provakatörlerin çıkardığı yangının, elden ele su taşınarak söndürülmesi gayet açık bir mesajdır.

bu eylem tadın da bırakılmadı.
amacından çok tan şatı sayenizde (destekleyenler için) bir sürü zarar esnaf kan ağlıyor.
turizm de bitti , ne güzel taşıdınız bizi dünya basınına .
diktatör bir başbakan , halka zulüm eden polis , içkide yasak artık kimse gelmez ülkemize..
çok seviyorsunuz ülkenizi çok.
sanki umurlarındayız avrupa ülkelerinin .
açığımızı kolluyorlardı sizlerde bunları çok güzel verdiniz .
onların polisleri bizim polislerin merhametlerinin çeyreği bile olamazlar.
amerika da polisler nasıl davranıyor tv de seyretmiyor musunuz ?
elektrikli tabancaları var istediğini yapmasın veriyor 300 volt eletiriği.
vur emirleri var polislerin bunu da nasıl kullandıklarını biliyoruz.
eylem yapılır bu hak verilmiştir, ama böylemi yakıp yıkarak ,saldırarak polislere?
kaç tane otobüs yakılmış , bankalar yağmalanmış, bir takım eylemci grup camilere girmiş içmiş dağıtmış.
hala siz bunları destekliyorsunuz.

Eklentiler

• $601752_144819195709300_1117241395_n.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 71
Çağdaş Avukatlar Derneği'nin kurduğu ve nöbetçi avukatların bulunduğu oluşumun numarası, gözaltında şiddete maruz kalan kişiler için kuruldu:

444 155 9 direngeziparkı

Polisin olmadığı her yerde dayanışma ve birlik var, türküler söyleniyor yemekler yeniliyor. Ama yine gaz yiyoruz. #BizDeğilPolisEveDönsün

bu olaylar şu andan sonra hadi dağılalım millet demeyle biter mi? bitirecek olan bu sabah yangına bir bidon benzin dökerek uçağına atladı gitti, devlet adamlarının aklı fikri ancak durdurur onların da niyeti yok

polisten nefret ediyorum basta da dün besiktastaki olaylara müdahale eden grupta yer alan polis kuzenimden !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…