"Bu gençlerin ölümü ne kadar önemliyse, benim polisimin ölümü de o kadar önemlidir"dedi erdoğan."bu genç" ve "benim polisim"...Dil ifşa eder
İşte görün Başbakan bu!
Çıkaralım bi isyan diyorum ses etmiyosun
hadi diyelim direnşiçiler hatalı,suçlu,şu bu..hani hep onlar hatalı görülüp eylemi bitirsinler deniliyor ya..
peki bir başbakan düşünün;gitmeden önce halkı kışkırtan geldikten sonra buna daha beter devam eden ve bu yolda herşey mübahtır deyip kendine oy veren insanları bile gözü görmeyen..hepsi daha fazla oy için,daha fazla iktidar için..
eğer sağduyudan bahsediyorsak önce bunu o göstermeliydi,ılımlı olmalıydı,nereye gittiği belli olmayan açıklamalar yapıp iki yönlü kışkırtma yapmamalıydı..bu mu liderlik,bu mu bir ülkenin başı olmak,bu mu büyüklük,bu mu istikrar,bu mu ülkeyi yönetmek?
3 tane insanımız öldü,ikisi eylemci biri de polisimiz..yazık değil mi ya bu insanlara? daha kaç kişi ölecek daha kaç kişi feda edilecek?
başbakandan tek bir özür bekledi herkes o kadar..ufacık bir özür,ılımlı bir mesaj...
Kadesa dün burada yazıştık Başbakan hakkında melittaydı sanırım Başbakanın geri adım atmayacağı belliydi hatalı eylem diyordu.Yani siz istediğiniz kadar bağırın çağırın o yine bildiğini okuyacak.Nerede kaldı o zaman ileri demokrasi?Başbakan diktatör diyince de kızıyorlar.Eee işte kendi ağzınızla diyorsunuz diktatör.
Eğer dünkü konuşmalardasn sonra gelip hala ama şu şöyleydi ama eylemciler böyleydi bla bla bla... gelip hala savunmaya kalkarlarsa o zaman her şeyden umudumu kesicem.
eylem sonucu alınmadan duracaksa bundan önceki eylemler neden yapıldı? neden o kadar biber gazı yenildi. bu eylem sonucunu almadan bitmez. bir iş yaparken halkın nabzı yoklanır. direk şooku verirsen halkta böyle dirilir işte..
herkes söylüyor provkasyon var diye. evet var. madem durdurulması isteniyor gezi parkı park olarak kalmalıdır.
ha böyle bitermi tek sorun bu mu derseniz değil. bunun kutlanamayan bayramları var, 3. köprünün adı var. Tayyibin çiftliği de değil burası bizimde söz söyleme hakkımız var. sandıkta seçim yapılır ama seçim yapıldı diye herkes ona katılacak herşeyine boyun eğecek değil..
yanlış anlama arkadaşım sana karşı yazmadım. sadece platon diye görünce bunlarla yıllardır haşır neşirim:) gaza geldim öylece fikrimi yazdımDemokrasiyi platondan öğrenelim diye değil,demokrasiyle ilgili düşüncemi yansıttığı için paylaştım o paragrafı.Bir düşünürün bir fikrine katılıyor olmam tümüne katılacağım anlamına gelmez.Diğer bütün düşünceleri yanlış olsa bile demokrasideki eğitim şartına katılıyorum.Hatta doğru ifade edememiş olsa da Aysun Kayacı'nın dağdaki çoban sözüne de katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?