Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

4 İNSAN öldü İNSAN!
Siz hala turizm derdindesiniz...
Pardon da ülkemde pisi pisine ölen bunca vatandaşım varken esnafın karını zararını nasıl düşünebiliyorsunuz?
Koyun can derdinde, kasap et derdinde bir yorum olmuş sizinki.

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede recep tayyip erdoğan çok suçlu ? okuyun bakalım yaptığı suçları ?
asgari ücret 184 tl iken 760 tl yaptın.Suçlusunhızlı tren projesini başlattın.Suçlusun köyümüze kadar asfalt yol yaptın.Suçlusunyüz binlerce konut(TOKİ) yaptın herkes ev sahibi oldu.Suçlusun Türkiye geneli 150.000 derslik yaptın, üniversitesi olmayan şehir bırakmadın.Suçlusun senden önce üniversite öğrencisine 45 tl veriliyordu sen 320 tl verdin.Çiftçiyekrediyi senden önce %59 faizle veriliyordu sen %5,2 faizle verdin suçlusun.Suçlusun Halk bankası sen den önce esnafa %47 faizle kredi veriyordu sen %13,%10 en son olarak %5 yaptın.Suçlusunsenden öncekiler camiyi medreseyi ahır olarak kullandılar sen restore ettin.Suçlusun 18 yaşına kadar ücretsiz sağlık hizmetleri verdirdin.Suçlu‐sun artık kimse hastanelerde ücret ödeyemediği için rehin kalmıyor.Suçlusun Erdoğan Sosyal dayanışma fonu 892 milyon tl iken 2 milyar 365 milyon tl ye yükselttin.SUÇLUSUN TERÖRÜ BİTİRDİN SUÇLUSUN HERGN ŞEHİT HABERİ İZLEMİYORUZ Suçlusun, enflasyon canavarını boğdun attın.Suçlusun çiftçi eksede ekmesede tarım desteği alıyor.Suçlusun borçlar ötelenip faiz alınmıyor.Suçlusun sen gelmeden önce gece yatardık ZAM, sabah kalkardık ZAM.şimdi yok.Suçlusun Türkiye orta doğunun lideri oldu.Suçlusun Türkiye dünyanın en büyük 15. Ekonomisi oldu.Suçlusun Erdoğan ders kitaplarını ücretsiz verdin.SuçlusunErdoğan marmaray projesinin temellerini bitirdin.Suçlusun Erdoğan bu ülkenin milli gelirini 800 milyar dolara çıkarttın.Suçlu sun Erdoğan Karadeniz sahil yolunu bitirdin.Suçlusun Erdoğan Türkiye’yi dünyaya duyurdun.Suçlusun Erdoğan cumhuriyet tarihinde en fazla duble yol yaptın.Suçlusunbaşbakanım 13.000 hastaneyi 31.500’e çıkardın.Suçlusun artık aile doktorlarımız var.Suçlusun Erdoğan çiftçiye mazot desteği verdin.Suçlusunbankaları batırmadın rantçıları doyurmadın kepenkleri kapattırmadın enflasyonu patlatmadın.Suçlusun Erdoğan kişi başına milli geliri 1.300 dolardan 10.000 dolara çıkardın.Suçlusun Erdoğan Türkiye de enflasyonu tek haneli rakamlara indirdin.Suçlusun imf den alıp kodamanlara peş keş çekmedin.Suçlusun başbakan, piyade tüfeği yapamayan ülkeye uçak fabrikası kurdun.Suçlusun Erdoğan çünkü kan emici vampirlerin tekerlerine çomak soktun.Suçlusun Erdoğan kardeşlik projesi başlattın.Suçlu sun Erdoğan Türkiyede ilk defa imfsiz ekonominin olmasını sağladın.Suçlusun Erdoğan çeteleri çökerttin, mafyayı bitirdin.Suçlusun Erdoğan öğretmenler eğitime hazırlık ödeneği verdin.Suçlusun Erdoğan çünkü bütün arap ülkelerindeki kişiler birbirlerine türk bayrağını nereden buluruz diye soruyarlar.Suçlusun başbakanım! Çünkü sen cumhuriyetten 2002 yılına kadar yapılan gerek alt yapı gerek üst yapı her türlü şeyin kısa sürede 3 katını yaptın.Suçlusunerdoğan özürlülerin maaşını arttırıp onlara bakanlarada maaş bağladığın içinSuçlusun gariban sofralarında iftar açtığın için.Suçlusun ücretsiz kömür dağıttığın için.İmkanı olmayan ailelerin kız ve erkek öğrencilerine her ay düzenli para verdin.Eğitim için suçlusun sen !!Açın gözünüzü! açın! Adam daha ne yapmalı ona saygı göstermeniz için? Ülkenin nerelerden nerelere geldiğini nasıl olur da görmezsiniz? Bunca şeye rağmen nasıl olur da bu kadar kinci olabilirsiniz. Inanin aklım almıyor. Ülkenin başına geçebilecek erdoğan'dan başka kim var allah aşkına? Kim daha iyisi olabilir bunca iktidarın içinden? Söyleyin Biz de bilelim? daha iyisi çıksın oyumuz onun olsun.

kaç gündür beraberiz beni tanıyorsunuz artık benzer görüşleri taşıyoruz ama arkadaşlar yazdıklarınız beni şok etti
bu direniş sonucu hükümet devrilmeyecek, darbe falanda olmayacak,
direnişin amacı: hey görmezden geldiğin %50 de burda, demokrasi ben seçildim, en çok oy benim, istediğimi yaparım demek değildir mesajı vermekti, ya da ben öyle anladım
zaten herşekilde halk kazandı, ders alması gerekenlere dersini verdi

göstericiler yorgun kaç gündür uykusuz, polisler aynı şekilde bu durumda herşey olabilir, kimse sağlıklı düşünemez çünkü
İç savaşta falan değiliz arkadaşlar!
zaten gösterilerde gördüğümüz ahmet amca, fatma abla, ayşe öğretmen çoktan evlerine girdi bile

daha fazla direniş, acıdan başka hiçbirşey getirmeyecek, evet bence de artık eve dönme vakti

Son düzenleme:

Yapmayın Allah aşkına, polis zulmederken, başbakan diktatörlük yaparken problem yok, bunlar dile getirilince mi problem var. Hadi bunu da geçtim olayların uzağındasınız noolursunuz yalan yanlış duyduklarınızı gerçek haberlermiş gibi anlatıp yıpratmayın insanları. O göstericiler içip içip dağıtıyor dediğiniz camilerin birindeydim ben bu cumartesi, kendi gözlerimle gördüm. Her giren ayakkabısını çıkartıp bir köşeye koyup öyle girdi, içeride yaralılara gazdan etkilenenlere yardım edildi, gidecek yeri kalmayanlar sabaha kadar bir köşede uyudu,bunlar olurken caminin imamı da ordaydı. Sonra nooldu aynı camiye pazar günü gaz atıldı, sağlık ekipleri tutuklandı.

4 İNSAN öldü İNSAN!
Siz hala turizm derdindesiniz...
Pardon da ülkemde pisi pisine ölen bunca vatandaşım varken esnafın karını zararını düşünemem ben.

ne için öldü hanımefendi ?
savaş vardı ülkemizi elimizden almak istiyorlardı , bizim insanımız da canını feda etti değil mi ?
kendi polisine savaş açan taşlayıp küfürler edip , attıkları taşlar içlerinden kişilere de geldi.
sorumlusu yine eylemciler, desteklediğiniz.

izleyin bakalım videoyu ?
polislere balkondan saksı atıyor , diğer grup taş. masayı atmak isteyenler bile var.
gaz bombası atmış çok mu ,,
yok onuda yapmayacak öyle bakacak aynısı amerikaya yapılsa polis direk sıkıp öldürürdü.
beyaz saraya eyleme gitseler hazırlık yaparken bile canlarından olurlardı.
dua edin ülkemizin polisine , demokrasisine.
https://www.facebook.com/photo.php?v=586051334759899

Amerika polisi halkına zulm edıyor dıye Turk polısı de zulm edebılır oylemı ?
Ya sabr ya ..
Neyse bısey yazmıycam cvp veremedıgım ıcın değil, konu kapatılmasın dıye..

arkadaslar bence de artık polemige girmeyin bu saatten sonra aynı seyleri tartısmanın anlamı yok isteyen istedigini yazsın cevap vermeyede gerek yok kimsenin dusunceleri degiştiremeyiz banlanmayın

Son düzenleme:
Kaş yapayım derken göz çıkardınız Akp nin oylarını 2ye katladınız.Gerçekten eve dönülsün artık.

hanım efendi ben ankaradayım, eşimde başbakanlıkta görev yapıyor, kızılarda arkadaşlarımın evi var herşeyi görüp biliyoruz bizzat olayların içindeyiz. ben kul hakkından korkarım milleti yalan yanlış haberle kandırmam sizler gibi..

Darbe olmasın zaten hiç iyi olmaz.Ben de artık bu eylemin bu saatten sonra olumlu bir sonuç getireceğine inanmıyorum ve kimsenin daha fazla zarar görmesini istemiyorum.Çok endişeliyim

angell ben senin yazdığın daha doğrusu kopyala yapıştır yaptığın seylere tek tek cevap yazarım ama değmez saygı göstermek için saygı görmek gerekir benim basımda kendi %50'sini güzelce ihya eden ama bir kesimi susturan ve hakaret eden bir basbakan var Ne mi istiyorum hükümetin düşmesini değil, saygı göstermesini Beni de kendi %50'sinin içine katmaya çalışmamasını Senin gibi düşünmeyenlerin özgürlüğünün alındığı bir ülkede ekonomi şaha kalksa ne olacak o ekonomi zaten yine seni kalkındıracak beni değil özgürlüğüm olmadan ekonomiyi neyleym

sen şimdi yazacaksın neyin özgür değil diye, az önce yazdım kendi kuzenim polis şuan ist.da bizzat müdahalede bulunuyor, bir resim paylaşmış ''Faceten polise devlete laf edenlerin ekran görüntüsünü alın bana yollayın'' diye, bunu diyen akp üst düzey kadrosundan, korkumdan face hesabımı kapattım neden biliyor musun bir ay sonra kpss.ye gireceğim için

şu an gözaltında olanları düşünmekten ders çalışamıyorum, polisin yaptığı insanlık dışı eylemler iyice meçhule karışsın diye kasklarındaki sicil numralarını bantla kapatıyorlar

sen hala asgari ücreti 760 TL yaptı diyorsun yahu el insaf sanki dün 180 tl miydi 10 yılda yaptı az bile yaptı

yeminle tükendik aynı cevapları vermekten tahriklerden ya
ya hu cok zorunuza gittiyse gidin dilekce yazın gerekli merciilere(basınızdakilere) başvurun eylemi bitirin kadınlar kulübü eve dönsün deyince tüm Türkiye eve mi dönecek? hangi mantıktasınız ya hu
öfff yazmayacaktım da neyse daha da yazmam anlayana sivri sinek saz.

Son düzenleme:

Haa tamam eşiniz başbakanlıktaysa kesin doğru bilgilerdir..
Anladık biz sesi rahat olun da hemen dine bağlamayın öyle kul hakkı falan ..
Biz bilmiyoruz zaten kul hakkını ..
O yuzde ölenler sizin için değersiz bizim için değerli..

Allah insanlara vicdan versin insallah...

Gozleri donmus artik insanlarin.

Olenler var diye sevinenlere mi yanayim, oldurmek icin kendini sokaga atanlara mi?

Gercekten tahammul edemiyorum.

Nefretten ne diyeceginizi sasirdiniz herhalde.

Ben yatiyorum, allah burada birseyler icin didinen arkadaslara sabir versin..

Gaddarligin bu kdarina pes..

Eyvallah ne diyim, gerçekten kul hakkından korkuyorsanız inşallah bir gün yaşananları bire-bir gözlemleme imkanı bulursunuz ve gerçeğe birinci elden erişirsiniz.

eylemci kardeşleriniz, tencere kapaklarla eylemlerde .
muhabir soruyor ne için yapıyorsunuz ? iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar (konuşacaklar da )
çünkü ellerinde biraları oldukları için, kafaları güzel tabi.
sabah olunca hepsi unutuyor dur her şeyi :)
allahım sen bizleri böyle insanlardan koru, ellerine düşürme ...

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151638599248979

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…