- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Ortalığı karıştırmak isteyenler sokakta canım :) Sen olayları yalnış anladın heralde.
bunda benim suçum yok:))
konu başlığıını yazan ve konuyu açan kim.pardonYetkiliye söylendi zaten.
Canınız değilim, ben nasıl -siz diye hitap ediyorsam, sizde bana öyle hitap edeceksiniz. Öncelikle bu anlaşılsın...
Siz böyle iki-üç mesajla forumları, sosyal medyayı karıştırıp sonrasında erkenden uyurken, biz gözleri yaşlı neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Vicdanından gram ses gelmeyen insanlara cevap veriyorum bir de. Bu son yazışım size ve sizin gibilere. Yüce Allahıma havale ediyorum sizleri. Son olarak; YALNIZ diye yazılır YALIN olmaktan gelir, Yanlız yazılmaz...YANILMAKTAN gelir YANLIŞ yazılır, Yalnış yazılmaz. Hadi selametle
Kim sorumluysa o halletsin dedim. Uzatmayalım artık.konu başlığıını yazan ve konuyu açan kim.pardon
kizlar, yabanci diliniz varsa, yabanci forumlara girinde bir okuyun!!! ben gururuma yediremiyorum bunlari!
resmen, biz Türklerle dalga geçiyorlar! nasil seviniyorlar anlatamam!
birkaç gün önce övgüyle Türkiyemi övenler, bugün iç savaş çikiyor diye her yere haber saliyorlar!!
üstelikte haberler o kadar abartilmişki, yok yüzlerce ölü falan!!
ne kadar aci Allah'im
nasıl işinize geliyor ise öyle yorumluyorsunuz.
başbakan din den bahsetse dini karıştıryor dersiniz.
işinize gelen sözü peygamber efendimiz kopyalayıp yazıyorsunuz.
ben cemaat felan bilmem , eşimde okadar zor şartlar altında çalışıyor ki cumartesi yok pazar yok .
can güvenlikleri yok, ama sizler aldığı parayı bile söz konusu edersiniz.
valla çok kaymak bir iş polislik.
bu şartlardan eminim siz hiçfaydalanmıyorsunuz, açların karnı doymuştur.
bence buda bir şey sevinmeli insan ..
siz yazınca tahrik yok ama ?
polislerimizi kötüleyince , yalan yanlış haberler paylaşıp milleti galeyana getirince tahrik yok ?
bak biz sizlere saygı duyduk ,ama biz yorum yapalım çek git , yorum yapmayın diye savunmaya geçiyorsunuz.
sözde çok medenisiniz ! sözde çok laiksiniz !
ama hala karşı görüşlere saygı duyulacağını maalesef öğrenememişsiniz.
Ülkesini satıp yalan haber yapanlar için tatmin edici bir sonuç. Gün gelir devran döner her şey yerli yerine oturur.kizlar, yabanci diliniz varsa, yabanci forumlara girinde bir okuyun!!! ben gururuma yediremiyorum bunlari!
resmen, biz Türklerle dalga geçiyorlar! nasil seviniyorlar anlatamam!
birkaç gün önce övgüyle Türkiyemi övenler, bugün iç savaş çikiyor diye her yere haber saliyorlar!!
üstelikte haberler o kadar abartilmişki, yok yüzlerce ölü falan!!
ne kadar aci Allah'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?