Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terör AKP yi istemediği için saldırılarını artırmıştı. Sen de AKP yi istemediğin için destek veriyorsun provakasyonlara. Söyle bakalım hangi taraftasın.

İstemedi tabi yan cebime koy misali,dağdan inen köpekleri davul zurnayla karşılayan hiç bir müdahalede bulunmayan hangi iktidardı acaba!!!

Günlerdir ömrümü yediniz, ya burada mevzu akp'ye oy veren insanları ikna etmek mi? siz değil miydiniz eylem yapanlara yardım duyurusu yapacağız diyen.

İnsanlara akp' yi seviyorum, şunları şunları yaptı dediği için kızıp tepki gösteriyorsunuz ama sizler de koyun fotoğrafı koyuyorsunuz, parti hakkında ağzınıza geleni yazıyorsunuz, akp'nin icraatlarından bahsettiklerinde parti savunuculuğu deyip şikayet ediyorsunuz.

Bakın akp, chp, mhp herneyse kimse burada ne karalasın, ne savunsun, ne birbirinize beddua edin, ne de yalaka deyin.

Yeter artık yeter!
İnsanız insan, bırakın o parti bu partiyi, en azından insan olduğumuz için birbirimize saygı gösterelim.
Kim haddini aşan yorum yaparsa banlanacak.

özel hastaneler ücretsizmiş de miş... ben hamileyim her ayda doktora gidiyorum üstelik özele her gittiğimde geçen seneye göre 2 kat fazla para ödüyorum... gelinkız adayımız iki senedir kpss mağduru, sırf bu yüzden gidip istiyemiyoruz, babası atanmadan olmaz diyor of of o kadar dolu ki içim ne desem ne konuşsam şaşırdım artık... okusan da yazsan da hakkını arasanda suçlusun... hakkını ara çapulcu ol, koskoca cumhuriyeti kur ayyaş ol...

canım onun kocası atanamadığı için polis olmuş

bilmeden böyle ezbere konuşursunuz işte...
sizlerden de bu beklenir hiç şaşırmam..
makarna alanlardanmıyız
cemaatçimiyiz
dindarmıyız
insanları böyle ayırt ediyorsunuz.
BENİM İÇİN İNSANLAR İKİ YE AYRILIRLAR

İYİ İNSANLAR , KÖTÜ İNSANLAR...
BU ARADA DİNİMİDE ÇOK SEVİYORUM MUHAFAZAKARIM.
AMA BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.
SİZLERİN GÖZÜNDE CAHİLİZ , EVDE OTURUYOR OLUYORUZ :)

Konuyu siyasete döktünüz, propagandaya döktünüz yeter artık.

İşte ayarı koruyamıyorsunuz. Bu konu son kez kapatıldı ve emsal konu artık açılmayacaktır.

ne için yola çıkıldı neler yazıyorsunuz ! Biz taviz 1 verdikçe 3 suistimal ediyorsunuz.

Bu güne kadar sağduyusunu koruyan YALAN haber paylaşmayan ağız tadında bırakan herkese teşekkür ederiz.

ve ricamız siyaset yapacaksanız başka mecralar buna daha uygun...

benden daha iyi yazmışsınız...

Bu topikte benim ve Kazen'in defalarca uyarıları oldu, yorumların saygı çerçevesinde yapılmasını, sağduyulu olunmasını istedik, yönetim tarafsızdı ama malesef bazılarınız tarafsız kalamadı, herkes bu ülkenin insanı, kimin kime oy verdiği, partiler bu kadar ön plana çıkmamalıydı.

Hakaret etmeden fikrini söyleyen insanlara demediğinizi bırakmadınız,
Oy verenlere koyun muamalesi yaptınız,
Amacı masum olan demokratik hakkını kullanıp sokakta halay çekenlere hakaret ettiniz,
Birbirinizin düşüncelerine önem vermediniz,
Siyasi liderlere etmediğiniz hakaret kalmadı,

bu ve bunlar gibi sebeplerden konu kapatılmıştır, benzer veya devam niteliğinde konular açılmasına izin verilmeyecektir.

Demiştim ya bazen susmak taraf tutmaktır diye ...

Çok sevdiğim argo bir cümle ile başlıyayım ; "ölüyü çok yıkarsan boku çıkar"

Defalarca dile getirdim bir gün eylem yapılmıştır ve tadında bırakılmalıdır. Bu sabah haberlere bakıyorum ne kadar yasa dışı örgüt varsa hepsinin bir masası kurulmuş.

Bu eylem üzerinden nemalanan partiler ? Israrla siyasi düşüncelerini empoze etmek isteyenler ? Saygısızlık ise tavan...

Onuda bırakın yurt dışından alınan sanal destek ? Vay be ne mutlu olduk X partinin sitesini indirdiler.... "Amerika defol diyenler Amerika merkezli bu sanal saldırıları" alkışladılar.

IMKB pazartesi günü %10 değer kaybederken salı günü %5 değer kazandı ve bundan birileri %15 indirdi hemde 24 saat içinde.

Eylemmiş, destekmiş kimin umurunda ? İkinci günden itibaren renk değiştirdi...

Birinci gün amaç üzüm yemek olurken sonrasında amaç bağcıyı dövmeye döndü. Hep derler ya "Türk gibi başla Alman gibi bitir" başlangıç güzeldi de bitirmeyi bilemedik.

Bir sürü yalan dolan haber, mesaj verildi bunu neden uzatıyoruz artık ? Tadında bırakmıyoruz.

Hep aynı ata sözlerini yazıyorum ama işte durum budur, filler ve çimler...

bu eylemler artık durmalı.
geri dönüşü olmayan şeyler olmadan durmalı.
yeter artık bitsin yetmeli bitmeli.

Dün taksim gezi parkında eylem şenlik havasında geçti . En ufak bir taşkınlık olmadı .

Antalya da bu kez polis eylemcilere karanfil dağıttı .

Bir çok şehirde İstiklal marşları ve tencere tava eşliğinde olaysız yürüyüşler yapıldı.

Buraya kadar manzarada sorun yok .

Ya dün gece Tunceli ve Hatay da yaşananlar ?

Ya dün gece Dolmabahçe'de provakatörlerin polisle çatışması , verilen zararlar ve daha tuhafı buradaki göz altına alınanların büyük kısmının yabancı uyruklu olması ?

Dün ankara eyleminde kimlerin yaptığına hepimizin hem fikir olacağı TÜRK bayrağının yakılması ?

Bayraklarla İstiklal marşı söyleyenlerle bayrak yakanlar aynı havayı solumaya başlamışsa o işte bir terslik yok mu ?

Olayın başında da dedim , yola çıktın , sonra dönüp baktın ,yol arkadaşarın kim olmuş ?

Senin açtığın yolda bunu fırsat bilerek kimler pususundan çıkmış ?

İşte bu noktada '' ben haklı eylemimi yapıyorum '' diyerek vicdanlar rahatlatılamaz .

İşte bu noktada ''3-5 çapulcuya boyun eğmem '' denilemez.

Herkes korku içinde , bir taraf Başbakan inadını kırsın diye beklerken diğer taraf direnişçiler neden inat ediyor diyor ?

Cumhurbaşkanından ve Bülent Arınçtan istenen ılımlı mesaj gelmişken , ille o başbakan buraya gelecek diye diretmenin , ülke uğruna direndiğinizi söylemekle ne kadar ters orantıda olduğu neden hala görülmüyor.

Eylem ülkenin bitişini ellerini ovuşturarak bekleyenlere en büyük fırsatı vermiştir.

Bugün kandil herkes korku içinde.Hangi tarafın provakatörü hangi eyleme el atacak diye ?

Eylem ekonomik krizi kapıya getirmiştir.

Antalya da en küçük turizm işletmesinde bile günde % 25 rezarvasyon iptalinin ülke turizm gelirine oranını varın siz hesap edin.

Çin ve Japonya nın şansı kalmamıştı neredeyse , olimpiyat kapımızdaydı .Şimdi hayal oldu ?

Ha biz ne derdindeyiz sen ne derdindesin mi olay ?

Ülkenin geri adıma sebeb olacak her türlü '' ideolojik inatlaşmanın '' ülke sevdasından uzak olduğunu düşünüyorum çünkü.

Eylem , ülkeyi korku sahnesine dönüştürmüşse ; bu işte bir terslik yok mu ?

Tekrar yazıyorum , amaç ilk gün ne ise bugünde o olabilir eylemciler için , samimidir belki de .Ama olay boyut atlamıştır .

Dün sağ - sol derken bugün alevi-sunni eklenmiştir . Buna müsade vermemek evlere çekilmek ve sokaklardaki hainlerin bu şekilde temizlenmesine fırsat vermek gerekir.

Evet , teşekkürler . Bu konuda eylemin artık ağız tadını bozduğu bir ortamda iki kelam yazmamıza fırsat verdiğiniz için .

iş öyle bir noktaya geldi ki gülüyorum DTP eş genel başkanı Demirtaş grup toplantısında , partilernden hiç kimsenin bu olaylara karışmadığını karışmasın istemediklerini söyledi. onlar bile sütten çıkmış ak kaşık oldular, herkesden çok düzeni isteyen oldular. çekilip bi köşye , vayy şu Türklerin yaptıklarına da bakın hele , ne kadarda caniler diyen oldular. o zaman biz dediğimiz bizlerin kavgası neydi?

Son düzenleme:
maalesef ki el birliğiyle ülkemizi bölmek isteyen, kardeşleri birbirine kırdırmak isteyen,bu millet parçalansın, canı yansın, zarar görsün isteyen kişilere ellerimizle kapı açtık ve sonuç: artık meydanda onlar var kamuya, devlete, polise, bize zarar veriyorlar yakıp yıkıyorlar ve biz açtığımız kapıyı maalesef bile bile hala kapatmıyoruz onlara. herkesin kızdığı polise bırakıyoruz onları ne yaparlarsa yapsın diye. polis nereden bilecek. kimin aranızdan olduğunu kimin olmadığını en iyi siz bilirsiniz. onları çıkarın, onlara kapıları kapatın artık. dün bir eylemcinin çektiği video da polis 66 saattir uyumadım diyor. 4 gündür evini görmeyen eşini görmeyenler var. artık biraz polise yardımcı olalım. bu tahribatı büyümeden beraber onaralım. artık provokatörlere yol, meydan vermeyelim. onlar sadece polisin değil hepimizin düşmanı. bayraklarımızı bile yakıyorlar görmüyor musunuz? bu eyleme artık son verilmeli. zaten herkes mesajı aldı. bundan sonrası hepimizin zararına gördüğünüz üzere. artık yeter lütfen.

Bu da benden samimi bir itiraf olarak gelsin...

15-20 yıl önceki ausencia olsa , o ilk gün o eylemde yer alırdım .

Hem de mütevazi olamayacağım , içinde bulunduğum grubun liderliğini yapardım .

Ama olaylar şekil değiştirmeye başladığı anda '' Hadi arkadaşlar ! Biz bu değiliz , gövde gösterisi yapmak bize yakışmaz , fırsat verenlere inat fırsat vermeyeceğiz , evlerimize ...Bu yenilgi değil , bilakis anlayana zaferdir '' derdim...

Çünkü derdim sadece VATAN olurdu .

Son düzenleme:
her kelimene katılıyorum ausencia.
şimdi kim ne kazandı ne kaybetti.
durakları,reklam panolarını,kaldırım taşlarını,bankaları yaktın yıktın Türkiye kaybetti.
borsayı etkiledin Türkiye kaybetti tabi birileri %15 kazandı onlar kimler kim bilir.
turizmi etkiledin Türkiye kaybetti.
olimpiyatları etkiledin Türkiye kaybetti.
ileride kredi notun düşecek, ülkeye yabancı yatırım gelmeyecek, kaygan zemin denecek Türkiye kaybedecek.
niye çünkü sen içindeki provakatörleri ayıklamadın Türkiye kaybetti.

eylemin başlarında şöyle bir iddaa ortaya atıldı "eylem 48 saat sürerse hükümet düşecek"
binlerce insan buna inandı ve paylaştı.
yahu bir otur düşün olabilir mi böyle birşey akla mantığa sığıyormu.
işte bende bu yüzden eyleminde belli bir eğitim seviyesine sahip insanlar tarafından yapılması gerektiğini savunuyorum.
eylemin hakkı olduğunu kanunda yer aldığını bilen ve ayrıca yine aynı kanunda eylemin güneş batmadan 1 saat önce bitirilmesi gerektiğinin de farkında olan insanın eylem yapmasını istiyorum.
ama hala birileri gecenin bir vakti şuralara saklanın ıp leriniz şöyle yapın böyle yapın derdinde.
o saatte yapılan eylemin kanun dışı olduğunun da farkında mı acaba.

evet tamam mesajını ilettin.
ama nereye kadar sürecek bu.
ne isteniyor.
şimdiden bazıları mezhep olayını bile bu gösterilere dahil etmeye çalışıyor.
birileride ellerini ovuşturup çekilmiş köşede bunları izliyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar öteki destek sayfasını okuyordum baştan sona o kadar çok yalan haber vardı ki. yazık günah değil mi ya bi sürü kişinin orda eşi kardeşi evladı var. resmen ortalığı daha çok karıştırmak için. insanlarda o durumda ister istemez inanıyo ve hepsinin teker teker yalan olduğu ortaya çıktı. ve buna rağmen hala anlamıyorlar mı artık başkalarının oyuncağı oldu resmen bu iş

açıkçası çok çok karamsar değilim, bu tür olaylar sadece bizim ülkemizde olmuyor, zamanı tam hatırlayamıyacağım, fransada bir grup insan ayaklandı, sokaklar alev topuna döndü, ne oldu battı mı Fransa . ülkemiz içinde bu gibi olaylar demokrasi yolundaki keskin virajlardır . hala halkımıızın içindeki sağduyu uyankıtır. hala bir neslini kaybetmiş türk halkı anılarını silip atmamıştır. bizi öldürmeyen eminim daha da güçlendirecek Türkiyede arap bahar bekleyeneler derin hayal kırıklığı yaşayacaktır.

basbakanimizin bu eylemin nereye gittigini kimlere yaradigini amacin sadece agac olmasigini benim halkim yakinda anliyacak dedi ve oyle olmaya basladi keske amc sadece agac olsaydi ama oyle olmasina izin vermediler ulkeye cok zarar verdiler yazikk

inşallah dediğin gibi olur fakat maalesef Türkiye Fransa gibi gelişmiş bi ekonomiye sahip değil. ekonomimiz o kadar güçlü değil. etkileri de
hepimizin gördüğü gibi çok sert oldu. Tek sevindirici olan sağduyulu insanların olması galeyana gelmeyip ortalığı daha çok karıştırmamaları. umarım şu anki durum da bi an önce son bulur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…