Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karşılamaya giden halk şiddet içeren sloganlar atıp gözdağı verebiliyorsa ''karşıt'' kesime hükümet düşürmek istedikleri için(Ben de oradaydım öyle bir amacım yoktu.Bu arada hükümet düşürmek darbeyle olur ben orada yalnızca hükümet istifa sloganları duydum) pekala kendisinin ezildiğini düşünen halk da şiddete yönelebilir o zaman.

Bir kesimin hep bir şeylere hakkı oluyor bir kesimin de hep susup oturması gerekiyor.

NOT:konuyu kapatmayın beni banlayın :)

Hayir bozulmadik Kazen ABI

başbakan yarın taksim' de miting mi yapacakmış ? doğru mu ? ekşide bişeyler yazıyor net bir kaynaktan edinemedim

yarın umarım gezi parkı eyleminin sonuçlarından biri de;

suçsuz olan çocuklara olmaz....yarın sbs sınavı var....aranızda da eyleme katılan varsa bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz...
umarım öğleden sonraya kadar TÜRKİYE de çıt çıkmaz da çocuklar kafalarını sınavlarına verebilirler......

kazen sen hangi fasulyesin????

görenler bilir ben sırık fasulyeyim : )))))

bu arada tekrar ediyorum abi diyeni banlarım, yaş saplantım yokta ama bazıları yok o abi değil abla diye tepki veriyor : ))))

inşallah gerçekten bişeyler yapılır. hükumet olumlu yaklaşır haklı olanlara.beklentimiz o yöndeydi. ben hala bekliyorum . çok net şeyler söylenmedi çünkü

Bu konuda son kez yazacagim.
Aslinda daha yazabilirimde, bugünlerde biraz yogunum, islerim var.

Eylem basladiginda ki gibi gitseydi sonuc alinabilirdi.

Nasil mi?

Ilk kez basbakan herkesin gözünde hatali sayilabilecek bir cikisa imza atmisti.
Bu cikistan sonra halk eger sakinlikle tavrini koysa ve " basbakanim, neden bizi dinlemiyorsunuz, siz bizim basbakanimiz degilmisiniz, söyleyecek sözümüz var, dislamayin bizi" tarzinda, magduriyetini ve istegini olumlu ve ilimli bir sekilde dile getirseydi, Basbakan halktan özürde dilemek zorunda kalirdi, geri adimda atardi.
Ama karsit görüstekiler bu firsat ellerine yüzlerine bulastirdilar.
Basbakana ve hükümete olan kinleri gözlerini bürüdü.
" ahanda birlestik hükümeti düsürüyoruz" düsüncesi, hakli tepkilerine gölge düsürdü.
Kelimenin her manasi ile "gaza geldiler"
Darbelerde büyümüs bir nesil, bir ülke, yine darbe özentisi bir tavirla hükümet düsürmeye kalkti
Ne zaman ki is

Bu noktaya geldi ve is cigrindan cikti, hakli istek haksiz yakip yikmaya geldi iste o zaman is degisti.

Tüm bu zaman sürecinde gerek hükümet kanadi, gerek istihbarat eli bagli oturmamaistir tabiki.
Yukarda ki gibi yazilar yazanlar tesbit edilip dosyalanmistir.
Bu arkadas bu tweet i silse bile kayitlara alinmistir.
Acaba bu arkadas hükümeti devirmeye yönelik eylemlerin ceza kanunundaki yerini biliyor mu?

Yazik ki hep basbaka atfedilen hirs, kin, öfke, gurur eylemcilerin gözünü bürüdü ve ilk kez hakli bir sekilde cikacaklari olaydan haksiz olarak cikacaklar.

bu arada tekrar ediyorum abi diyeni banlarım, yaş saplantım yokta ama bazıları yok o abi değil abla diye tepki veriyor : ))))
onca kadinin arasinda brtane sirik fasulye oldugunu bilmeyenler abla oldugunu dusunebilir :))) okuyunca gulesim geldi :))

Eki Görüntüle 729995 bu resmı bıyerden hatırlayanınız varmı bayanlar ?
akp lı vekılın oğlu polıslerı karakolda sıraya dızmıstı
baska bırsey soylememıze gerek varmı acaba hala savunanlara

Patron sizi görmüş biri olarak ne diyeyim şimdi
Abla diyende oldu size,hatta kazen hanım diyenide görmüştüm..

nazlı ılıcak, ahmet altan, mümtazer türköne gibi akpli yazarların yazılarıyla ve direnişe verdikleri destekle ilgili ne düşünüyorsunuz ?

bu adamin yakistirmalarindan tiksidim artik,biri suna "insan" demeyi ogretsin
neymis bazi seyler sonradan ogrenilmiyormus bugun basbakan olabilir ama geldigi yere kulture bakmak lazim
genellemelerden uzak durun derim, bir kişiye laf edeceğiz diye bir kültürü yakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…