- 3 Eylül 2009
- 620
- 66
- 118
Sen hala olayin 89 tane agac olduguni saniyosan yazik bisey diyemiyrum daha fazla
bugün bu forumda hükümeti ısrarla savunanların çok ama çok azının bir önceki seçim sonuçlarına göre karar değiştirdiğini, bugün bu forumda acımasızca hükümeti eleştirenlerin ise fikirlerinde hiç bir sapma olmadığını düşünüyor siyasi çekişmleri yersiz görüyorum.
Serdar Tuncer ‏@Yaziyor1 dk
Türkiye'de özgürlük yok diyerek bağıran, yürüyen, yazan, çizen, yakan yıkan bütün tatlı su devrimcilerini Londra'da yaşamaya davet ediyorum!
haberinz vardır sanırım oadaki orantısız güçten.... hep servis ettikya bizde oantısız güç var görün diye.....
ben olayın orasındayım buyur sen söyle sen neresindesin..
Serdar Tuncer ‏@Yaziyor1 dk
Türkiye'de özgürlük yok diyerek bağıran, yürüyen, yazan, çizen, yakan yıkan bütün tatlı su devrimcilerini Londra'da yaşamaya davet ediyorum!
haberinz vardır sanırım oadaki orantısız güçten.... hep servis ettikya bizde oantısız güç var görün diye.....
Onlar da bizden görüp utanırlar belki bir daha orantısız güç kullanmaya...ne güzel olmaz mı?Ayrıca neden buradaki eylemcileri Londraya yollamak istiyor ki bu adam oradaki gaz daha mı tatlıymış?Üstüne üstlük İngiltere'nin özgürlüğü yaşam standartı falanı filanı buradakiyle kıyaslanmaz bileSerdar Tuncer ‏@Yaziyor1 dk
???? madem karşılaştırmayacaktık onlarının ağzının uyunun akmasına fırsat vermeyecektik buada kaç kereokudum ilk günlerde yabancı basına servis edelim şurdan aktaralım diye nerde hani bizi bir tek onlar anlatıyo sadece onlar gösteriyo diyenler.... karşılaştırmanın beğenmenin alasını yaptılar.....şöylede bi gerçek var gerek yazılı basının gerekse görsel medyanın kimlerin tekelindeolduğu malum bi kaçtanesi dışında.... ki ben asla ve kat a o malum sırlı kapılar filmler anlatan tv lere bakmam... neyse sonuçta bizonların ekmeğine yağ sürdük mü sürmedikmi bu önemli.......
Evet cok haklısınız medyanın kimlerin elinde olduğunu biliyoruz malesef o yüzden
günlerce tvlerde penguen belgeseli yemek tarifleri kadın programları izledi bu ülke
iyi ki o bir iki cesur kanal var
Ben o kanalların da yanlı olduklarını düşünüyorum ayrıca provokasyon yaptıkları için ceza aldılar değil mi öyle bir haber okumuştum.
Ya ben olayı en baştan anlatayım...
Bir zamanlar dünya gaz ve toz bulutuydu....
ceza aldılar mı bilmiyorum ama yanlı yayın yapıyorlar cok doğru
ama hangi kanal yansız yayın yapıyor ki
en azından gece gündüz nerde ne olay olmus gördüm onların sayesinde
yoksa penguenleri izlerken ülkemden bir haber kalıcaktım
Ben o kanalların da yanlı olduklarını düşünüyorum ayrıca provokasyon yaptıkları için ceza aldılar değil mi öyle bir haber okumuştum.
Çocuk ve gençlerin psikolojisini bozacak şekilde yayın yapmışlar o yüzden ceza almışlar yada alacaklarmış diye okumuştum ben. Diğer kanallarda çoluk çocuğu düşündüğü için yayınlamadı zaten...
bir büyük demiş ki.....bir milletin ıslahı kötülerin imhası ile değil neslin eğitim ve terbiyesi ile mümkündür......
bu eğitim ve terbiye verilmediği müddetçe ordakiler kendileriniçanakalede sanmaya devam eder.... polis orantısız güç kullandı bizde taş sopa attık cam çerçeve indirdik, onlar cam çerçeve indirdi bizde gaz bombası attık kısır döngüsü devam edip gider.... tavuk ymuta hesabı.......
Sansür uygulanacaksa eğer meclisi de sansürleseler ya, hakaretlerden psikolojim bozuluyor benim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?