- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Terör AKP yi istemediği için saldırılarını artırmıştı. Sen de AKP yi istemediğin için destek veriyorsun provakasyonlara. Söyle bakalım hangi taraftasın.
özel hastaneler ücretsiz oldu şükredin artık gidebiliyorsunuz falan filan.
sen gözlerini kapatmaya devam et senin benim yüzümüz suyumuz hürmetine değil.
birilerinin hanımlarının ortağı olduğu özel hastaneler için.
kim bana ne anlatıyor ya?
hayatta unutamayacağım en büyük haksızlık öğretmen olduğum için 2010 kpss daha onun hesabı verilmedi.
kim bana ne anlatıyor ya????????
hak hak diye bağıran insanlar ''enayiler'' diye diye geçtiler önümüzden okullara.
Rabbim görüyor ya o bile benim için umut
canım onun kocası atanamadığı için polis olmuş
Günlerdir ömrümü yediniz, ya burada mevzu akp'ye oy veren insanları ikna etmek mi? siz değil miydiniz eylem yapanlara yardım duyurusu yapacağız diyen.
İnsanlara akp' yi seviyorum, şunları şunları yaptı dediği için kızıp tepki gösteriyorsunuz ama sizler de koyun fotoğrafı koyuyorsunuz, parti hakkında ağzınıza geleni yazıyorsunuz, akp'nin icraatlarından bahsettiklerinde parti savunuculuğu deyip şikayet ediyorsunuz.
Bakın akp, chp, mhp herneyse kimse burada ne karalasın, ne savunsun, ne birbirinize beddua edin, ne de yalaka deyin.
Yeter artık yeter!
İnsanız insan, bırakın o parti bu partiyi, en azından insan olduğumuz için birbirimize saygı gösterelim.
Kim haddini aşan yorum yaparsa banlanacak.
Konuyu siyasete döktünüz, propagandaya döktünüz yeter artık.
İşte ayarı koruyamıyorsunuz. Bu konu son kez kapatıldı ve emsal konu artık açılmayacaktır.
ne için yola çıkıldı neler yazıyorsunuz ! Biz taviz 1 verdikçe 3 suistimal ediyorsunuz.
Bu güne kadar sağduyusunu koruyan YALAN haber paylaşmayan ağız tadında bırakan herkese teşekkür ederiz.
ve ricamız siyaset yapacaksanız başka mecralar buna daha uygun...
--------------------------------
Ülkenin içinde bulunduğu durumla ilgili dilimin döndüğünce yazdığım , bu eylem artık durmalı dediğim cümlelerim var .
Şimdi sözler misiniz bana bu kadar büyük bir platformda ben bunları nereye yazmalıyım ?
Günlerdir konular açılıyor , kapanıyor , birleşiyor , sonra tekrar açılıp bir daha kapanıyor. İyi niyetinizi ve çabanızı görmeyecek kadar kör değilim elbette.İşler çığrından çıkınca çare susturmak oluyor konuşmasını bilmediği halde söyleyecek sözüm var sananları.
Ama bir yandan da kayıtsız kalınmıyor değil mi ? İşin içinde olmak gerek . Konu tekrar açılıyor .Eyleme destek verenlere buyrun buradan yazın deniliyor...Ya vermeyenler ? Ülkesine bunu reva görmeyenler ?
Açılan başlık sadece yardım duyurusuda değil üstelik .Yine mesneti belli olmayan twitlerle dolu , yine alkışladıkları köşe yazıları ile ...
Biz alkışladıklarımızı nerede paylaşacağız ? Yeni başlıkta demeyin bana , adı konulmuş.Sadece eyleme yardım mesajları diye ...Ben yerimi bilirim , yerim orası değil !
Bu şekilde , istemeden de olsa , destekleyenlere paylaşım alanı sağlarken diğerlerini susturmuş oluyorsunuz.Oysa ki her iki görüş sahibininde çizgiyi aşan mesajları oldu şimdiye kadar.
Şimdi söyler misiniz bana ? Ben , XXXX ... Bugüne kadar yazdığım iki-üç mesaj gibi ''kendimce'' doğru olanı nerede paylaşacağım bu sitede ?
İlgili konuda bir kaç mesaj kibledim az önce , uyarı ile açılan bir konuda , en ufak göz yumma ; devamını getirecektir çünkü.Cevapsız kaldı şikayetlerim .
Ya eyleme destek vermeyenler içinde bir konu açılmalı ya da şuan mevcut konuda bir hatırlatma yazılmalı ya da başlığı değiştirlmeli.Aksi halde siz susun destekleyenler konuşun gibi son derece taraflı bir tutumun içinde yer alıyorsunuz istemeden de olsa.Gözden kaçmasın lütfen .
--------------------------------
Bir yumurta dışarıdan bir güç ile kırılırsa hayat sona erer !
Bir yumurta içeriden gelen bir güç ile kırılırsa bu sefer yeni bir hayat başlar !
Muhteşem şeyler içeriden olur ve vakti, zamanı gelince açığa çıkar...
Bir yumurta dışarıdan bir güç ile kırılırsa hayat sona erer !
Bir yumurta içeriden gelen bir güç ile kırılırsa bu sefer yeni bir hayat başlar !
Muhteşem şeyler içeriden olur ve vakti, zamanı gelince açığa çıkar...
açıkçası çok çok karamsar değilim, bu tür olaylar sadece bizim ülkemizde olmuyor, zamanı tam hatırlayamıyacağım, fransada bir grup insan ayaklandı, sokaklar alev topuna döndü, ne oldu battı mı Fransa . ülkemiz içinde bu gibi olaylar demokrasi yolundaki keskin virajlardır . hala halkımıızın içindeki sağduyu uyankıtır. hala bir neslini kaybetmiş türk halkı anılarını silip atmamıştır. bizi öldürmeyen eminim daha da güçlendirecek Türkiyede arap bahar bekleyeneler derin hayal kırıklığı yaşayacaktır.her kelimene katılıyorum ausencia.
şimdi kim ne kazandı ne kaybetti.
durakları,reklam panolarını,kaldırım taşlarını,bankaları yaktın yıktın Türkiye kaybetti.
borsayı etkiledin Türkiye kaybetti tabi birileri %15 kazandı onlar kimler kim bilir.
turizmi etkiledin Türkiye kaybetti.
olimpiyatları etkiledin Türkiye kaybetti.
ileride kredi notun düşecek, ülkeye yabancı yatırım gelmeyecek, kaygan zemin denecek Türkiye kaybedecek.
niye çünkü sen içindeki provakatörleri ayıklamadın Türkiye kaybetti.
eylemin başlarında şöyle bir iddaa ortaya atıldı "eylem 48 saat sürerse hükümet düşecek"
binlerce insan buna inandı ve paylaştı.
yahu bir otur düşün olabilir mi böyle birşey akla mantığa sığıyormu.
işte bende bu yüzden eyleminde belli bir eğitim seviyesine sahip insanlar tarafından yapılması gerektiğini savunuyorum.
eylemin hakkı olduğunu kanunda yer aldığını bilen ve ayrıca yine aynı kanunda eylemin güneş batmadan 1 saat önce bitirilmesi gerektiğinin de farkında olan insanın eylem yapmasını istiyorum.
ama hala birileri gecenin bir vakti şuralara saklanın ıp leriniz şöyle yapın böyle yapın derdinde.
o saatte yapılan eylemin kanun dışı olduğunun da farkında mı acaba.
evet tamam mesajını ilettin.
ama nereye kadar sürecek bu.
ne isteniyor.
şimdiden bazıları mezhep olayını bile bu gösterilere dahil etmeye çalışıyor.
birileride ellerini ovuşturup çekilmiş köşede bunları izliyor.
açıkçası çok çok karamsar değilim, bu tür olaylar sadece bizim ülkemizde olmuyor, zamanı tam hatırlayamıyacağım, fransada bir grup insan ayaklandı, sokaklar alev topuna döndü, ne oldu battı mı Fransa . ülkemiz içinde bu gibi olaylar demokrasi yolundaki keskin virajlardır . hala halkımıızın içindeki sağduyu uyankıtır. hala bir neslini kaybetmiş türk halkı anılarını silip atmamıştır. bizi öldürmeyen eminim daha da güçlendirecek Türkiyede arap bahar bekleyeneler derin hayal kırıklığı yaşayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?