Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
borsa düştü..2003 ten bu yana bu denli bir düşüş yaşandı %10.47 yanılmıyorsam...İç çatışma cıktı resmen kendı basınızı yıyın dıyor sımdı uluslarası basında cıkan haberler sonucu cogu ulke...Vah ki ne vah burada sosyal medyada bırbırıne laf atan 40 yıllk arkds olup bırbırını sılen surada bıle tartısmayı beceremeyen kısılere seslenıyorum, sen kendı ulkendekıne sahıp cıkamassan, kendı ulkende yasadıgın kardesıne saygı duyamassan, sosyal medyanın etkısıyle saman alevı gıbı kopurup anlık sevdalara , gosterıslere dalarsan amacvından sapar bunun adına da eylem hakkı aramak dersen sen sana saygı duyulmasını,sahıp cıkılmasını asla bekleme...Düşman oldu resmen bırbırıne herkes nefretle bakıyor lıstemde bu duruma tepkı vermeyenın ben ta ...dıye devam edıp arkdslıoklarını bıtırıyor, bankalar yagmalanıyor agaclar sokuluyor polısler sıvıller yaralanıyor maddi manevi kaybımız büyük...Ne eylemcılerı onaylıyorum ne su an kıbırınden odun vermeyıp sadece oy veren rakamı kayıran, özgüven patlaması yasayan basbaskanımızı ..Kendi basımızı yıyoruz ve ben bunu üzülerek izliyorum ...Allah bizi ve ülkemizi daha beterinden korusun diyorum

Deli ile daglar astim, cahille düz yolda sastim:) Güzel atasözü.
Hala olaylarin ciddiyetini anlamayanlar var.
Hükümet kanadi gözünü acti, üstüne düseni yapti!
Simdi sira eylem icin sokaga dökülenlerde.
Ama hic zannetmiyorum önüne gecebileceklerini.
Olay baska cünkü, konu gezi parki degil.
Allah yardimciniz olsun.
Insallah yaniliyorumdur ama cok kötü günler bekliyor Türkiye yi.
Yillardir bu firsati bekleyenler kacirmak istemeyecektir.
Sessiz kalan kesimide sokaga dökebilmek icin bir fitil atesleyeceklerdir.
Suriye, Iran, Irak ( belli kesim), Israil, bunlari gectim, icerdekiler bile kacirmaz bu firsati.
Hatta realist olacagim hapishanedekilerden biri bile " ulan benim hayatim yanmis, karistirin ortaligi" emri bile verebilir.
Sadece su mevlid kandili insallah sessiz, sakin gecer.
Sizler göremesenizde, eger bir fitil ateslenirse geleceginiz cok karanlik.

Tarafsız bakamıyorsun anlaşıldı.

Terör mü bitmiş?oqullarımız askerden eve saq mı geliyomuş :44:
hangi ülke ve hangi başbakandan bahsediliyor burda :44:

Arınç ın açıklamalarını dinleyemedim,ama kimseyi ikna etmemiş gibi duruyor.
Açıklamadan sonra Kanyonda göstri başlamış.
Taksim e gidiyormuş gruplar,depolanacak malzeme istiyorlar.

canım tabiki kimseyi ikna edemez ne söylediğinin önemi yok ki söylemesi gereken başka biri muhatap almıyor kimse..evet gayet ılıman ve düzgün cümleler kullandı ama bir Atatürk diyemedi yine bu vatanı 1923 de hep birlikte kurduk diye başladı konuşmasına Atatürk silah arkadaşları ve bizler diyebilirdi demedi...Bende zaten muhatabım olmayan kendilerinin sonrasında ne söylediğini ciddiye almıyorum..

bunlar için özür dileyebilir mi acaba

AKP'li Üsküdar Belediyesi toplam 7 milyon 370 bin liralık vergi borcuna karşılık mülkiyeti kendinde bulunan dört camiyi sattı.

Bulgurlu'da iki cami, Çengelköy'de bir cami ve Selimiali'de bir cami belediyenin borçlarına karşılık hazineye satıldı.

AKP'nin Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, belediye meclis üyelerine gönderdiği yazıda, 17 Aralık 2012 tarihinde Belediye Meclisi'ni olağanüstü toplantıya çağırdı. Yazıda gündemde belediyenin vergi borçlarına mahsuben taşınmaz devrinin ele alınacağı belirtildi. Ancak bu taşınmazların neler olduğu meclis gündemine getirilmedi. Mesele sonradan anlaşıldı.

AKP'li belediye, Çengelköy'deki camiinin metrekaresini 2 bin 171 liradan, Selamiali'deki caminin metrekaresini bin 154 liradan, diğeri de 609 lira ile 850 liradan hesapladı.

7 milyon 370 bin 580 liralık camiler jet hızıyla satıldı.

Angel işsiz insanlar yok mu ülkede atanamayan öğretmenler yok mu,740 tl asgari ücret 4 kişiye yeter mi,kadınların eğer kocaları onları döverse sığınabileceği bir yer var mı,polis her zaman her olayda haklı mıdır,üçüncü köprünün ismini halka soramaz mıydı hükümet lütfen cevapla.

Hala hükümeti savunanlar için söylüyorum..

Biz burada sizi ikna etmeye çalışırken yeni yasa yarın meclise sunuluyor..

Peki ne yasası biliyor musunuz ?

milli park,orman ve su havzalarını imara açan kanun tasarısı..

Hala ama başbakan onu yaptı,, şunu yaptı teröre son verdi, harç kaldırıldı, burs bağlandı yaptı da yaptı !

Ben hala harç yatırıyorum..

Teröristler daha dün bir askeri vurdu.

Hani biz askeri severdik ! hani askere giderken analar ağlar, uğurlama yapılırdı.

Ne oldu da birden şehitlere kelle der oldunuz ???

Yarın bir gün Allah korusun ama sizin çocuğunuz bu vatan için şehit düşse ülkenin başbakanı kelle dese ?

Ben 92 doğumluyum.

Ailem Samsunda, ben Ankarada okuyorum.

2000 yılından beri hep aynı safsata neymiş Samsun- Ankara yolu yapılmış. !

Hangi yolmuş o ?

Benim neden haberim yok..

Biri Başkent biri Büyükşehir..

Hala taa Atatürkün zamanında yapılmış yol kullanılıyor.

Sürekli bir yol çalışması var ama ne hikmetse yıllardır bitemedi.

Ama soran olursa otobana dönüştürüldü bu yol !

İnanmayan varsa buyursun ağarlayayım..

Neymiş askeri maaş yükselmiş.

Ee yükselecek tabi.

Simit bile 3 lira olmuş, bir araba almaya kalksan 40 bin araba (ortalama ) vergisi cartı curtu 5 bin lira.

Daha dün büyük bir marketten alışveriş yaptık 4 saksı 50 lira

15 lirası vergi ?????

Eee hadi ben fazla dindar değilim, hükümet yanlısı da değilim yararlanamam getirdiği artılardan.

Benim kapalı arkadaşlarım da var Akpye oy atan da..

Onlar da işsiz ??

Ne anladım ben bu işten..

özel hastaneler ücretsiz oldu şükredin artık gidebiliyorsunuz falan filan.

sen gözlerini kapatmaya devam et senin benim yüzümüz suyumuz hürmetine değil.

birilerinin hanımlarının ortağı olduğu özel hastaneler için.

kim bana ne anlatıyor ya?

hayatta unutamayacağım en büyük haksızlık öğretmen olduğum için 2010 kpss daha onun hesabı verilmedi.
kim bana ne anlatıyor ya????????

hak hak diye bağıran insanlar ''enayiler'' diye diye geçtiler önümüzden okullara.
Rabbim görüyor ya o bile benim için umut

size en güzel cevap bu videodur izleyin.
kim kime zulüm ediyor...
polise adam balkondan saksı atıyor , masayı atmak isteyen bile var .
ama polis haksız , hiç müdahale etmeyecek..
bunları bizi kınayan avrupa ülkeleri yapsa çoktan polis canını almıştı.

https://www.facebook.com/photo.php?v=586051334759899

kime ne anlatıyorun??????

vergi mi veriyor????
ne kadar veriyor??
işsizlik mi çekiyor???

yol mu pehhhh adamın uçakları var seni beni havasında boğar.

Arınç o elit kesimin düğününü mahvolmasından utanmadan bahsetti mi gerçekten?
Ve bunu söylemesine rağmen hala bunlara hak verenler var mı gerçekten?
Bizim iki kardeşimiz öldü ve düğünden bahsediliyor öyle mi?
Beddua etmemek için zor tutuyorum kendimi

boşa kürek sallıyorsunuz. lütfen ömrünüzü törpülemeyin artık.

Harçlar kaldırılmış.Sanırım seyahat esnasında Türkiye diye başka ülkeye kaçırıldık ve Türkiye diye bizi kandırıyorlar ve bizler harç ödüyoruz hala.
Milli Eğitime dev bütçe ayrılmış.O yüzden ben okulum için kapı kapı dolaşıp yardım dileniyorum.Oyuzden en az zammı alan memur kesimi MİLLİ EĞİTİM BAKANLIGINA BAGLI öğretmenler.Vah vahh dev bütçeye bak hele.
Orası hangi Türkiyeyse onu istiyorum ben.

Genelde demokratik yollarla yapıyoruz savaşımızı. Seçim yapıyoruz. Sokaklara çıkıp şımarık çocuklar gibi istemiyorum işteee diye yırtınmıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…