ben samimiyetlerine inanmıyorum bu yazarların, nazlı ılıcak' ın özellikle havayı iyi soluduğunu ve bir bildiği olduğundan böyle davrandığını düşünüyorum
xx-70 konserve fasülye
70-80 kuru fasülye
80-90 taze fasülye
90-+ çıtır fasülye
:) buyrun son durum : )
Niyekine ,konservelerin çıkış trihine mi hesaplanıyorrrrr
Niyekine ,konservelerin çıkış trihine mi hesaplanıyorrrrr
yukarıda mevcut :d
doğru mu şeyet mişim
80-kurumuyum tazemi:44:bi karar verin
80-kurumuyum tazemi:44:bi karar verin
birilerine yaranmak için mi böyle davrandığını düşünüyosun?
şahsi kanaatim,bu ülkede hala özgürlük var demek ki. ikinci olarak artık hükümete yakınlıklaıyla bilinen insanlarda Erdoğanın bu tavırlarından gerçekten usandı artık. onlarda böyle bir fırsat bekliyormuş galiba . Taha Akyolun yazısını ekledim. tespitleirnde çok doğru.
xx-70 konserve fasülye
70-80 kuru fasülye
80-90 taze fasülye
90-+ çıtır fasülye
:) buyrun son durum : )
yukarıda mevcut :d
doğru mu şeyet mişim
komşucum şimdi jetonum düştüüü senle ben konserveyizgerçi konserveninde bi patlama süresi var
1 kiko sirik fasulye resmi koyda endamini gorelim :)))
Konserveden hiç tepki gelmedi de kuru fasulyeler çok tepki veriyor : )
eylemin mimarları :)
Bakın burada yazılanlara baktım problem hep grubun attığı şiddet yanlısı ayrışmaya yönelik sloganlar ve Başbakanın tutumu.Resmen tehdit etti insanları
Mesela herkese soruyorum medyanın tutumundan hiç mi rahatsız değilsiniz?Bu ülke yangın yeriyken penguen belgeseli yayınlayanlar neden bir anda canlı yayına geçtiler? Eğer sizin görüşlerinizi yansıtmayan ve size dayatmalar yapan bir hükümet olsa isyan etmez miydiniz? Eminim o zaman da araya provakatörler girerdi.Empati empati empati.
Bu konuda son kez yazacagim.
Aslinda daha yazabilirimde, bugünlerde biraz yogunum, islerim var.
Eylem basladiginda ki gibi gitseydi sonuc alinabilirdi.
Nasil mi?
Ilk kez basbakan herkesin gözünde hatali sayilabilecek bir cikisa imza atmisti.
Bu cikistan sonra halk eger sakinlikle tavrini koysa ve " basbakanim, neden bizi dinlemiyorsunuz, siz bizim basbakanimiz degilmisiniz, söyleyecek sözümüz var, dislamayin bizi" tarzinda, magduriyetini ve istegini olumlu ve ilimli bir sekilde dile getirseydi, Basbakan halktan özürde dilemek zorunda kalirdi, geri adimda atardi.
Ama karsit görüstekiler bu firsat ellerine yüzlerine bulastirdilar.
Basbakana ve hükümete olan kinleri gözlerini bürüdü.
" ahanda birlestik hükümeti düsürüyoruz" düsüncesi, hakli tepkilerine gölge düsürdü.
Kelimenin her manasi ile "gaza geldiler"
Darbelerde büyümüs bir nesil, bir ülke, yine darbe özentisi bir tavirla hükümet düsürmeye kalkti
Ne zaman ki is
Eki Görüntüle 729993
Bu noktaya geldi ve is cigrindan cikti, hakli istek haksiz yakip yikmaya geldi iste o zaman is degisti.
Tüm bu zaman sürecinde gerek hükümet kanadi, gerek istihbarat eli bagli oturmamaistir tabiki.
Yukarda ki gibi yazilar yazanlar tesbit edilip dosyalanmistir.
Bu arkadas bu tweet i silse bile kayitlara alinmistir.
Acaba bu arkadas hükümeti devirmeye yönelik eylemlerin ceza kanunundaki yerini biliyor mu?
Yazik ki hep basbaka atfedilen hirs, kin, öfke, gurur eylemcilerin gözünü bürüdü ve ilk kez hakli bir sekilde cikacaklari olaydan haksiz olarak cikacaklar.
halka yaranmak için değil hümüketin geleceği ie ilgili bir yerlerden duyum alarak böyle davrandığını düşünüyorum ben nazlı ılıcak' ın. ahmet altan' ın ise geçtiğimiz ay akp istanbul il başkanının hükümetin yeni dönemde libaralleri saf dışı bırakacaklarına dair açıklaması üzerine bu kadar sert bir yazı yazdığını düşünüyorum ahmet altan' ı iyi bilirim kendisi gibi bir liberal tutup da boşuna ispanya iç savaşı sloganı no pasaran' ı yazmaz.
Bu eylemde ki en hoşuma giden noktalardan biri ;
"70 sonrasında doğanların her ne kadar benim siyasi kimliğim var dese de hayatında hemen hemen hiç bir böyle eyleme katılmamalarına rağmen bu gün 90 sonrası doğan gençlerin 5-10 yıl sonra biz bunu yaptık" gibi bir cümle kuracak olmaları, bunu yaşamaları görmeleri oldukça güzel bir kazanımdır.
çok uzun oldu ama umarım izah edebilmişimdir.
Bu arada 90 doğum öncesi olupta eylemlere katılanlar malesef fasulyeden katıldılar : ) Bu işin espirisi ama gençleri yaptıkları EYLEMDEN dolayı tebrik ederim. O yaşlarda olup böyle bir oluşumda imza atmak çok keyifli olurdu sanırım...
eee fasulyeler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
taraf zaten ciddi manada taraf değiştrimiş durumda ,safınıda içerden değil dışardan aldığı bilgilere göre belirliyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?