- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
KArsilamaya giden halk neden gitti?
Eylemciler günlerdir sokaklarda AKP ye oy verenlere sövüp sayarken onlar sessiz kaliyordu, elbet onlarda patlayacakti bir sekilde onlarda sokaga cikaakti.
Yinede etrafa zarar vermeden ciktilar bunada sükür.
Karsilama giden halkin attigi sloganlara gelecek olursak;
Günlerdir onrara edilmeyen hakaret kalmazken ve acikca " amac agac degil kardes sen hala anlamadin mi? " diyerek amacin hükümeti düsürmek oldugu dile getirilirken, oy vererek bu kisileri iktidar secen insanlarin oylarini hice sayarak, eylemciler kaos ve yakip yikmayla o iktidari düsürmek isterse onlarda tepkisini ortaya koyar..
aksini yazmadım ki ? beyefendilik yapan kazanacakken "tabanlarına bakın biz yolumuzdan dönmeyiz" mesajı verdi hepsi ...
Tarafsız kitleyi kaybettiklerini düşünüyorum...
Bu arada bu arada fasulye espirime bozulmadınız değil mi ? :)))
kazen sen hangi fasulyesin????
onca kadinin arasinda brtane sirik fasulye oldugunu bilmeyenler abla oldugunu dusunebilir :))) okuyunca gulesim geldi :))görenler bilir ben sırık fasulyeyim : )))))
bu arada tekrar ediyorum abi diyeni banlarım, yaş saplantım yokta ama bazıları yok o abi değil abla diye tepki veriyor : ))))
görenler bilir ben sırık fasulyeyim : )))))
bu arada tekrar ediyorum abi diyeni banlarım, yaş saplantım yokta ama bazıları yok o abi değil abla diye tepki veriyor : ))))
Çapulcudan sonra çakal olmuşuz
Çapulcudan sonra çakal olmuşuz
görenler bilir ben sırık fasulyeyim : )))))
bu adamin yakistirmalarindan tiksidim artik,biri suna "insan" demeyi ogretsin
neymis bazi seyler sonradan ogrenilmiyormus bugun basbakan olabilir ama geldigi yere kulture bakmak lazim
Al iştEki Görüntüle 729918 e gel de sövme
Bitlim istemsiz güldüm yahu
Tövbe yarabbim geldiğimiz hale bak.
valla yazıklar olsun. içim parçalandı. bu zihniyete bende ayaklanırımEki Görüntüle 729995 bu resmı bıyerden hatırlayanınız varmı bayanlar ?
akp lı vekılın oğlu polıslerı karakolda sıraya dızmıstı
baska bırsey soylememıze gerek varmı acaba hala savunanlara
genellemelerden uzak durun derim, bir kişiye laf edeceğiz diye bir kültürü yakmayınbu adamin yakistirmalarindan tiksidim artik,biri suna "insan" demeyi ogretsin
neymis bazi seyler sonradan ogrenilmiyormus bugun basbakan olabilir ama geldigi yere kulture bakmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?