- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
herkes eleştridiğini kendi yapıyor.
eylemci diyorki "Başbakan beni küçük gördü küçümsedi bak benim nasıl gücüm var."
sonra eleştirdiği şeyi yapıp başbakanı ve arkasındaki kesimi küçümsüyor.
boş beyinleri samanla dolduruyor diyor burda.
benden olmayan boş beyinlidir koyuna getiriyor olayı.
senin nasıl 10 gündür eylem yapıyorsan niye ordakine tahammül edemiyorsun.
onada gaz sıksın diyor eğer oda yakarsa etrafı kesinlikle onada gaz sıksın.
çocukları göz altına aldılar diyor.
bakıyorsun çocuğun twitterdaki paylaşımına "bank asyayı yaktık, körfezi patlattık, femi yaktık, orayı dağıttık burayı dağıttık."
starbucksta, bank asyada orda burda çalışan yine bu milletin insanı değil mi.
niye adamın ekmek kapısı yakıp yıkılıyor ki.
burada paylaşılan pankartın daha alaları eylemcilerce yapılmadı mı.
bu ne kadar yanlışsa onlarda o kadar yanlış.
uslup ne kadar önemli bu hayatta.
bir cümleyi vezirde yapan rezilde yapan uslup.
Konumuz kapanışa doğru gidiyor sanırım..
Kapanmadan kendi düşüncemi söyliyim, Başbakanın son konuşmasının yapıcı ve birleştirici değil, aksine daha da bölücü ve ayrıştırıcı olduğunu düşünüyorum.
Kaos yaşanıyor ve bu kaosu gaza getiren konuşmalarının artık son bulması gerektiğine inanıyorum.
Çok komik gelen söylemler de oldu, "ekonominin yükselmesini allahtan başka kimse engelleyemez" ne demek? Ekonominin allahla ne ilgisi var, halk ekonomiyi yükseltir, halk isterse ekonomiyi düşürür. Bunda üstün güçler tarafından engellenmeyecek bir şey yok ki.
Ayrıca o saatte insanları otobüsler oralara getirip dikmek çok kötü. Samimiyetini bütün seçmenleri sorgulamıştır elbet.
Demokrasiden bahsederken, özgürlüklerden taleplerden bahsetmedi. Yaptığı yollardan ve belediyecilik hizmetlerinden bahsetti.
Tamamen kendi seçmenine yönelik bir konuşmaydı, birleştirmek yerine, yine herkesi ayırdı.
Bu çıkarımlar benim gözlemlerim, benim anladıklarım. Herkesin fikrine saygılıyım. Ancak şunu söylemek isterim ki, ki daha öncede söylemiştim, başarısız muhalefetin yapamadıklarını kendi kendine yapan biri var. Kendi kendini bitiriyor. Tek yorumum bu.
Yapma Kazen.
Ektiklerini biçiyorlar dememiz gerekmıyor mu ?
B.k cıktı yorumuna katılmakla bırlıkte buna sebeb olanın başbakandan baskası olmadıgını dusunuyorum.
Herseyı durduracak bır kelam cıkmıyor ağzından, medya ona calısıyor twitterda olanlar da ortada..
Bir şekilde insanlar tepkısını belli etmeye calısıyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?