Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben olayı en baştan anlatayım...

Bir zamanlar dünya gaz ve toz bulutuydu....

Serdar Tuncer ‏@Yaziyor1 dk
Türkiye'de özgürlük yok diyerek bağıran, yürüyen, yazan, çizen, yakan yıkan bütün tatlı su devrimcilerini Londra'da yaşamaya davet ediyorum!
haberinz vardır sanırım oadaki orantısız güçten.... hep servis ettikya bizde oantısız güç var görün diye.....

Peki buzdağının altındakiler nolceeek canımcım???

bırakalım londrayı bence güzel örnekleri ibret alalım haksız mıyım
londrayla istanbulu karsılastırırsak her türlü geride kalırız

ben olayın orasındayım buyur sen söyle sen neresindesin..

Anlataym cnm ben olayin neresndeyim ben olayin zorbalik boyutundayim yillardir kutladigimiz milli bayramlarin derdindeyim tc nin kaldirilmasinin derdindeyim anayasanin degistirilmesinin derdindeyim capulcunun ve ayyasin derdindeyim en basta 89 tane agac icin sessizce oturulurken gece yarisi dusmana baskin yapar gibi hilal seklinde polislerin gezi parkina saldirmasinin derdindeyim aciklayici oldummu ben olayin tamda burasindayim

İnsanların yüzüne gaz sıkmak bile insan haklarına aykırı hatta bununla ilgili 1-2 örnek var linkte .
Bu olayları ülke bazında değil insan bazında değerlendirmek lazımdır.
Ben de merak ediyorum bu konuya tepkileri...
AİHM: Yüze gaz sıkmak işkence | Timetürk Haber

???? madem karşılaştırmayacaktık onlarının ağzının uyunun akmasına fırsat vermeyecektik buada kaç kereokudum ilk günlerde yabancı basına servis edelim şurdan aktaralım diye nerde hani bizi bir tek onlar anlatıyo sadece onlar gösteriyo diyenler.... karşılaştırmanın beğenmenin alasını yaptılar.....şöylede bi gerçek var gerek yazılı basının gerekse görsel medyanın kimlerin tekelindeolduğu malum bi kaçtanesi dışında.... ki ben asla ve kat a o malum sırlı kapılar filmler anlatan tv lere bakmam... neyse sonuçta bizonların ekmeğine yağ sürdük mü sürmedikmi bu önemli.......

ne yani londrada bi olay oldu diye burda ki polisin de oradakiler gibi mi davranması lazım???

Onlar da bizden görüp utanırlar belki bir daha orantısız güç kullanmaya...ne güzel olmaz mı?Ayrıca neden buradaki eylemcileri Londraya yollamak istiyor ki bu adam oradaki gaz daha mı tatlıymış?Üstüne üstlük İngiltere'nin özgürlüğü yaşam standartı falanı filanı buradakiyle kıyaslanmaz bile

Evet cok haklısınız medyanın kimlerin elinde olduğunu biliyoruz malesef o yüzden
günlerce tvlerde penguen belgeseli yemek tarifleri kadın programları izledi bu ülke
iyi ki o bir iki cesur kanal var

Evet cok haklısınız medyanın kimlerin elinde olduğunu biliyoruz malesef o yüzden
günlerce tvlerde penguen belgeseli yemek tarifleri kadın programları izledi bu ülke
iyi ki o bir iki cesur kanal var

Ben o kanalların da yanlı olduklarını düşünüyorum ayrıca provokasyon yaptıkları için ceza aldılar değil mi öyle bir haber okumuştum.

Ben o kanalların da yanlı olduklarını düşünüyorum ayrıca provokasyon yaptıkları için ceza aldılar değil mi öyle bir haber okumuştum.

ceza aldılar mı bilmiyorum ama yanlı yayın yapıyorlar cok doğru
ama hangi kanal yansız yayın yapıyor ki

en azından gece gündüz nerde ne olay olmus gördüm onların sayesinde
yoksa penguenleri izlerken ülkemden bir haber kalıcaktım

bir büyük demiş ki.....bir milletin ıslahı kötülerin imhası ile değil neslin eğitim ve terbiyesi ile mümkündür......
bu eğitim ve terbiye verilmediği müddetçe ordakiler kendileriniçanakalede sanmaya devam eder.... polis orantısız güç kullandı bizde taş sopa attık cam çerçeve indirdik, onlar cam çerçeve indirdi bizde gaz bombası attık kısır döngüsü devam edip gider.... tavuk ymuta hesabı.......

Orası doğru ama ben ilk bir kaç gün sonrasında yaptıkları yayınlardan ve konuşmalardan rahatsız olmuştum. Yani o kanala yansız demek imkansızdı ama canlı yayın vardı sesi kısıp görüntüye bakıyordum orası ayrı. Bu arada evet RTÜK'ten ceza almışlar
RTKten Halk TV ve Ulusal Kanala ceza - Hrriyet GNDEM

Çocuk ve gençlerin psikolojisini bozacak şekilde yayın yapmışlar o yüzden ceza almışlar yada alacaklarmış diye okumuştum ben. Diğer kanallarda çoluk çocuğu düşündüğü için yayınlamadı zaten...

Sansür uygulanacaksa eğer meclisi de sansürleseler ya, hakaretlerden psikolojim bozuluyor benim bile

Dediklerinize katılıyorum eğitim ve terbiye kısmına. Ancak bu karşılıklı olmalı, eylemci polis farketmez tüm milletimiz için geçerli. Oradakilerin çanakkalede olmadıklarının farkına varması için polisinde kaşısındakilerin düşmanı olmadığının farkına varması gerekir bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…