- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
bu eylem tadın da bırakılmadı.
amacından çok tan şatı sayenizde (destekleyenler için) bir sürü zarar esnaf kan ağlıyor.
turizm de bitti , ne güzel taşıdınız bizi dünya basınına .
diktatör bir başbakan , halka zulüm eden polis , içkide yasak artık kimse gelmez ülkemize..
çok seviyorsunuz ülkenizi çok.
sanki umurlarındayız avrupa ülkelerinin .
açığımızı kolluyorlardı sizlerde bunları çok güzel verdiniz .
onların polisleri bizim polislerin merhametlerinin çeyreği bile olamazlar.
amerika da polisler nasıl davranıyor tv de seyretmiyor musunuz ?
elektrikli tabancaları var istediğini yapmasın veriyor 300 volt eletiriği.
vur emirleri var polislerin bunu da nasıl kullandıklarını biliyoruz.
eylem yapılır bu hak verilmiştir, ama böylemi yakıp yıkarak ,saldırarak polislere?
kaç tane otobüs yakılmış , bankalar yağmalanmış, bir takım eylemci grup camilere girmiş içmiş dağıtmış.
hala siz bunları destekliyorsunuz.
bu eylem tadın da bırakılmadı.
amacından çok tan şatı sayenizde (destekleyenler için) bir sürü zarar esnaf kan ağlıyor.
turizm de bitti , ne güzel taşıdınız bizi dünya basınına .
diktatör bir başbakan , halka zulüm eden polis , içkide yasak artık kimse gelmez ülkemize..
çok seviyorsunuz ülkenizi çok.
sanki umurlarındayız avrupa ülkelerinin .
açığımızı kolluyorlardı sizlerde bunları çok güzel verdiniz .
onların polisleri bizim polislerin merhametlerinin çeyreği bile olamazlar.
amerika da polisler nasıl davranıyor tv de seyretmiyor musunuz ?
elektrikli tabancaları var istediğini yapmasın veriyor 300 volt eletiriği.
vur emirleri var polislerin bunu da nasıl kullandıklarını biliyoruz.
eylem yapılır bu hak verilmiştir, ama böylemi yakıp yıkarak ,saldırarak polislere?
kaç tane otobüs yakılmış , bankalar yağmalanmış, bir takım eylemci grup camilere girmiş içmiş dağıtmış.
hala siz bunları destekliyorsunuz.
4 İNSAN öldü İNSAN!
Siz hala turizm derdindesiniz...
Pardon da ülkemde pisi pisine ölen bunca vatandaşım varken esnafın karını zararını düşünemem ben.
Yapmayın Allah aşkına, polis zulmederken, başbakan diktatörlük yaparken problem yok, bunlar dile getirilince mi problem var. Hadi bunu da geçtim olayların uzağındasınız noolursunuz yalan yanlış duyduklarınızı gerçek haberlermiş gibi anlatıp yıpratmayın insanları. O göstericiler içip içip dağıtıyor dediğiniz camilerin birindeydim ben bu cumartesi, kendi gözlerimle gördüm. Her giren ayakkabısını çıkartıp bir köşeye koyup öyle girdi, içeride yaralılara gazdan etkilenenlere yardım edildi, gidecek yeri kalmayanlar sabaha kadar bir köşede uyudu,bunlar olurken caminin imamı da ordaydı. Sonra nooldu aynı camiye pazar günü gaz atıldı, sağlık ekipleri tutuklandı.
Darbe olmasın zaten hiç iyi olmaz.Ben de artık bu eylemin bu saatten sonra olumlu bir sonuç getireceğine inanmıyorum ve kimsenin daha fazla zarar görmesini istemiyorum.Çok endişeliyimkaç gündür beraberiz beni tanıyorsunuz artık benzer görüşleri taşıyoruz ama arkadaşlar yazdıklarınız beni şok etti
bu direniş sonucu hükümet devrilmeyecek, darbe falanda olmayacak,
direnişin amacı hey görmezden geldiğin %50 de burda, demokrasi ben seçildim en çok oy benim istediğimi yaparım demek değildir mesajı vermekti, ya da ben öyle anladım
göstericiler yorgun kaç gündür uykusuz, polisler aynı şekilde bu durumda herşey olabilir, kimse sağlıklı düşünemez çünkü
İç savaşta falan değiliz arkadaşlar!
zaten gösterilerde gördüğümüz ahmet amca, fatma abla, ayşe öğretmen çoktan evlerine girdi bile
daha fazla direniş acıdan başka hiçbirşey getirmeyecek, evet bencede artık eve dönme vakti
Amerika polisi halkına zulm edıyor dıye Turk polısı de zulm edebılır oylemı ?
Ya sabr ya ..
Neyse bısey yazmıycam cvp veremedıgım ıcın değil, konu kapatılmasın dıye..[/QUOTE
ben öyle mi dedim, sizler gibi kıyaslama yaptım.
dışarıdan eleştiriliyoruz ya hani avrupa ülkelerinde manşetlerdeyiz ya asıl onlar önce dönüp kendi polislerine baksınlar demek istedim..
anlayan anlıyor ne demek istediğimi..işine geldiği gibi..
hanım efendi ben ankaradayım, eşimde başbakanlıkta görev yapıyor, kızılarda arkadaşlarımın evi var herşeyi görüp biliyoruz bizzat olayların içindeyiz. ben kul hakkından korkarım milleti yalan yanlış haberle kandırmam sizler gibi..
hanım efendi ben ankaradayım, eşimde başbakanlıkta görev yapıyor, kızılarda arkadaşlarımın evi var herşeyi görüp biliyoruz bizzat olayların içindeyiz. ben kul hakkından korkarım milleti yalan yanlış haberle kandırmam sizler gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?